Tietoa meistä

Saariselän Keskusvaraamon tarina

Saariselän Keskusvaraamo Oy

Saariselän Keskusvaraamo (Saariselkä Booking) on paikallinen lomapalvelutalo Inari-Saariselkä matkailualueella. Valikoimassa on majoituskohteita ja aktiviteetteja sekä kuljetus- ja ruokailupalveluja yrityksille, yksityisille ja järjestöille.  Saariselän Keskusvaraamolla on Inari-Saariselkä alueen laajin valikoima lomailuun suunnattuja vuokrattavia mökkejä, huviloita ja huoneistoja. Valikoimassa on n. 300 kohdetta, 2-16 henkilölle. Mökkien ja huoneistojen lisäksi myydään vuodenaikojen mukaan vaihtuvia aktiviteetteja ja muita ohjelmapalveluita.

Historia lyhyesti

Saariselän Keskusvaraamo Oy on paikallinen vuonna 1987 Inarin kuntaan perustettu yritys. Saariselkäläinen yritys on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2006, siihen asti yritys toimi nimellä Lapin Sampo Oy. Vuosien varrella nimi on vaihtunut, mutta majoituskohteiden vuokraus on säilynyt päätuotteena. Palveluvalikoima on lisääntynyt huimasti ja tällä hetkellä tarjonta kattaa majoituskohteita, aktiviteetteja, kuljetus- ja cateringpalveluita koti- ja ulkomaisille asiakkaille. Tietoa meistä löytyy myös somesta, olemme olleet siellä mukana jo vuodesta 2008 alkaen. Saariselkä facebookissa.

Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatus on tarjota kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille matkailupalveluja Pohjois-Lapin alueella.

Saariselän Keskusvaraamo välittää muiden tuottamia matkailupalveluita usean jakelukanavan kautta. Ammattitaito ja paikallistuntemus takaavat sen, että valikoimista löytyy kullekin asiakkaalle tai asiakasryhmälle parhaiten soveltuvat matkailupalvelut.

Muuta tietoa meistä

Toimintaa ohjaavat perusarvot ovat luotettavuus, empaattisuus, lojaalisuus, humoristisuus, joustavuus, täsmällisyys ja uudistumishaluisuus. Valinnat, kannanotot ja ratkaisut perustuvat näihin perusarvoihin. Toiminta on avointa ja rehellistä sekä sidosryhmiä ja asiakkaita kohtaan että sisäisessä kanssakäymisessä. Yhteistyö Keskusvaraamon sisällä perustuu hyvään työtoveruuteen, osallistumiseen ja keskinäiseen arvostukseen. Havaitut ongelmat ja omat näkökannat tuodaan rohkeasti esille. Tehdyistä ratkaisuista otetaan vastuu. Virheet korjataan. Lisää tietoa meistä löytyy henkilökunnan esittely-sivulta.

Mökit, huoneistot ja muut
majoituspalvelut myy

Saariselän Keskusvaraamo

 

Saariselän Keskusvaraamo, Saariselkä Booking

Aktiviteetit, kuljetukset, pitopalvelun ja muut ohjelmapalvelut myy

Lapponia Tours

 

Skip to content