Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa

Varausehdot

Hotellimajoitus, ruokailu- ja kokouspalvelut: Ryhmä min. 11 pax

Nämä varausehdot koskevat varauksia, joissa huoneiden max määrä on 30 kpl tai max henkilömäärä 50. Varausehdot näitä isommille ryhmille sovitaan erikseen.

Kaikki peruutukset ja ryhmäkoon muutokset oltava kirjallisena Saariselän Keskusvaraamo Oy:llä arkipäivänä (ma-pe) sen aukioloaikana – viimeistään klo 16.00 paikallista aikaa, jonka jälkeen saapuneet ilmoitukset katsotaan vastaanotetuiksi seuraavana työpäivänä – tarkista aukioloajat:
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Kulut lasketaan kaikkien varattujen palvelujen yhteissummasta – ei vain ensimmäisen yön/päivän.

Hotellimajoitus

Varaus on vahvistettu, kun ennakkomaksu, 15 % varauksen kokonaisarvosta, on maksettu Saariselän Keskusvaraamo Oy:n tilille eräpäivään mennessä. Ennakkomaksua ei palauteta.

Loppusumman on oltava Saariselän Keskusvaraamo Oy:n tilillä viimeistään 60 vuorokautta ennen tulopäivää.

Peruutus

Mikäli vahvistettu hotellin majoitusvaraus perutaan, sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Yli 60 vuorokautta ennen tulopäivää: veloitetaan 15 % varausmaksu
 • 59 – 30 vuorokautta ennen tulopäivää: veloitetaan 50 % kokonaissummasta
 • 29 – 0 vuorokautta ennen tulopäivää: veloitetaan 100 %  kokonaissummasta

Joulu, uusi vuosi, pääsiäinen ja muut tapahtuma-ajankohdat – varausehdot sovitaan erikseen.

Ryhmäkoon muutos: Hotellimajoitus                                            

Mikäli vahvistettu osallistujamäärä vähenee, sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • 59 – 15 vuorokautta ennen tulopäivää:
  • 50 % peruutuskulut
 • 14 – 0  vuorokautta ennen tulopäivää:
  • 100 % peruutuskulut

Mikäli vahvistettu osallistujamäärä suurenee, Saariselän Keskusvaraamo Oy vahvistaa ryhmäkoon muutoksen hotellikapasiteetin puitteissa.

Ryhmäkoon muutos: Ruokailu, kokoustilat ja -palvelut

Noudatamme +/- 10 % ehtoja:

 • ryhmän henkilömäärä ilmoitetaan 30 päivää ennen saapumista
 • jos ryhmän koko pienenee 10 % alkuperäisestä varauksesta, niin laskusta vähennetään 10 % etukäteen ilmoitetusta henkilömäärästä – ilmoitus max 10 % vähennyksestä tulee olla Saariselän Keskusvaraamo Oy:llä viimeistään 5 arkipäivää ennen varauksen alkua
 • jos ryhmän koko on suurempi kuin etukäteen ilmoitettu henkilömäärä, laskutetaan todellisen henkilömäärän mukaan
 • koko ruokailuvarauksen peruutuksesta 5 vrk ennen tuloa veloitetaan raaka-ainekustannus
 • koko ruokailuvarauksen peruutuksesta 5-0 vrk ennen tuloa veloitetaan   raaka-ainekustannukset ja tehdyt valmistelukulut

Menuvalinnat, kellonajat, ruokarajoitteet, ryhmän nimi, nimilista ja huonejako (matkanjohtajan nimi + puhelinnumero), kansalaisuus, asiakkaiden viipymä ja mahdolliset erikoistoiveet ilmoitettava Saariselän Keskusvaraamo Oy:lle viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.

Oikeus hintojen muutoksiin

Saariselän Keskusvaraamo Oy varaa oikeuden hintojen muutoksiin, mikäli osallistujamäärä muuttuu missään varatuissa palveluissa ja annettu hinta on perustunut kokonaan tai osittain osallistujamäärään. Saariselän Keskusvaraamo Oy varaa myös oikeuden muuttaa budjetoituja ja arvioituja hintoja, mikäli hankintakustannukset (merkittävä muutos varatuissa palveluissa) nousevat huomattavasti.

Maksuehdot

Maksut maksetaan euroina ja hotellimajoitus maksun on oltava Saariselän Keskusvaraamo Oy:n tilillä viimeistään 60 vuorokautta ennen tulopäivää. Muista ennakkoon tilatuista palveluista laskutetaan 50% ennakkoon ja loppu laskutetaan vierailun jälkeen.

 • SAARISELÄN KESKUSVARAAMO OY
  • PANKKI: Nordea, Ivalo
  • SWIFT/BIC: NDEAFIHH
  • IBAN: FI17 2079 2100 0062 28

Sovellettava laki

Sopijaosapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Rovaniemen käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Saariselän Keskusvaraamo Oy ei vastaa näiden ehtojen julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista, meistä riippumattomista muutoksista kuten force majeure (lakko, tulipalo, vesivahinko, luonnon katastrofi, sotatila tsm. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa toimintakykyä).  Saariselän Keskusvaraamo Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Päivitetty 06/2016