Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa
Saariselkä Treklife erämökillä talvella

Yritysinfo

Saariselän Keskusvaraamo (Saariselkä Booking) on koko Pohjois-Lapin kattava paikallinen lomapalvelutalo. Valikoimassa on majoituskohteita ja aktiviteetteja sekä kuljetus- ja ruokailupalveluja yrityksille, yksityisille ja järjestöille.

24 h Saariselkä Booking on reaaliaikainen Lomavaraamo, josta voi ostaa lennot ja majapaikan samaan aikaan. Majapaikaksi voi valita hotellin, huoneiston tai mökin. Lisäksi vuodeaikojen mukaan vaihtuvia aktiviteetteja sekä muita oheispalveluja.

Historia lyhyesti

Saariselän Keskusvaraamo Oy on paikallinen vuonna 1987 Inarin kuntaan perustettu yritys. Saariselkäläinen yritys on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2006, siihen asti yritys toimi nimellä Lapin Sampo Oy.

Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatus on tarjota koti- ja ulkomaisille asiakkaille matkailupalveluja Pohjois-Lapin alueella.

  • Majoitusta: Mökit, huoneistot ja hotellit
  • Aktiviteetteja: Safarit, viikko-ohjelmat ja tapahtumat
  • Kuljetuspalvelut: Lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset ryhmille
  • Cateringpalvelut: Aamiaiset, lounaat, päivälliset ja ruokaostokset
  • Kokouspalvelut: Tilat, välineet ja tarjoilut

Saariselän Keskusvaraamo välittää muiden tuottamia matkailupalveluita usean jakelukanavan kautta. Ammattitaito ja paikallistuntemus takaavat sen, että valikoimista löytyy kullekin asiakkaalle tai asiakasryhmälle parhaiten soveltuvat matkailupalvelut.

Toimintaa ohjaavat arvot

Toimintaa ohjaavat perusarvot ovat luotettavuus, empaattisuus, lojaalisuus, humoristisuus, joustavuus, täsmällisyys ja uudistumishaluisuus.
Valinnat, kannanotot ja ratkaisut perustuvat näihin perusarvoihin. Toiminta on avointa ja rehellistä sekä sidosryhmiä ja asiakkaita kohtaan että sisäisessä kanssakäymisessä. Yhteistyö Keskusvaraamon sisällä perustuu hyvään työtoveruuteen, osallistumiseen ja keskinäiseen arvostukseen. Havaitut ongelmat ja omat näkökannat tuodaan rohkeasti esille. Tehdyistä ratkaisuista otetaan vastuu. Virheet korjataan.

Menestyjä yritys -sertifikaatti

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani.

”Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. Kauppalehti Oy:n missiona on toimia menestymisen ja hyvinvoinnin puolesta, tästä on kysymys myös Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatissa.” Lisää tietoa: Kauppalehden menestyjä-sertifikaatti

Saariselän Keskusvaraamo - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku