Laanikelo*

Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Silver log cabin in Laanila -area 3,0 km to the south from the center of Saariselkä. Kitchen-living room, 2 bedrooms, loft, sauna, shower room and toilet. Built in 2004. size 80+10 m².
Sleeping arrangements:
• bedroom: double bed
• bedroom: 2 single beds
• loft: 2 beds

Kitchen equipment

basic set of cutlery and cookware
• dishwasher
• refrigerator/freezer
• electric stove and oven
• microwave oven
• coffee maker
• toaster
• thermos

Other equipment

• wi-fi
• smart-tv
• cd-player
• radio
• washing machine
• electric drying closet for clothes
• iron and ironing board
• fireplace
• car electric heating point in the garage
• ski maintenance room in garage
• outdoor fireplace

Price includes

In autumn and winter seasons
The price includes linen (beds are made), towels, end-of-stay clean and wood for the fireplace and wi-fi.
In summertime
The price include wi-fi.
Linen, towels and end-of-stay clean by order.

Pet fee
• 40 € / pet / booking (one pet)
• 25 € / pet / booking - second pet and the next ones

Please check included services from your invoice.

Good to know

• Cabin Laanikelo is beatifully furnished and there is log wood also indoors
• Skiing tracks and hiking routes are near by

Distances

• Ski track approx. 160 m
• Ski slopes approx. 4,8 km
Saariselkä info and maps

Key service

The keys are picked up from the reception of Saariselkä Booking, address Honkapolku 2. When the reception is closed, please pick up the keys from the entrance hall of the reception using door code.

The keys must be returned to the reception of Saariselkä Booking by 12 p.m. (at noon) on the day of departure. If the reception is closed, please leave the keys to the locked, red mailbox on the outdoor wall.
Saariselkä Bookings reception
Address:
Suksipolku 1
99830 SAARISELKÄ

Size:: 80 m2 + 10 m2
Rooms: 2
Beds: 4
Extra beds: 2

  • Animals
  • Internet
  • Sauna
  • Washing
  • DishWashing
  • FirePlace
  • DryingCabinet
Classification Criteria »
***

Images

Read 17 reviews (Average score: 3.82)

01.05.2022
Score: 5
A comfortable and well equipped cabin in a quiet location close to the cross country ski tracks. We would use it again and recommend it to our friends. We had to call the maintenance contact when the dishwasher stopped working - he arrived in less than 20 minutes and solved the problem in 20 seconds! A short note in the info manual for the cabin about the importance of the water value on the kitchen tap could save future call outs. One small criticism - it would have been nice to be able to see the log fire but the glass in the door was covered in a thick black residue which we we were unable to clean off!
29.04.2022
Score: 5
Rauhallisella sijainnilla oleva, avara ja toimiva kelohonka mökki, jossa olemme viihtyneet lukuisia kertoja. Kaikki lähellä. Tullaan uudestaan.
04.04.2022
Score: 4
Kiitos mainiosta lomaviikosta lapin keväisillä hangilla. Laanikelo täytti taas hienosti tarkoituksensa majapaikkana ja iloksemme huomasimme, että muutamia pieniä puutteita, jotka huomasimme viime talvena oli nyt korjattu. Iso kiitos niistä. Parvelle nousevat tikkaat ovat vähän huonosti kiinni ja parven lattia narisee aika lailla... Kannattaisi ehkä tarkistaa. Lisäksi yhtä nojatuolia ja lukuvaloa kaipaisin edelleen olohuoneeseen. Muutoin kaikki oli oikein mallillaan ja nuokin niin pieniä asioita, että eivät kyllä haitanneet lomailua ollenkaan. Kiitos oikein paljon!
14.03.2022
Score: 2
Laanikelo oli hieno, hulppea huvila kahdelle lomalaiselle.Sijainti oli hyvä, hiihtämään ja ulkoilemaan koiran kanssa pääsi mukavasti. Tullessamme lomakohteeseemme piha oli jokseenkin täynnä koiran keltaisia jälkiä. Sisääntulon edustan lumen puhdistus onnistui huonosti, koska harja oli kahtena kappaleena.Pihalla oli roskis ja se oli tullessamme aivan täynnä ja pysyi täytenä koko lomamme ajan.Kukaan ei käynyt sitä tyhjentämässä.Kun eka kerran avasimme ulko-oven koiran pissan haju lemahti heti eteemme.Syy löytyi olohuoneen matolta, jonka toisella puolella oli keltainen iso läiskä.Jääkaapissa näkyi hyvin, missä edellinen asukas oli säilyttänyt juustoa.Kuivakaapissa näkyi hyvin, missä oli säilytetty kahvia.Olo oli tyrmistynyt.Pesimme läiskän matolta, pesimme olohuoneen lattian.Pesimme jääkaapin ja kuivakaapin.Sitten asetuimme taloksi.Saunan löylykauha hajosi käteen.Pesukone oli rikki. Ilmoitin näistä asioista toimistoon, loppu viikolla ilmestyi oven taakse uusi ulkoharja ja löylykauha.Viimestä edellisenä päivänä tuli uusi pesukone.Loma oli kuitenkin tosi mukava, mutta viikko hinta oli korkea ja siivous retuperällä, se oli suuri pettymys!!
08.03.2022
Score: 4
Laanikelo on hyvä paikka viettää lomaa mutta on joitakin asiaoita jotka kannattaa laittaa kuntoon Olohuoneen matto on uusimisen tarpeessa ja samoin eteisen matto.Pyykkikone rikki. Muovikukat olivat aivan pölyn peitossa, jos niitä pitäisi mielestäni välillä puhd. esim suihkuun viemällä. Muuten Laanikelo on hyvä lomakohde ja tulemme varmaan uudelleenkin Kiitos
03.01.2022
Score: 3
Mökki itsessään on varsin hyvä ja sopiva perheelle, mutta muutamat puutteet häiritsivät. Tullessamme astianpesukone oli täynnä likaisia astioita; mökissä ei ole roska-astiaa ulkona lainkaan vaan roskapussit pitää viedä yhteiskeräyspisteisiin (jotka ovat usein ihan täynnä); mökistä puuttui kahvinsuodattimet, talouspaperi, tulitikut ja saunan pefletit. Nuo kaikki piti käydä siis itse ostamassa. Saunan kiuas ja lauteet kaipaavat päivitystä.
27.09.2021
Score: 4
Itse mökki oli ok niin sijainniltaan, kuin laadultaankin. Miinusta tulee siitä, että tullessamme astianpesukone oli täynnä astioita, tosin puhtaita. Silti ensi töikseen illalla kahdeksan aikoihin jouduimme tyhjentämään pesukoneen astioista. Joku oli saanut myös varsinaisen älynväläyksen ja laittanut pinnoitetun paistinpannun koneeseen pesuun. Sen pinnoitus oli sitten sitä myöten entinen.
