Moitakuru A17

Aдрес
Kelotie 4 A 17
99830 SAARISELKÄ

Площадь: 0 m2 + 25 m2
Cпальни: 0
Kровати: 2
Дополнительные кровати: 0

  • Домашние животные разрешаются
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
**

Фотографии

Read 8 reviews (Average score: 4.5)

26.04.2022
Оценка: 5
Mukava siisti kohde hyvällä sijainnilla, löytyi kaikki tarpeellinen varustelu. Plussaa puistomainen näkymä, eikä naapuritalo.
26.03.2022
Оценка: 5
Todella viihtyisä ja kompakti majoitus. Hyvä valikoima keittiövälineitä ja muitakin tarpeita.
25.03.2022
Оценка: 5
Tunnelmallisesti sisustettu ja hyvin siisti huoneisto. Saunassa tulee mukavat löylyt. Erittäin hyvä sijainti, sillä ladulle pääsee talon vierestä. Avainten nouto ja palautus sujui helposti ja palvelu oli erittäin ystävällistä.
09.08.2021
Оценка: 4
Siisti, hyvin varusteltu ja kivasti sisustettu asunto. Tulemme varmasti uudestaan.
25.04.2021
Оценка: 5
Kauniisti sisustettu ja toimiva pikkuhuoneisto erinomaisilla varusteilla ja hyvällä sijainnilla
06.04.2021
Оценка: 3
Asuin viikon Moitakuru A17 ja maksoin saman kuin ystävättäreni toisesta talosta, mutta yksiöni oli huonompaa tasoa. Vertailut: Yleisilme ei ollut samalla tavalla kodikas ja oli vähän epäkäytännöllinen. Viikon aikana jouduin painamaan sähkökaapin liesinappulaa liian usein saadakseni lieden levyn kuumenemaan. Huolto kävi eka päivänä sitä ihmettelemässä ja totesi ongelman. Asunnossa ei ollut uunia. WC:n lavuaarista puuttui tulppa, samoin keittiöstä. Televisioni oli pienempi, minulla pöydällä, ystävälläni seinällä eikä vienyt pöytätilaa. Takkaa ei moni käytä eikä ainakaan toiseen kerrokseen raahaa puita. Varmaan alapuolellani sitä käytettiin, koska monena iltana alkoi tulla tunkkaista hajua, jota jouduin hengittämään iltaisin, kun sänky oli liian lähellä. Sama haju kuin autiokämpässä ja se tarttuu vaatteisiin. Sauna ja WC-tilat OK, samoin astiat, kattilat ja työvälineet, ei valittamista. Asunnot pitäisi hinnoitella tason mukaan.
07.03.2021
Оценка: 4
Muuten täydellinen, mutta uuni puuttui
09.01.2021
Оценка: 5
Vietimme viikon vuoden vaihtuessa koiran kanssa Moitakurussa. Vaikka huone oli varsin pieni, oli se erittäin hyvin varusteltu. Sisustukseen oli satsattu paljon ja teki paikan hyvin viihtyisäksi. Sauna ja pesutilat olivat toimivia ja kuivauskaappi palvelee sitä tarvitsevia. Ruoan valmistusmahdollisuudet ovat hieman rajalliset, koska uunia ei ole, mutta varustelu muuten täyden kympin arvoinen. Kohteen sijainti on lähellä kaikkea, mutta kuitenkin riittävästi omaa rauhaa. Isohkolle koiralle ja kahdelle aikuiselle ehkä hieman ahdas, mutta tunnelmallinen ja toimiva asumus. Voin lämpimästi suositella.
Skip to content