Logo

Kaunispään Huippu-ravintola

Sijainti

Huipulta on kaksi kilometriä Saariselän hiihtokeskukseen. Nelostieltä huipulle johtaa päällystetty tie.
Ikkunoista avautuvan huikean tunturimaiseman lisäksi Kaunispäällä voi nauttia oman leipomomme tuoreita herkkuja tai keittiömme maistuvia ruoka-annoksia.

Ravintolan kuvaus

Kaunispään Huippu toimii päivisin monipuolisena kahvila-ravintolana.
Kuuluisat Kaunispään suuret munkit, makeat piirakat ja kaarnikkakakku hemmottelevat herkkusuita. Suolaisen nälkään valmistamme sämpylät, pizzapalat, lohileivät ja kala kurniekat.
Huipun lounaslistalta löytyvät mm. 14 lajin salaattipöytä, poro-ja lohikeitot, päivittäin vaihtuva päivän pihvi, erittäin suosittu Huipun leike, poronkäristystä ja kalavahitoehtoja unohtamatta.
Ruoka-annokset tarjoamme meillä leivottujen leipästen kera.
Huippu ravintola muuntautuu erilaisiin tilaisuuksiin kahvihetkistä lounaisiin, illanviettoihin kuten cocktailtilaisuuksiin, syntymäpäivä- tai hääjuhliin sekä vaativinkiin illallistilaisuuksiin tarjoten tilat jopa 150 vieraalle. