Tietoa meistä

Lapponia Toursin tarina

Lapponia Tours Oy

Lapponia Tours paikallinen lomapalvelutalo, joka myy aktiviteetteja, kuljetus- ja ruokailupalveluja sekä majoituskohteita niin koti- kuin ulkomaisille matkailijoille.  Laajaan valikoimaan sisältyy vuodenaikojen mukaan vaihtuvia aktiviteetteja ja muita ohjelmapalveluita sekä urheiluvälineiden ja talvivaatteiden vuokrausta.

Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatus on tarjota kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille matkailupalveluja Pohjois-Lapin alueella.

  • Aktiviteetteja: Safarit, retket, viikko-ohjelmat ja tapahtumat
  • Kuljetuspalvelut: Lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset ryhmille
  • Cateringpalvelut: Aamiaiset, lounaat, päivälliset ja ruokaostokset
  • Kokouspalvelut: Tilat, välineet ja tarjoilut
  • Majoitusta: Mökit, huoneistot ja hotellit

Lapponia Tours myy oman tuotannon ohjelmapalveluita sekä välittää muiden tuottamia matkailupalveluita, usean jakelukanavan kautta. Ammattitaito ja paikallistuntemus takaavat sen, että valikoimista löytyy kullekin asiakkaalle tai asiakasryhmälle parhaiten soveltuvat matkailupalvelut.

Toimintaa ohjaavat arvot

Toimintaa ohjaavat perusarvot ovat luotettavuus, empaattisuus, lojaalisuus, humoristisuus, joustavuus, täsmällisyys ja uudistumishaluisuus. Valinnat, kannanotot ja ratkaisut perustuvat näihin perusarvoihin. Toiminta on avointa ja rehellistä sekä sidosryhmiä ja asiakkaita kohtaan että sisäisessä kanssakäymisessä. Yhteistyö yritysten sisällä perustuu hyvään työtoveruuteen, osallistumiseen ja keskinäiseen arvostukseen. Havaitut ongelmat ja omat näkökannat tuodaan rohkeasti esille. Tehdyistä ratkaisuista otetaan vastuu. Virheet korjataan.

Historia lyhyesti

Saariselän Keskusvaraamo Oy oli paikallinen vuonna 1987 Inarin kuntaan perustettu yritys. Saariselkäläinen yritys toimi Saariselän Keskusvaraamo nimellään vuodesta 2006, siihen asti yritys toimi nimellä Lapin Sampo Oy. Samoihin aikoihin toimintaan mukaan tuli incentive-matkoja tarjonnut Lapponia Tours.

Vuosien varrella nimi on vaihtunut ja palveluvalikoima lisääntynyt kattamaan majoituskohteita, aktiviteetteja, kuljetus- ja cateringpalveluita.

Toiminta laajentui jälleen vuonna 2021, kun Lapponia Tours Oy osti ohjelmapalveluyritys Top Safariksen. Yrityskauppojen ansiosta Lapponia Tours voi tarjota safarit, välinevuokrat ja muut ohjelmapalvelut myös niin sanotusti omasta tuotannosta.

Lapponia Tours jatkaa liiketoimintaansa normaaliin tapaan, vaikka sisaryritys Saariselän Keskusvaraamo lopetti toimintansa 31.5.2023.

 

Lapponia Toursin safaritalo sijaitsee osoitteessa Honkapolku 1.

 

Liiketoiminnan ja brändin optimontia

Liiketoimintaa suunnataan ja brändiä optimoidaan myös ulkomaalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Käyttöön on otettu pöytälaatikosta vanha tuttu nimi Lapponia Tours. Markkinointia ja myyntiä suunnataan uusin ideoin ja toimintamallein ulkomaille.

Brändin kehittämisessä mukana ovat

Lapponia Tours liiketoimintastrategian ja brändi-identiteetin luominen. Ohjelmapalvelutoiminnan asiakaslähtöinen kehittäminen ja uudistaminen sekä kansainvälisen jakelutien kehittäminen.

VARAA NYT VARAA NYT Skip to content