Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa

Laatuluokitus

Mökkien ”Hillaluokitus”

Saariselän Keskusvaraamo jakaa mökit ja huoneistot neljään eri ryhmään, joiden merkkeinä käytetään Lapin hilloja kahdesta viiteen. Hillaluokituksen tarkoitus on selkeyttää laajaa majoituskohteiden kirjoa.

Kahden hillan kohteissa on vaatimattomin varustelutaso ja kolmen hillan kohde tarkoittaa jo hyvätasoista kohdetta. Luokissa 4 ja 5 olevien kohteiden varustelutaso on monipuolisempi.

Hillaluokitus kuvaa vain majoituskohteen varustelutasoa. Se ei vaikuta kohteen hinnoitteluun eikä se kuvaa yleisilmettä ja/tai -kuntoa.

Hotellit ja yli 5 km keskustasta sijaitsevat kohteet ovat luokittelun ulkopuolella.

Majoituskohteiden hillaluokitus kriteerit on esiteltynä tarkemmin taulukossa.
Saariselän Keskusvaraamon hillaluokituskriteerit

Laatutonni

Laatutonni on matkailualalle räätälöity laadunkehittämisohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin laatupalkintokriteereihin.

Saariselän Keskusvaraamo on osallistunut Laatutonni koulutukseen.

Laatutonnin avulla olemme kehittäneet työtapojamme sujuvimmiksi. Olemme saaneet käytännön työskentelyyn uusia toimintatapoja ja selkeitä ohjeita. Niin toimivia että noudatamme niitä edelleen.

Menestyjä yritys -sertifikaatti

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani.

”Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. Kauppalehti Oy:n missiona on toimia menestymisen ja hyvinvoinnin puolesta, tästä on kysymys myös Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatissa.”  Lisää tietoa: Kauppalehden menestyjä-sertifikaatti

Saariselän Keskusvaraamo - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku