Kaunispään Huippu

Kaunispään Huippu päivällä

Kaunispään Huippu toimii päivisin monipuolisena kahvila-ravintolana. Se sijaitsee parisen kilometriä Saariselän kylän keskustasta. Ravintolan Ikkunoista avautuvan huikean tunturimaiseman lisäksi ravintolassa voi nauttia oman leipomon makeita ja suolaisia herkkuja sekä maistuvia ruoka-annoksia.

Kuuluisat Kaunispään suuret munkit, makeat piirakat ja kaarnikkakakku hemmottelevat herkkusuita. Suolaisen nälkään valmistamme sämpylät, pizzapalat, lohileivät ja kala kurniekat. Huipun lounaslistalta löytyvät mm. 14 lajin salaattipöytä, poro-ja lohikeitot, päivittäin vaihtuva päivän pihvi, erittäin suosittu Huipun leike, poronkäristystä ja kalavahitoehtoja unohtamatta. Ruoka-annokset tarjoillaan omassa leipomossa leivottujen leipästen kera.

Kaunispään Huippu illalla

Huippu ravintola muuntautuu erilaisiin tilaisuuksiin kahvihetkistä lounaisiin, illanviettoihin kuten cocktailtilaisuuksiin, syntymäpäivä- tai hääjuhliin sekä vaativinkiin illallistilaisuuksiin tarjoten tilat jopa 150 vieraalle. Kravattikodassa valmistuu herkut avotulella ja tila soveltuu max. 50 hengen seuruille. Pääsaliin tunnelmaa luo takkatuli ja suuret maisemaikkunat. Pääsalissa on 100 asiakaspaikkaa. Ravintolassa on A-oikeudet.

Monipuolisista menuvaihtoehdoista löytyy valinnanvaraa. Raaka-aineet tulevet Lapin ja lähialueiden puhtaasta luonnosta, kuten poro, riekko, lohi, kuningasrapu, siika, nieriä, mädit, sienet ja marjat. Illallismenut löytyvät täältä: Kaunispään Huippu ravintola

Vahvistusta tilaisuuden menu- ja juomavalinnoista henkilömäärineen viimeistään viikko ennen tilaisuutta. Kaunispään Huippu on avoinna touko- ja lokakuita lukuunottamatta ympäri vuoden.

Kaunispään Huippu

Kaunispään Huippu ravintola

Jaa:

VARAA NYT VARAA NYT Skip to content