Laanikelo*

Описание

Хорошо оборудованный, комфортабельный бревенчатый коттедж из сухостойной сосны в районе Laanila. Расположен в тихом, живописном месте. Неподолеку проходят лыжные трассы и туристические маршруты. Иедальное место для любителей отдыха на природе, лыжников. Коттедж построен в 2004 году.
Нижний этаж 80м2: кухня, совмещенная с гостиной, 2 спальни спальни (в одной - 2 раздельные кровати, в другой - двуспальная кровать), сауна, душевая, туалет.
Верхний этаж 10м2: открытая мансарда с 2 раздельными кроватями.
Внутри сохранена отделка из сухостоя. Шикарный камин из натурального камня.

Оборудование кухни

• посуда и столовые приборы на 6 человек
• кухонные принадлежности
• посудомоечная машина
• холодильник/ морозильник
• электрическая плита и духовка
• микроволновая печь
• кофеварка
• тостер

Другое оборудование

• сушильный шкаф для одежды
• стиральная машина
• утюг
• 42" ТВ, местные каналы
• радио-кассетный / CD-проигрыватель
• камин из натурального камня
• комната для тех. обслуживания лыж
• место для костра во дворе

Расстояния

• до лыжных трасс ок.160 м
• до горнолыжных склонов ок.4,8 км

Получение ключей

Получить ключи Вы можете на ресепшене компании Saariselkä Booking по адресу: Honkapolku 2 (вход с торца ресторана Pirkon Pirtti).

Проверьте часы работы здесь


В случае если офис закрыт, введите четырёхзначный код (указан в Вашем подтверждении как "KEYCODE") на кодовом замке двери ресепшен. Тем самым Вы попадёте в холл, где сможете забрать конверт с ключами на Ваше имя из корзины на стеллаже.
Ключи необходимо вернуть в наш офис в день отъезда до 12 часов. Если же наш офис закрыт, оставьте ключи в красном ящике (с замком) расположенном на наружной стене офиса.
Обратите внимание
В осенне-зимний сезон в стоимость входит размещение, постельное бельё, дрова (ограниченное кол-во) и уборка после отъезда. В летнее время в стоимость входит только размещение. Постельное белье и финальная уборка заказываются отдельно за дополнительную плату.
Плата за размещение с домашними питомцами
• 40 € / питомец / бронь (первый)
• 25 € / питомец / бронь (последующие)

Пожалуйста, проверьте Ваш счет на наличие услуг!
Aдрес
Suksipolku 1
99830 SAARISELKÄ

Площадь: 80 m2 + 10 m2
Cпальни: 2
Kровати: 4
Дополнительные кровати: 2

  • Домашние животные разрешаются
  • Интернет
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Kамин
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
***

Фотографии

Read 17 reviews (Average score: 3.82)

01.05.2022
Оценка: 5
A comfortable and well equipped cabin in a quiet location close to the cross country ski tracks. We would use it again and recommend it to our friends. We had to call the maintenance contact when the dishwasher stopped working - he arrived in less than 20 minutes and solved the problem in 20 seconds! A short note in the info manual for the cabin about the importance of the water value on the kitchen tap could save future call outs. One small criticism - it would have been nice to be able to see the log fire but the glass in the door was covered in a thick black residue which we we were unable to clean off!
29.04.2022
Оценка: 5
Rauhallisella sijainnilla oleva, avara ja toimiva kelohonka mökki, jossa olemme viihtyneet lukuisia kertoja. Kaikki lähellä. Tullaan uudestaan.
04.04.2022
Оценка: 4
Kiitos mainiosta lomaviikosta lapin keväisillä hangilla. Laanikelo täytti taas hienosti tarkoituksensa majapaikkana ja iloksemme huomasimme, että muutamia pieniä puutteita, jotka huomasimme viime talvena oli nyt korjattu. Iso kiitos niistä. Parvelle nousevat tikkaat ovat vähän huonosti kiinni ja parven lattia narisee aika lailla... Kannattaisi ehkä tarkistaa. Lisäksi yhtä nojatuolia ja lukuvaloa kaipaisin edelleen olohuoneeseen. Muutoin kaikki oli oikein mallillaan ja nuokin niin pieniä asioita, että eivät kyllä haitanneet lomailua ollenkaan. Kiitos oikein paljon!
14.03.2022
Оценка: 2
Laanikelo oli hieno, hulppea huvila kahdelle lomalaiselle.Sijainti oli hyvä, hiihtämään ja ulkoilemaan koiran kanssa pääsi mukavasti. Tullessamme lomakohteeseemme piha oli jokseenkin täynnä koiran keltaisia jälkiä. Sisääntulon edustan lumen puhdistus onnistui huonosti, koska harja oli kahtena kappaleena.Pihalla oli roskis ja se oli tullessamme aivan täynnä ja pysyi täytenä koko lomamme ajan.Kukaan ei käynyt sitä tyhjentämässä.Kun eka kerran avasimme ulko-oven koiran pissan haju lemahti heti eteemme.Syy löytyi olohuoneen matolta, jonka toisella puolella oli keltainen iso läiskä.Jääkaapissa näkyi hyvin, missä edellinen asukas oli säilyttänyt juustoa.Kuivakaapissa näkyi hyvin, missä oli säilytetty kahvia.Olo oli tyrmistynyt.Pesimme läiskän matolta, pesimme olohuoneen lattian.Pesimme jääkaapin ja kuivakaapin.Sitten asetuimme taloksi.Saunan löylykauha hajosi käteen.Pesukone oli rikki. Ilmoitin näistä asioista toimistoon, loppu viikolla ilmestyi oven taakse uusi ulkoharja ja löylykauha.Viimestä edellisenä päivänä tuli uusi pesukone.Loma oli kuitenkin tosi mukava, mutta viikko hinta oli korkea ja siivous retuperällä, se oli suuri pettymys!!
08.03.2022
Оценка: 4
Laanikelo on hyvä paikka viettää lomaa mutta on joitakin asiaoita jotka kannattaa laittaa kuntoon Olohuoneen matto on uusimisen tarpeessa ja samoin eteisen matto.Pyykkikone rikki. Muovikukat olivat aivan pölyn peitossa, jos niitä pitäisi mielestäni välillä puhd. esim suihkuun viemällä. Muuten Laanikelo on hyvä lomakohde ja tulemme varmaan uudelleenkin Kiitos
03.01.2022
Оценка: 3
Mökki itsessään on varsin hyvä ja sopiva perheelle, mutta muutamat puutteet häiritsivät. Tullessamme astianpesukone oli täynnä likaisia astioita; mökissä ei ole roska-astiaa ulkona lainkaan vaan roskapussit pitää viedä yhteiskeräyspisteisiin (jotka ovat usein ihan täynnä); mökistä puuttui kahvinsuodattimet, talouspaperi, tulitikut ja saunan pefletit. Nuo kaikki piti käydä siis itse ostamassa. Saunan kiuas ja lauteet kaipaavat päivitystä.
27.09.2021
Оценка: 4
Itse mökki oli ok niin sijainniltaan, kuin laadultaankin. Miinusta tulee siitä, että tullessamme astianpesukone oli täynnä astioita, tosin puhtaita. Silti ensi töikseen illalla kahdeksan aikoihin jouduimme tyhjentämään pesukoneen astioista. Joku oli saanut myös varsinaisen älynväläyksen ja laittanut pinnoitetun paistinpannun koneeseen pesuun. Sen pinnoitus oli sitten sitä myöten entinen.
