Logo
Booking I want to book
Book

Laatuluokitus

Mökkien laatuluokitus ”Hillaluokitus”

Hillaluokituksen tarkoitus on selkeyttää ja yhdenmukaistaa laajaa majoituskohde kirjoa. Lomaa suunnittelevan on helpompi vertailla kohteita ja etsiä itselleen sopivalla tavalla varusteltu lomakoti.

Hillaluokitus kriteerit tarjoavat puitteet yhdenmukaisempaan myyntiin, huolintaan sekä hinnoitteluun erilaisten majoituskohteiden kesken.

Saariselän Keskusvaraamo jakaa mökit ja huoneistot viiteen eri ryhmään, joiden merkkeinä käytetään lapin hilloja yhdestä viiteen.

Lomahuoneiston luokka 3 tarkoittaa hyvätasoista kohdetta. Luokissa 4 ja 5 olevat kohteet sisältävät jo luksuselementtejä.

Hotellit ja yli 5 km keskustasta sijaitsevat kohteet ovat luokittelun ulkopuolella.

Majoituskohteiden hillaluokitus kriteerit on esiteltynä tarkemmin taulukossa.
Saariselän Keskusvaraamon hillaluokituskriteerit

Laatutonni

Laatutonni on matkailualalle räätälöity laadunkehittämisohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin laatupalkintokriteereihin.

Saariselän Keskusvaraamo on osallistunut Laatutonni koulutukseen.

Laatutonnin avulla olemme kehittäneet työtapojamme sujuvimmiksi. Olemme saaneet käytännön työskentelyyn uusia toimintatapoja ja selkeitä ohjeita. Niin toimivia että noudatamme niitä edelleen.

Menestyjä yritys -sertifikaatti

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani.

”Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. Kauppalehti Oy:n missiona on toimia menestymisen ja hyvinvoinnin puolesta, tästä on kysymys myös Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatissa.”  Lisää tietoa: Kauppalehden menestyjä-sertifikaatti

Saariselän Keskusvaraamo - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku