Name

Description
Aдрес
Jokostie 5 A 1
99830 Saariselkä

Площадь: 53 m2 + 20 m2
Cпальни: 3
Kровати: 6
Дополнительные кровати: 0

  • Домашние животные разрешаются
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Kамин
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
**

Фотографии

Read 7 reviews (Average score: 2.71)

23.04.2022
Оценка: 2
Huoneisto pohjaratkaisultaan hyvä. Astianpesukone ei lämmittänyt vettä ja edellinenkin asukas oli kommentoinut sitä. WC-pytty vuoti koko ajan vettä sisäänpäin ( kuulemma menossa korjaukseen ).Jääkaapissa oli muutamia tavaroita kun tulimme!! Kaapeissa oli todella paljon tavaraa mm. ruokatarvikkeita joista kukaan ota selvää onko ne käyttökelpoisia vai ei. Kannattaisi ottaa huoneisto pois vuokrauksesta ja saneerata!!! Sijainti todella hyvä!
11.04.2022
Оценка: 3
Sijainti hyvä, samoin asunto kokonaisuudessaan varusteineen. Asunto on sisältä tunkkainen ja kulunut. Pintaremontilla saisi ihmeitä aikaan. Asunnon astianpesukone oli viallinen (lämpövastus rikki?), joten tiskit piti pestä käsin. Saunan kiuas ei lämmennyt kunnolla (sulakevika?). Ulkovaraston oven eteen oli nostettu vanha pesukone, joka esti varaston käytön. Olimme yhteydessä huoltopalveluun, mutta kukaan ei koskaan tullut käymään, eivätkä soittaneet.
30.03.2022
Оценка: 4
Majoitus muuten ok. Tilat hieman kulahtaneet, wc-tiloissa voimakas virtsan haju.
30.07.2021
Оценка: 1
Saarihely A1 on kipeästi siistimisen, remontin ja päivittämisen tarpeessa. WC oli ränsistynyt, huoneistossa haisi tupakka ja edellisen asukkaan ruoat oli jätetty jääkaappiin. Sänkyjen alla oli runsaasti pölyä ja huonekalut oli rikki (risa sänky yläkerrassa). Sänkyjen jalkoja löytyi vuoteiden alta. Yhdessä sängyssä ei ollut patjaa vaan vanhan vuodesohvan selkänojatyyny oli laitettu patjaksi. Varustelu riitti kattamaan vain ehdottoman välttämättömät toimet (astiat). Onneksi tämä maja oli meille vain "katto pään päällä ", sillä en haluaisi moiseen majaan tulla viettämään aikaa.
28.04.2021
Оценка: 1
Huoneisto kaipaa remonttia ja perusteellista siivousta. Ensimmäisenä aamuna keittiössä ja wc:ssä vilistävät sokeritoukat veivät lomanautinnon. Huoltoyhtiöstä käytiin kahdesti myrkyttämässä niitä, mutta vielä lähtöaamuna tuholaisia vilisti käytävällä. Pieni alennus majoituksesta ei korvannut tätä epämiellyttävää haittaa, vaan olisimme mieluummin asuneet kahdestaan.
09.03.2021
Оценка: 4
Mukava ja tilava huoneisto. Saatiin hyvin tehtyä perheelle ruokaa. Astioita ja ruokaluvälineitä oli hyvin ison perheen tarpeisiin.
16.02.2021
Оценка: 4
Plussaa erittäin hyvä sijainti Saariselän keskustassa, niin hiihtämisen kuin muidenkin palvelujen osalta. Keittiön astiasto sekä ruoanvalmistusvälineitä todellakin riittävästi, mikä ei ole useinkaan itsestään selvyys. Jos lievää miinusta haetaan, niin huoneiston ikä näkyy jo jonkin verran, eikä uusi sähköliesikään olisi pahitteeksi. Jos ei tarvitse luksusta, niin hinta-laatusuhde on erinomainen!
Skip to content