Kiela 2

Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Kiela ist im Zentrum von Saariselkä. Zwei verschiedene Häuser aus Silberkiefer als Doppelhaus. Kiela 2 ist für 5 Personen und Kiela 1 ist für 11 Personen. Beide Häuser sind gemütlich mit Materialien aus der Natur eingerichtet.

Kiela 2 Beschreibung

Kiela 2 ist im nördlichen Teil des Gebäudes. Der Eingang ist im Parterre, Hier sind Wohnküche, 1 Schlafzimmer, Sauna, Dusche, Toilette und Terrasse.
Im Obergeschoss sind 2 Schlafzimmer, Toilette und Balkon. Fläche 65 m².
Schlafräume, Parterre:
• 1 Schlafzimmer: 2 Einzelbetten
Schlafräume, Obergeschoss:
• 1 Schlafzimmer: 2 Einzelbetten
• 1 Schlafzimmer: 1 Einzelbett und Balkon

Küchenausstattung

einheitlich umfassende Geschirrausstattung
• Geschirrspüler
• Kühlschrank
• Gefrierschrank
• Elektroherd und Backofen
• Mikrowelle
• Kaffeemaschine
• Toaster

Weitere Ausstattung

• Wi-Fi
• Tv
• DVD/Bluray-Player
• CD-Player
• Waschmaschine
• Wäschetrockner
• Bügeleisen und -brett
• Kamin aus Natursteinen
• Serviceraum für Skier mit Wax-Tisch

Im Preis inbegriffen

Die Bettwäsche, Frottiertücher, Bademäntel, Endreinigung, Kaminholz und Wi-Fi sind im Preis inbegriffen.
Bitte überprüfen Sie Ihre Rechnung.

Distanzen

• Zu den Loipen ca. 60 m
• Zu den Skipisten. 2,8 km
Saariselkä info and maps

Schlüsselservice

Information zum Schlüsselservice finden Sie in der Buchungsbestätigung.


Kiela 2 virtual tour in full size
Adresse
Vahtamantie 16 A as 2
99830 SAARISELKÄ

Fläche: 65 m2
Schlafzimmer: 3
Betten: 5
Extra Betten: 0

  • Internet
  • Sauna
  • Waschmaschine
  • Geschirrspühler
  • Kamin
  • Wäschetrockner
Qualitätsbewertung »
***

Photos

Lesen 16 Bewertungen (Durchschnittliche Punktzahl: 3.63)

