Moitakuru B26*

Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Крайние апартаменты на dnjhjv этаже двухэтажного многоквартирного дома в центре Саарисельки: комбинированная кухня-гостиная, камин, 2 спальни (2 раздельные кровати в каждой спальне), сауна, душевая комната с туалетом. В гостиной раскладной диван на 1 человека. Дом построен в 1999, площадь 54 м2.

Оборудование кухни

*посуда и столовые приборы на 8 человек
*посудомоечная машина
*холодильник с морозильной камерой
*электрическая плита с духовкой
*микроволновая печь
*кофеварка
*тостер

Другое оборудование

*сушильный шкаф для одежды
*фен
*утюг
*ТВ (местные каналы)
*радио/CD-проигрыватель
*камин со стеклянной дверцей
*уличная розетка для подогрева двигателя автомобиля
*небольшая кладовка для дров на улице
*помещение для обслуживания лыж в корпусе Moitakuru A

Расстояния

*До лыжных трасс ок. 20 м
*До горнолыжных склонов ок. 2 км

Получение ключей

Получить ключи Вы можете на ресепшене компании Saariselkä Booking по адресу: Honkapolku 2 (вход с торца ресторана Pirkon Pirtti).

Проверьте часы работы здесь


В случае если офис закрыт, введите четырёхзначный код (указан в Вашем подтверждении как "KEYCODE") на кодовом замке двери ресепшен. Тем самым Вы попадёте в холл, где сможете забрать конверт с ключами на Ваше имя из корзины на стеллаже.
Ключи необходимо вернуть в наш офис в день отъезда до 12 часов. Если же наш офис закрыт, оставьте ключи в красном ящике (с замком) расположенном на наружной стене офиса.
Обратите внимание
В осенне-зимний сезон в стоимость входит размещение, постельное бельё, дрова (ограниченное кол-во) и уборка после отъезда. В летнее время в стоимость входит только размещение. Постельное белье и финальная уборка заказываются отдельно за дополнительную плату.
Плата за размещение с домашними питомцами
• 40 € / питомец / бронь (первый)
• 25 € / питомец / бронь (последующие)

Пожалуйста, проверьте Ваш счет на наличие услуг!
Aдрес
Kelotie 4 B 26
99830 Saariselkä

Площадь: 54 m2
Cпальни: 2
Kровати: 4
Дополнительные кровати: 0

  • Домашние животные разрешаются
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Kамин
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
**

Фотографии

Read 11 reviews (Average score: 3.73)

28.05.2022
Оценка: 4
Pieniä puutteita, joista olemme jo antaneet palautetta. Kokonaisuudessaan oikein hyvä ja toimiva majoitus.
12.04.2022
Оценка: 3
Pesuhuonessa suihkukaappi tuntui ahtaalta, kääntyvä suihkuseinä antas tilaa. Sängyt oli hyvät nukkua, tyynyt vois uusia. Sijainti loistava, helppo lähteä ladulle. Huoneisto oli viihtyisä.
31.03.2022
Оценка: 4
Kiitokset hyvästä majoituksesta. Kaikki oli siistiä ja tasokasta. Voin suositella Moitakuru B26 majitukseen.
15.03.2022
Оценка: 3
Huoneisto kaipasi yleisesti päivittämistä. Erityisesti kaipasi eteiseen ja makuuhuoneisiin vaatteille koukkuja. Keittiöön käsipyyhe. Kahvinkeitin uusittava.
05.01.2022
Оценка: 5
Hyvä kohde perheelle, jolla Lapin lomalla mukana lemmikki. Siisti ja hyvin varusteltu huoneisto, tarpeelliset laitteet ja keittiötavarat löytyivät. Sijainti myös kohdallaan, palvelut kävelymatkan päässä.
04.08.2021
Оценка: 5
Majoitus oli huomattavasti tasokkaampi kuin kuvat antavat ymmärtää. Siistiä, ehjää ja viihtyisää. Vinkkinä markkinointiin: päivittäkää huoneiston myyntikuvat! :)
26.07.2021
Оценка: 3
Perus hyvä ja halpa.
26.04.2021
Оценка: 5
Muuten kaikki ok mutta keittiön rullaverhoa ei ole vieläkään uusittu rikkonaisen tilalle. Viimeksi 9/2020 siitä olemme viimeksi reklamoineet.
19.04.2021
Оценка: 2
Majoitus palveli pääosin tarkoitustaan. Varsinainen asia lomaviikolla oli ulkoilu, joka onnistui mainiosti hienoilla ja hyvin hoidetuilla latureiteillä. Majoituksessa voisi ainakin päivittää ruoanlaittovälineintä ja astioita. Kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin olivat ajalta miekka ja kypärä. Vuokavalikoima oli myös kovin niukka, kuten eräät muutkin astiat. Ei ole tarkoituksenmukaista pestä tiskiä, joka ruokailun jälkeen vajaita koneita. Kuivauskaappi oli myös rikki, josta ilmoitimme heti kiinteistöhuoltoon. Monipuolisille latureiteille iso plussa. Harmillisesti eräiden latujen kunnossapito oli ehtinyt loppua, mutta ne katsotaan seuraavalla kerralla.
04.04.2021
Оценка: 3
Kohdetta ei ole juuri modernisoitu vuosien varrella mutta sopi hyvin koiran kanssa lomailuun. Asunto on tilava ja toimiva, toinen kerros tekee helpoksi sen että kukaan ei nää suoraan sisälle. Varsinkin keittiölle olisi aika tehdä jo jotain, lasien määrä ei ole oikein riittävä, paahdin yms todella vanhoja. Kriittisimpinä kuitenkin paistinpannujen ja veitsien kunto. Muuten toimiva kohde.
31.03.2021
Оценка: 4
Majoitus oli siisti ja kaikinpuolin mukava.Rauhallinen ja sijainti hyvä.Plussana vielä takkapuut joita oli riittämiin👍Ainoana miinuksena oli keittiön huono varustelu laseista, lautasista ja aterimista.
Skip to content