Name

Description
Aдрес
Saariseläntie 5 G 61
99830 SAARISELKÄ

Площадь: 39 m2 + 24 m2
Cпальни: 1
Kровати: 4
Дополнительные кровати: 2

  • Домашние животные разрешаются
  • Интернет
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Kамин
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
***

Фотографии

Read 8 reviews (Average score: 4)

13.04.2022
Оценка: 4
Hyvä sijainti, siistissä kunnossa. Makuutilat parvella, jonne kulkeminen hankalahkoa, ainakin vanhemmille ihmisille.
05.04.2022
Оценка: 3
Huoneisto ihan ok paitsi yläkerran vaatehuoneen sotku, kaikenlaista kamaa oli survottu sinne
22.03.2022
Оценка: 4
Toimiva mökki varsinkin kahdelle. Makuutilat tässä mökissä parvella jossa parisänky ja lisänä siellä on "umpikoppi" jossa voi kaksi majoittua, eli max. neljälle mielestäni mitoitettu. Tosin umpikopista joutuu hiippailemaan parvella nukkuvien ohi, joka vie varmaan omaa rauhaa. Mutta toimii varmaan lapsiperheille. Sijainti on erittäin hyvä, lähellä kaikki alueen ydinpalvelut ja ladulle pääsee hyvin, tosin hieman pitää kävellä ns. lähtöportille. Kohde on varmaan juuri remontoitu ja todella siisti. Keittiö oli toimiva ja varustetaso oli kattava. Usein keittiön välineissä on puutteita, mutta tässä kaikkea löytyi mitä sattui tarvitsemaan. Sauna ja pesuhuone olivat myös uusittu joku hetki sitten., siistit ja toimivat. Hyvät löylyt lähti tornikiukaasta. Pyykinpesukone ja kuivauskaappi olivat toki iso plussa. Netti oli mökissä ja kunnollinen iso telkkari, jossa myös netinkautta Yle Areena ja Netflix yms. Voin vilpittömästi suositella! Monessa kämpässä tällä alueella oltu ja tämä oli mielestämme parhaasta päästä pariskunnalle.
07.09.2021
Оценка: 4
Kohde oli hyvällä paikalla.Huoneisto oli kahdelle aivan loistavankokoinen.Sängyt olivat hyvät,ainakin meidän selälle.Suosittelen.
22.07.2021
Оценка: 4
Siisti ja nykyaikainen loma-asunto,hyvällä paikalla.suosittelen
26.04.2021
Оценка: 4
Hyvä sijainti ja viihtyisä asunto, sekä hyvä varustelu. Yläkerta oli aika kuuma. Varastossa oli muutama pulkka ja kaksi maastopyörää.
02.03.2021
Оценка: 4
Olimme viikko 8 tässä kämpässä. Lyhyt matka ladulle. Takkaa ei saanut käyttää, mutta tuskin olisimme käyttäneetkään kun yläkerrassa oli niin kuuma nukkua. Sängyt oli ok. Lämpötilaa ei saanut säätää, se ehkä miinuksena. Astioilla tuli toimeen. Kuivauskaappi oli plussaa. Tullaan toistenkin.
21.01.2021
Оценка: 5
Vietimme rentouttavan loman Saariselällä majoittuen Teerenpesue G61:ssä. Huoneisto vastasi kuvausta ja viihdyimme erinomaisesti. Siistit puitteet, kattava valikoima keittiövälineitä ja miellyttävä sisustus. Ulkoilun jälkeen oli mahtava päästä nopeasti lämpenevään saunaan. Tv:ssä Netflix, Areena ym. suoratoistosovellukset. Ei mitään huonoa sanottavaa (paitsi tyynyt olivat meille liian korkeat ja jämäkät mutta tämäkin on makuasia). Tänne voisimme palata uudestaan. Suosittelen kohdetta!
Skip to content