24.04.2022
Beurteilung: 4
Mökki oli mukava ja tunnelmallinen. Tullessa ei ollut wc-paperia, mutta mökkihuolto toi ne ripeästi pyydettäessä. Mökissä oli pari juttua, jotka kaipaavat fixaamista: -saunan kias oli asennettu mielestäni liian korkealle, jalat olivat aina saunassa kylmät - ulko-ovi oli hieman tiukka käsitellä, esim. lapsi ei saanut sitä kunnolla kiinni tai auki. Lisäksi ovi tuntui olevan hatara, koska eteisessä oli vähän viileä ja ovenkulmasta paistoi päivä - yläkerran wc:n ovi oli liian tiukka, esim. lapsi ei saanut sitä kunnolla kiinni lukitusta varten tai kunnolla sitä itse taas työnnettyä auki.
12.04.2022
Beurteilung: 3
Sopivan kokoinen majoitus 4/henk. Sängyt olivat mukavat nukkua. Paljon asioita, joita tulisi huomioida vuosihuollon yhteydessä. Esittely teksti ei kokonaisuudessaan vastannut todellisuutta. Hyvät etäisyydet joka paikkaan.
21.03.2022
Beurteilung: 3
Huoneisto ja mökki on tyylikkään näköinen ja tunnelmallinen. Parasta siinä on sijainti, jos haluaa hiihtää. Päälatu kulkee ihan vierestä. Huoneisto on kovin ahdas, WC:t ovat pieniä ja käytävät niin ahtaita, että yksi avonainen ovi blokkaa koko käytävän. Pitkäaikainen heikkous on ulko-ovi. Se on niin ahdas, että sitä saa kiinni ja lukkoon käytännössä lainkaan.
09.02.2022
Beurteilung: 4
Hyvä mökki, rauhallisella sijainnilla kuitenkin keskustasta kävelymatkan päässä. Hiihtämään pääsee mökin kulmalta!
04.01.2022
Beurteilung: 4
Kiela 2 tarjosi ihanat puitteet joulunvietolle. Mökissä miellytti etenkin kelomökin tunnelma, huolellisesti tehty siivous, laadukkaat petivaatteet ja astiat sekä hyvällä maulla laitettu yksikertainen sisustus, jossa mökki itse upeine keloseinineen on pääosassa. Tupa ja makuuhuoneet eivät ole kovin suuria, mutta pienemmälle aikuisporukalle mökki on idyllinen ja tunnelmallinen lomanviettopaikka. Hiihtäjille sijainti ihan latujen vieressä on mainio, ja kotipihasta pääsee suoraan hiihtämään. Muutenkin Vahtamatie on optimaalinen sijainti, jos haluaa kävelyetäisyyden Saariselän keskustaan, mutta kuitenkin hieman syrjemmälle pääkadulta. Jäimme kaipaamaan vain muutamia yksityiskohtia, kuten kynttilöitä, käsisaippuaa ja eteiseen hieman enemmän tilaa ulkovaatteille.
13.10.2021
Beurteilung: 3
Mökin sijainti on patikointiin erinomainen. Kylpytakit kiva juttu. Mutta pikkuvikoja ja kulumaa on. Ihmettelimme myös miksei mattoja ole lainkaan eteisessä ja pesutiloissa.Eteisen valo käytiin korjaamassa pyynnöstämme.
22.09.2021
Beurteilung: 4
Tyylikäs mökki, oli Pentikkiä ja Marimekkoa. Hitokseen häiritsi ulkoa tultua eteisen kattovalo, ei toiminut vaikka vaihtoi polttimon, meni vielä kun ei ollut säkkipimeää. Langaton netti luvattiin, ei ollut, saatiin pyydettäessä joku koodi tms mutta oli niin hidas ettei koululaisemme saanut sen avulla koulutehtäviä tehdyksi, no puhelimen kautta sitten. Retkeilypoluille pääsi ovelta, ovesta puheen, oli niin tiukka että todella sai pukata kaikin voimin, jotta ssi kiinni. Pikku vikoja siis!
31.08.2021
Beurteilung: 5
Olipas hulppea kelohuvila meidän tarpeisiin. Hyvällä rauhallisella paikalla. Hienot muistot jäi, loma loppui vaan kesken...
07.08.2021
Beurteilung: 4
Viihtyisä mökki hyvällä paikalla. Saunasta puuttui kaide kiukaan ja lauteiden välistä.
03.08.2021
Beurteilung: 4
Mökki hyvä ja siisti,ovet vähän tiukat lapsille.
06.07.2021
Beurteilung: 4
Hieno mökki, hyvä sijainti maastopyöräreitin alussa. Ravintoloihin lyhyt kävelymatka. Kritiikkiä:saunan kiukaan ja lauteen välistä puuttuu kaide.
06.04.2021
Beurteilung: 3
Huoneisto on tyylikäs, ja sijainti on hyvä. Sekä ulko-ovi että osa väliovista on niin tukkoja, etteivät ainakaan lasten voimin mene kiinni tai aukea. Keittiö oli hämärä, koska yksi kattolampuista oli palanut. Huoneisto on monin paikoin ahdas: käytävät, WC:t, portaikko. Palvelu Saarielän keskusvaraamolla oli tylyä, kun emme itse tajunneet/muistaneet, ettei tämän kohteen avaimia jaetakaan keskusvaraamolta.
30.03.2021
Beurteilung: 3
Kompakti ja tunnelmallinen huoneisto erinomaisella sijainnilla ladun suhteen: aivan vierestä pääsee yhdysladulle, josta muutama sata metriä "pääladulle". Astianpesukone kaipaisi päivitystä/vaihtoa, samaten ulko-ovi reistailee. Sauna ei meinaa millään lämmetä riittävän lämpimäksi. Muuten mukava mökki!
21.03.2021
Beurteilung: 3
Hyvää on Kiela2 sijainti latujen vieressä ja lyhyt kävelymatka keskustaan, sekä rauhallinen ympäristö. Viihtyisä kelomökki mukaavaan oleskeluun. Polttopuita oli riittävästi. Parannettavaa on ulko-oven lukitus, emme saaneet lukittua sitä sisältä vaan piti käyttää ulkopuolelta takalukkoa ja kiertää kuistin kautta. Lisäksi saunan kiuas on alitehoinen, mukava olisi saada kunnon löylyt päivän päätteeksi. Mökistä puuttui myös wifi, vaikka sitä mainostettiin.
08.03.2021
Beurteilung: 4
Saunan ovenkahva irti, lumiharja ja -lapio puuttuivat (nyt huoltomies kävi hakkaamassa jäät portailta), WC-, talouspaperi ja polttopuut täydentämättä ennen tuloamme, täytetty metso on alkanut näyttää harmaalta pölyhuiskalta
04.01.2021
Beurteilung: 3
Lähellä latuja sekä Saariselän palveluja. Tarvitsisi hieman parempaa ylläpitoa, likaisia astioita, roskia lattialla, iso osa lampuista palanut, ovenkahvat rikki ym. Kokonaisuutena ihan ok paikka mutta hieman ylihintainen kuntoon nähden.
Skip to content