Metsänpirtti 1

Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Wohnung in einem Blockhaus im Zentrum von Saariselkä. Wohnküche, Schlafzimmer, Sauna und Duschraum/Toilette. Fläche 30 m².
Schlafräume:
• Schlafzimmer (Schiebetür): 2 Betten und ein Hochbett
• Wohnzimmer: Bett Sofa (120 cm)

Küchenaustattung

Geschirr
• Spülmaschine
• Kühl-/Gefrierschrank
• Elektroherd und Backofen
• Mikrowelle
• Kaffeemaschine
• Wasserkocher
• Toaster
• Stabmixer

Weitere Ausstattung

• Wi-Fi
• Smart-Tv
• Cd-Player
• Radio
• Waschmaschine (gemeinsam mit drei anderen Wonhnungen)
• Wäschetrockner
• Bügeleisen und -brett
• Haaretrockner
• Steckdose für die elektrische Autoheizung
• Ladestation für Elektroautos
• Serviceraum für Skier

Im Preis inbegriffen

In der Herbst- und Wintersaison
Bettwäsche, Frottiertücher, Endreinigung und Wi-Fi im Preis inbegriffen.
Im Sommer
Wi-Fi im Preis inbegriffen.
Bettwäsche, Frottiertücher und Endreinigung können gegen einen Aufpreis zusätzlich bestellt werden.


Bitte überprüfen Sie Ihre Rechnung.

Distanzen

• Zu den Loipen 80 m
• Zu den Skipisten 2 km
Saariselkä info and maps

Schlüsselservice

Die Schlüssel werden an der Rezeption von Saariselkä Booking abgeholt, Adresse Honkapolku 2.
Ausserhalb der Öffnungszeiten benutzen Sie bitte unseren Türcode um in unsere Eingangshalle zu kommen.

Die Schlüssel müssen am Abreisetag bis spätestens 12 Uhr an unsere Rezeption retourniert werden. Falls diese geschlossen ist, benutzen Sie bitte den roten Briefkasten ausserhalb der Rezeption für die Schlüsselabgabe.
Hier finden Sie unsere Öffnungszeiten
Adresse
Raitopolku 14 as 1
99830 SAARISELKÄ

Fläche: 30 m2
Schlafzimmer: 1
Betten: 2
Extra Betten: 2

  • Internet
  • Sauna
  • Waschmaschine
  • Geschirrspühler
  • Wäschetrockner
Qualitätsbewertung »
***

Photos

Lesen 16 Bewertungen (Durchschnittliche Punktzahl: 3.69)

28.01.2023
Beurteilung: 4
We stayed here for the thirth time. Need we say more? Temperature inside was much nicer this time. Not as hot as last year! Maybe the bedding can be renewed. For us, the matress is too soft. Service is very good. We had some trouble with the microwave and after a call the serviceman came very quick and replaced it! We'll be staying there next year if possible!
29.08.2022
Beurteilung: 3
Oli rauhallinen toimiva kämppä. Runkopatjat olivat meille turhan pehmeät, siivous oli tehty huolimattomasti —- edellisten asukkaiden sukka löytyi sängyn alta.
22.08.2022
Beurteilung: 5
Majoitus oli siisti ja hyvällä paikalla kuten oli sovittu ja huolto pelasi erittäin hyvin kun oli paperi puutteita niin 10 minsaa ja asija oli hoidossa palaamme ensi vuonna asijaan 🐺
19.08.2022
Beurteilung: 4
Siisti, hyväkuntoinen huoneisto.
15.08.2022
Beurteilung: 4
Hinta/laatusuhde kohdallaan. Oli rauhallista ja asunto oli siisti, niinpä sen myös siivosi mielellään kun oli itsekin saanut siistinä (siivousohjeet oli selkeät). Kaikki tarvittavat astiat löytyi,(marimekkoa ja iittalaa). Ainoa miinus oli että tyynyjä saisi olla vähän eri paksuisia.
25.02.2022
Beurteilung: 4
Edelleen hyvä sijainti ko. paikalle. Lisäksi huoneisto oli siisti. Ainoastaan voisi miettiä, milloin sohvasänky olisi hyvä uusia. Astiakaapissa oli sokeritoukan omainen ötökkä, tosin varmasti vaaraton, mutta hyvä tsekata joka tapauksessa.
28.01.2022
Beurteilung: 5
Very cosy cabin. Everything we needed was there. It's a pity we could not change the temperature. 26°C is far to hot for us. We tried to let some fresh air in through an open door, but it didn't work.
20.09.2021
Beurteilung: 5
Mukava pieni asumus hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Huoneisto on hyvä kahdelle hengelle, mutta kyllä me neljä aikuistakin mahduttiin sinne hyvin. Kaikki tarpeellinen oli mahdutettu pieniin neliöihin. Laadukkaat ja kauniit astiat ja keittiövälineet ja tekstiilit. Kiitos.
18.08.2021
Beurteilung: 4
Hyvällä paikalla, kiva pieni "kaksio". Sopi hyvin kahdelle hengelle. Kiitos!
16.08.2021
Beurteilung: 2
Huoneiston siisteys ei ollut hyvä tullessamme. Eteisessä oli suuri määrä kärpäsiä, ja vessassa sokeritoukkia. Niiden määrä ei onneksi ollut suuri. Ainoastaan muurahaiset (onneksi) puuttuivat eliöiden joukosta. Huomasimme, että vessan katossa oli kosteus- vaurio. Vaatekuivaimen päällä oli ämpäri nähtä- västi keräämässä katolta tulevaa vuotovettä. Katto oli tummunut kosteudesta lähellä vaatekui- vaimen poistoaukkoa. Katosta oli selvästi päässyt valumaan vettä välikatolle. Laudoitus oli luulta- vasti alkanut homehtumaan, sillä vaimoni sai homealtistusoireita jo lähdettyämme pois. Välikatolla oli todennäköisesti "asumassa" orava, joka oli saanut kuljetettua todennnäköisesti pingispallon sinne, ja pompotteli k.o. palloa öin ja päivin ....... Katsoin ulkoa, ja totesin, että välikaton tuuletusritilän aukot olivat "oravan mentävää"-kokoa. Huoneisto (ja koko rivitalo) tarvitsee vähintään katon osalta remontin. En suosittele yöpymistä k.o rivitalon huoneistoissa ennen kuin isohko remontti on tehty. Hinta oli onneksi kohtuullinen, siitä piste, ja keittiössä oli lähes kaikki meille tarpeellinen. Siitä myös piste. ---SAARISELÄN KESKUSVARAAMON KOMMENTTI:--- Kesäaikaan huoneistoissa on pääsääntöisesti majoittujan oma siivous ja huoltajan siivoustarkastus ennen uutta vuokralaista. Valitettavasti tässä tapauksessa eteisen kärpäset ovat jääneet huomaamatta sekä majoittujalta että siivostarkastajalta. Kesällä huoneistoon oli jostain tullut sokeritoukkia, joita on hävitetty syksyn siivouksien yhteydessä. Näyttää siltä, että ne on jo saatu häviämään. Metsänpirtin koko talon katto on erinomaisessa kunnossa, eikä se vuoda nyt, eikä ole vuotanut aiemminkaan mistään. Metsänpirtti 1 pesuhuoneen laipiossa ei missään kohdassa ole kosteuden tai vuodon merkkejä eikä mitään homeeseen viittaavaa. Siivoussanko on säilytyksessä vaatekuivurin päällä. Pienessä huoneistossa ei ole varsinaista siivouskomeroa. Säilytystilat ovat mahdollisimman tarkasti majoittujien käytössä. Metsänpirtin välikaton tuuletusaukot räystään alla ja päädyssä eivät mahdollista oravan liikkumista sen paremmin pingispallon kanssa kuin ilman sitä.
05.06.2021
Beurteilung: 1
Huoneistossa oli varmaan viimeksi käyty huhtikuussa. Hajulukotot kylpy/wc tiloissa oli päässeet kuivumaan ja haju oli sen mukainen. Tuuletuksen jälkeen ja hajulukkojen täytön jälkeen asia oli OK! Ps. Olisi ollut mökki huollon asia. Hinnassa olisi voinut olla hyvitystä mökki huollon laiminlyönistä.
02.05.2021
Beurteilung: 5
Hinta- laatu suhde kohdillaan. Loistava sijainti latuihin nähden. Kaikki tarvittava saatavilla majoituspaikassa: suksien huoltopiste oli iso plussa! Suosittelen!
13.04.2021
Beurteilung: 4
Hyvin varustettu ja toimiva kahdelle. Suksien huolto ja monojen kuivaus tosi hyvin järjestetty. Jos haluaa etsiä jotakin parannettava voisi tyynyt uusia. Sauna saattaa olla ahdas pitkälle meille sopiva.
25.03.2021
Beurteilung: 2
Mukava pieni asunto kahdelle. Kalliin sesongin aikana ei ihan hintansa arvoinen. Hyvät puolet: Mainio sijainti, hyvä näköala Iisakkipäälle, järkevä astiasto. Huonot puolet: mikro ei toiminut, talouspaperi lopussa, naapurin kuorsaus kuului, sokeritoukkia vessassa. Auto ei yltänyt lämmitykseen, kun naapuri piti omaa autoaan väärässä tolpassa.
08.03.2021
Beurteilung: 4
Mukava pieni tukikohta lähellä reittien lähtöpistettä.
18.01.2021
Beurteilung: 3
Astioita voisi olla enemmän. Sauna (lauteet jne) kuluneet ja uusimisen tarpeessa. Huoneisto oli asiallisesti siivottu.
Skip to content