30.08.2021
Оценка: 5
Erittäin hieno ja toimiva majoitus. Säätkin suosivat ja reiteille oli helppo päästä. Hyvät opasteet.
26.07.2021
Оценка: 4
Kaunis kelomökki rauhallisella ja hyvällä paikalla. Ulkoroskiksen puuttuminen ihmetytti! Täytyi viedä roskat autolla keräys- pisteeseen. Lasipöytä vaarallinen pienille lapsille, kun lasi on irrallinen.
14.06.2021
Оценка: 3
Tukkimiehentäitä juoksenteli kymmeniä
19.04.2021
Оценка: 4
Tilava kelomökki lähietäisyydellä laduista. Kaikki muuten ok, mutta takka vetää huonosti.
29.03.2021
Оценка: 4
Hyvä sijainti
24.03.2021
Оценка: 4
Laanikelo tarjosi oikein oivan ja rauhallisen majoituspaikan Lapin lomaviikoksi: Mökki oli riittävän suuri meille kaikille (4 aikuista ja koira) sekä varsin viihtyisä. Kelohirsiseinät ja massiivinen takka olivat erityisen upeita. Olohuoneeseen olisi ehkä kuitenkin vielä kaivannut yhtä-kahta nojatuolia ja lukuvaloa. Yhteydet ulkoilureiteille olivat hyvät, joskaan ei ihan niin lyhyet kuin alunperin oli ilmoitettu. Yhtä kaikki mökin pihassa sai laittaa sukset jalkaan, mikä oli meidän tavoitteemme. Laanila osoittautui oivaksi paikaksi hiihtoreitteihin nähden ja erilaisille lenkeille oli helppo lähteä. Sijainti oli muutenkin rauhallinen ja sopivan etäällä naapureista. Tykkäsimme kovasti.
15.03.2021
Оценка: 4
Lomamökki oli todella hyvä , meitä oli neljä aikuista ja kaksi lasta ja tilaa oli aivan kylliksi. Majoitus oli lähellä hiihtolatuja ja paikka oli rauhallinen Voidaa suositella muillekkin ja voimme tulla itsekkin uudelleen Kiitos
17.02.2021
Оценка: 5
Paljon tilaa ja parisängyssä sai todella hyvät unet. Sijainti mahdollisti talvipyöräilyn sekä Saariselän että Kiilopään suuntaan. Suosittelen erittäin lämpimästi!
10.02.2021
Оценка: 3
Mökki oli sopivan kokoinen ja kivalla paikalla. Makuuhuoneet hyvän kokoiset ja kaappitilaa riittävästi etenkin talvimatkailua ajatellen, jolloin sitä vaatetta tulee olla joka lähtöön. Keittiön varustus hyvä ja astioita/keitinvälineitä riittävästi, kun ruokaakin tehtiin muutamina päivinä. Ehkä joku halpis vatkain olisi kiva lisä. Sauna saa moitteita sen osalta, että askelmien väli aivan liian iso etenkin, kun meilläkin oli ikäihminen mukana ja lisäksi ko. mallin kius asennettu liian korkealla, sillä vettä pirskahteli jaloille, jos olit nk. löylynheittäjän paikalla. Hyvät ja nopeat löylyt, mutta saunasta saisi erittäin viihtyisän kun sen päivittäisi vaikka kokonaan uuden malliseksi. Tärkeä seikka kuitenkin useille matkailijalle etenkin näin talvella. Takka ihana ja onneksi paljon kokemusta sen käytöstä, sillä tarkkana oltava takan luukun kanssa. Meilläkin kelkka mukana, joten lukittava ja suojaisa talli oli mukava lisä ja suksetkin saatiin hyvin sinne suojaan. Loppuyhteenvetona voin suositella ja tulemme varmaan itse uudelleen ko. paikkaan. Ja meillä tärkeä huomio; koirat pääsivät tänne mukaan.
07.02.2021
Оценка: 2
Ylitsepursuava ulkoroskis toivotti meidät tervetulleeksi. Huomautuksista huolimatta asialle ei tehty vierailumme aikana mitään. Sohvat, ulkoharjat ja astianpesukoneen korit ovat uusimiskunnossa. Konetiskiaine ja pyykinpesuaine olivat loppu. Näiden riittävyyden voisi automaattisesti tarkistaa loppusiivouksen tms yhteydessä, ettei vieraiden tarvitse käydä läpi hintaan kuuluvien asioiden listaa. Vahinko on jo tapahtunut, jos asiakas joutuu jostain puutteesta huomauttamaan. Paloilmoittimien paristoista huolehtiminen ei kuulune asiakkaille? Keraaminen liesi oli siivottomassa kunnossa ja likaisia astioita kaapissa. Parisänky oli hyvä nukkua. Pihagrilli tunnelmallinen. Paremmalla panostuksella ja maukkaammalla sisustuksella tästä saisi hyvän kohteen.
Skip to content