Kiela 2

Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Коттдеж Kiela построен из высококачественной сухостойной сосны, расположен на улице Vahtamatie, д.16, непосредственно в центре Саарисельки. Отсюда легко добраться пешком до основных объектов Саарисельки. Коттедж состоит из двух отдельных апартаментов. Внутри коттеджа сохранена натуральная отделка из сухостоя. Пол покрыт паркетным ламинатом.
Апартаменты Kiela 2 идеально подходят для семейного отдыха. Кроме того есть возможность бронирования совместно с соседними апартаментами - в этом случае коттедж подойдёт для отдыха большой группы людей.
Нижний этаж: кухня, объединенная с гостиной, спальня для 2х человек, туалет, сауна, терраса.
Верхний этаж: 2 спальных комнаты (на 2 человека и на 1 человека), выход на балкон из одной из спален.

Оборудование кухни Kiela 2

• столовая посуда
• кухонные принадлежности
• посудомоечная машина
• холодильник/ морозильник
• электрическая плита/ духовка
• микроволновая печь
• кофеварка
• чайник
• тостер

Другое оборудование Kiela 2

• сушильный шкаф для одежды
• стиральная машина
• утюг/ гладильная доска
• ТВ, местные каналы
• DVD
• CD-плеер
• камин из натурального камня
• комната для тех.обслуживания лыж
• хозяйственная комната

Расстояние

• до лыжных трасс ок. 60 м
• до горнолыжных склонов ок. 2,8 км

Получение ключей

Пожалуйста, свяжитесь с смотрителем коттеджа за несколько дней до Вашего приезда, чтобы сообщить время прибытия и договориться, где забрать ключи Информация о том, как забрать или вернуть ключи по телефону: +358-(0)400-417 808 (e-mail: marko.tiainen@luukku.com)
Обратите внимание
В цену включены постельное белье, полотенца, халаты, финальная уборка и дрова для камина.
Пожалуйста, проверьте Ваш счет на наличие услуг.
Aдрес
Vahtamantie 16 A as 2
99830 SAARISELKÄ

Площадь: 65 m2
Cпальни: 3
Kровати: 5
Дополнительные кровати: 0

  • Интернет
  • Cауна
  • Cтиральная машина
  • Посудомоечная машина
  • Kамин
  • Сушильный шкаф для одежды
Классификация коттеджей »
***

Фотографии

Прочитать 16 комментарии (Средняя оценка: 3.63)

24.04.2022
Оценка: 4
Mökki oli mukava ja tunnelmallinen. Tullessa ei ollut wc-paperia, mutta mökkihuolto toi ne ripeästi pyydettäessä. Mökissä oli pari juttua, jotka kaipaavat fixaamista: -saunan kias oli asennettu mielestäni liian korkealle, jalat olivat aina saunassa kylmät - ulko-ovi oli hieman tiukka käsitellä, esim. lapsi ei saanut sitä kunnolla kiinni tai auki. Lisäksi ovi tuntui olevan hatara, koska eteisessä oli vähän viileä ja ovenkulmasta paistoi päivä - yläkerran wc:n ovi oli liian tiukka, esim. lapsi ei saanut sitä kunnolla kiinni lukitusta varten tai kunnolla sitä itse taas työnnettyä auki.
12.04.2022
Оценка: 3
Sopivan kokoinen majoitus 4/henk. Sängyt olivat mukavat nukkua. Paljon asioita, joita tulisi huomioida vuosihuollon yhteydessä. Esittely teksti ei kokonaisuudessaan vastannut todellisuutta. Hyvät etäisyydet joka paikkaan.
21.03.2022
Оценка: 3
Huoneisto ja mökki on tyylikkään näköinen ja tunnelmallinen. Parasta siinä on sijainti, jos haluaa hiihtää. Päälatu kulkee ihan vierestä. Huoneisto on kovin ahdas, WC:t ovat pieniä ja käytävät niin ahtaita, että yksi avonainen ovi blokkaa koko käytävän. Pitkäaikainen heikkous on ulko-ovi. Se on niin ahdas, että sitä saa kiinni ja lukkoon käytännössä lainkaan.
09.02.2022
Оценка: 4
Hyvä mökki, rauhallisella sijainnilla kuitenkin keskustasta kävelymatkan päässä. Hiihtämään pääsee mökin kulmalta!
04.01.2022
Оценка: 4
Kiela 2 tarjosi ihanat puitteet joulunvietolle. Mökissä miellytti etenkin kelomökin tunnelma, huolellisesti tehty siivous, laadukkaat petivaatteet ja astiat sekä hyvällä maulla laitettu yksikertainen sisustus, jossa mökki itse upeine keloseinineen on pääosassa. Tupa ja makuuhuoneet eivät ole kovin suuria, mutta pienemmälle aikuisporukalle mökki on idyllinen ja tunnelmallinen lomanviettopaikka. Hiihtäjille sijainti ihan latujen vieressä on mainio, ja kotipihasta pääsee suoraan hiihtämään. Muutenkin Vahtamatie on optimaalinen sijainti, jos haluaa kävelyetäisyyden Saariselän keskustaan, mutta kuitenkin hieman syrjemmälle pääkadulta. Jäimme kaipaamaan vain muutamia yksityiskohtia, kuten kynttilöitä, käsisaippuaa ja eteiseen hieman enemmän tilaa ulkovaatteille.
13.10.2021
Оценка: 3
Mökin sijainti on patikointiin erinomainen. Kylpytakit kiva juttu. Mutta pikkuvikoja ja kulumaa on. Ihmettelimme myös miksei mattoja ole lainkaan eteisessä ja pesutiloissa.Eteisen valo käytiin korjaamassa pyynnöstämme.
22.09.2021
Оценка: 4
Tyylikäs mökki, oli Pentikkiä ja Marimekkoa. Hitokseen häiritsi ulkoa tultua eteisen kattovalo, ei toiminut vaikka vaihtoi polttimon, meni vielä kun ei ollut säkkipimeää. Langaton netti luvattiin, ei ollut, saatiin pyydettäessä joku koodi tms mutta oli niin hidas ettei koululaisemme saanut sen avulla koulutehtäviä tehdyksi, no puhelimen kautta sitten. Retkeilypoluille pääsi ovelta, ovesta puheen, oli niin tiukka että todella sai pukata kaikin voimin, jotta ssi kiinni. Pikku vikoja siis!
31.08.2021
Оценка: 5
Olipas hulppea kelohuvila meidän tarpeisiin. Hyvällä rauhallisella paikalla. Hienot muistot jäi, loma loppui vaan kesken...
07.08.2021
Оценка: 4
Viihtyisä mökki hyvällä paikalla. Saunasta puuttui kaide kiukaan ja lauteiden välistä.
03.08.2021
Оценка: 4
Mökki hyvä ja siisti,ovet vähän tiukat lapsille.
06.07.2021
Оценка: 4
Hieno mökki, hyvä sijainti maastopyöräreitin alussa. Ravintoloihin lyhyt kävelymatka. Kritiikkiä:saunan kiukaan ja lauteen välistä puuttuu kaide.
06.04.2021
Оценка: 3
Huoneisto on tyylikäs, ja sijainti on hyvä. Sekä ulko-ovi että osa väliovista on niin tukkoja, etteivät ainakaan lasten voimin mene kiinni tai aukea. Keittiö oli hämärä, koska yksi kattolampuista oli palanut. Huoneisto on monin paikoin ahdas: käytävät, WC:t, portaikko. Palvelu Saarielän keskusvaraamolla oli tylyä, kun emme itse tajunneet/muistaneet, ettei tämän kohteen avaimia jaetakaan keskusvaraamolta.
30.03.2021
Оценка: 3
Kompakti ja tunnelmallinen huoneisto erinomaisella sijainnilla ladun suhteen: aivan vierestä pääsee yhdysladulle, josta muutama sata metriä "pääladulle". Astianpesukone kaipaisi päivitystä/vaihtoa, samaten ulko-ovi reistailee. Sauna ei meinaa millään lämmetä riittävän lämpimäksi. Muuten mukava mökki!
21.03.2021
Оценка: 3
Hyvää on Kiela2 sijainti latujen vieressä ja lyhyt kävelymatka keskustaan, sekä rauhallinen ympäristö. Viihtyisä kelomökki mukaavaan oleskeluun. Polttopuita oli riittävästi. Parannettavaa on ulko-oven lukitus, emme saaneet lukittua sitä sisältä vaan piti käyttää ulkopuolelta takalukkoa ja kiertää kuistin kautta. Lisäksi saunan kiuas on alitehoinen, mukava olisi saada kunnon löylyt päivän päätteeksi. Mökistä puuttui myös wifi, vaikka sitä mainostettiin.
08.03.2021
Оценка: 4
Saunan ovenkahva irti, lumiharja ja -lapio puuttuivat (nyt huoltomies kävi hakkaamassa jäät portailta), WC-, talouspaperi ja polttopuut täydentämättä ennen tuloamme, täytetty metso on alkanut näyttää harmaalta pölyhuiskalta
04.01.2021
Оценка: 3
Lähellä latuja sekä Saariselän palveluja. Tarvitsisi hieman parempaa ylläpitoa, likaisia astioita, roskia lattialla, iso osa lampuista palanut, ovenkahvat rikki ym. Kokonaisuutena ihan ok paikka mutta hieman ylihintainen kuntoon nähden.
Перейти к содержимому