30.08.2021
Score: 5
Erittäin hieno ja toimiva majoitus. Säätkin suosivat ja reiteille oli helppo päästä. Hyvät opasteet.
26.07.2021
Score: 4
Kaunis kelomökki rauhallisella ja hyvällä paikalla. Ulkoroskiksen puuttuminen ihmetytti! Täytyi viedä roskat autolla keräys- pisteeseen. Lasipöytä vaarallinen pienille lapsille, kun lasi on irrallinen.
14.06.2021
Score: 3
Tukkimiehentäitä juoksenteli kymmeniä
19.04.2021
Score: 4
Tilava kelomökki lähietäisyydellä laduista. Kaikki muuten ok, mutta takka vetää huonosti.
29.03.2021
Score: 4
Hyvä sijainti
24.03.2021
Score: 4
Laanikelo tarjosi oikein oivan ja rauhallisen majoituspaikan Lapin lomaviikoksi: Mökki oli riittävän suuri meille kaikille (4 aikuista ja koira) sekä varsin viihtyisä. Kelohirsiseinät ja massiivinen takka olivat erityisen upeita. Olohuoneeseen olisi ehkä kuitenkin vielä kaivannut yhtä-kahta nojatuolia ja lukuvaloa. Yhteydet ulkoilureiteille olivat hyvät, joskaan ei ihan niin lyhyet kuin alunperin oli ilmoitettu. Yhtä kaikki mökin pihassa sai laittaa sukset jalkaan, mikä oli meidän tavoitteemme. Laanila osoittautui oivaksi paikaksi hiihtoreitteihin nähden ja erilaisille lenkeille oli helppo lähteä. Sijainti oli muutenkin rauhallinen ja sopivan etäällä naapureista. Tykkäsimme kovasti.
15.03.2021
Score: 4
Lomamökki oli todella hyvä , meitä oli neljä aikuista ja kaksi lasta ja tilaa oli aivan kylliksi. Majoitus oli lähellä hiihtolatuja ja paikka oli rauhallinen Voidaa suositella muillekkin ja voimme tulla itsekkin uudelleen Kiitos
17.02.2021
Score: 5
Paljon tilaa ja parisängyssä sai todella hyvät unet. Sijainti mahdollisti talvipyöräilyn sekä Saariselän että Kiilopään suuntaan. Suosittelen erittäin lämpimästi!
10.02.2021
Score: 3
Mökki oli sopivan kokoinen ja kivalla paikalla. Makuuhuoneet hyvän kokoiset ja kaappitilaa riittävästi etenkin talvimatkailua ajatellen, jolloin sitä vaatetta tulee olla joka lähtöön. Keittiön varustus hyvä ja astioita/keitinvälineitä riittävästi, kun ruokaakin tehtiin muutamina päivinä. Ehkä joku halpis vatkain olisi kiva lisä. Sauna saa moitteita sen osalta, että askelmien väli aivan liian iso etenkin, kun meilläkin oli ikäihminen mukana ja lisäksi ko. mallin kius asennettu liian korkealla, sillä vettä pirskahteli jaloille, jos olit nk. löylynheittäjän paikalla. Hyvät ja nopeat löylyt, mutta saunasta saisi erittäin viihtyisän kun sen päivittäisi vaikka kokonaan uuden malliseksi. Tärkeä seikka kuitenkin useille matkailijalle etenkin näin talvella. Takka ihana ja onneksi paljon kokemusta sen käytöstä, sillä tarkkana oltava takan luukun kanssa. Meilläkin kelkka mukana, joten lukittava ja suojaisa talli oli mukava lisä ja suksetkin saatiin hyvin sinne suojaan. Loppuyhteenvetona voin suositella ja tulemme varmaan itse uudelleen ko. paikkaan. Ja meillä tärkeä huomio; koirat pääsivät tänne mukaan.
07.02.2021
Score: 2
Ylitsepursuava ulkoroskis toivotti meidät tervetulleeksi. Huomautuksista huolimatta asialle ei tehty vierailumme aikana mitään. Sohvat, ulkoharjat ja astianpesukoneen korit ovat uusimiskunnossa. Konetiskiaine ja pyykinpesuaine olivat loppu. Näiden riittävyyden voisi automaattisesti tarkistaa loppusiivouksen tms yhteydessä, ettei vieraiden tarvitse käydä läpi hintaan kuuluvien asioiden listaa. Vahinko on jo tapahtunut, jos asiakas joutuu jostain puutteesta huomauttamaan. Paloilmoittimien paristoista huolehtiminen ei kuulune asiakkaille? Keraaminen liesi oli siivottomassa kunnossa ja likaisia astioita kaapissa. Parisänky oli hyvä nukkua. Pihagrilli tunnelmallinen. Paremmalla panostuksella ja maukkaammalla sisustuksella tästä saisi hyvän kohteen.
Skip to content