Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa

Info majoittujalle

Lomakkeita

Varausehdot ja peruutusehdot
Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia
Korona info
Saariselän Keskusvaraamon sijainti ja yhteystiedot

Saapuminen mökkiin / huoneistoon

Keskusvaraamo on lähettänyt majoittujalle mökkikohtaisen avainpalveluohjeen varauksen teon jälkeen. Ohjeessa on kerrottu tarvittavat osoitteet ja aukioloajat sekä mistä avaimet saa aukioloaikojen ulkopuolella. Matkustajailmoituksen voi täyttää ja palauttaa etukäteen tai  saapuessaan Saariselän Keskusvaraamolle. Sisäänkirjautumistilanne nopeutuu, jos lomake on valmiiksi täytetty. Lomakkeet löytyvät tämän sivun yläreunasta. Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16. On mahdollista saada avaimet aikaisemmin, jos mökki on siivottu edellisten asukkaiden jäljiltä ja on muutenkin vuokrauskunnossa ennen klo 16:tta. Majoittujien käyttöön annetaan 2 avainta, riippumatta henkilömäärästä. Samalla majoittujat saavat yksityiskohtaisen kartan, jonka avulla mökki löytyy helposti.

Sisällä mökissä / huoneistossa

Luotamme siihen, että kohtelet majoituskohdetta kaikella kunnioituksella – kuin se olisi omasi.

  • Mökki / huoneisto tarjoaa kone- ja käsitiskiaineet, yleispesuaineet, wc-paperin ja siivousvälineet. Kohteissa on tyynyt ja peitot, henkilömäärän mukaisesti. Useimpiin varauksiin sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut. Tarkasta laskustasi mitä varaukseesi sisältyy.
  • Jokaisella kohteella on huoltaja, joka vastaa vikailmoituksista, huoltoasioista ja siivouksesta. Jos  jotain yllättävää esiintyy, niin otathan viipymättä yhteyttä huoltajaan. Puhelinnumeron löydät mökkikirjan etusivulta. Varausehtojen mukaisesti jälkeenpäin annettuja reklamaatioita ei huomioida.
  • Jos Saariselän Keskusvaraamon päivystys joutuu antamaan aukioloajan ulkopuolella palveluja majoittujasta johtuvasta syystä (esim. oven aukaisut), veloitetaan siitä kertakorvaus 50 €, sunnuntaisin ja juhlapyhinä 100 €. Maksu peritään käteisellä palvelun yhteydessä. 24h päivystyspuhelin majoittuneiden hätätilanteisiin (ei myyntipalvelua) 040-521 2571.

Lähtö mökistä / huoneistosta

Majoitusvuorokausi päättyy lähtöpäivänä klo 12. Siihen mennessä mökistä pitää poistua ja avaimet palauttaa Keskusvaraamon vastaanottoon tai vastaanoton ulkopuolella olevaan punaiseen avaintenpalautuslaatikkoon. Muistathan palauttaa avaimet ettemme joudu veloittamaan palauttamattomista avaimista aiheutuvia todellisia kustannuksia (väh. 400 €). Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon voi jättää matkatavaroita säilytykseen aukioloajan puitteissa. Vastaanotto avoinna.

Hyödyllistä tietoa

  • Lähin terveyskeskus on Ivalossa – päivystävän sairaanhoitajan puh. 040-770 9187.
  • Sesonkiaikana Saariselällä on yksityinen terveysasema MedInari, puh. 0207 205 830. Katso aukioloajat täältä MedInari, Saariselän toimipiste.
  •  K-kauppa Kuukkelin kahviossa on Ivalon apteekin lääkekaappi. Sieltä voi ostaa ilman reseptiä myytäviä yleisimpiä apteekki-tuotteita.
  • Lentokenttäbussin aikataulu ja pysäkit
  • Saariselän taksi   puh +358(0)100 84644
  • Ivalon taksi   puh +358(0)100 87 888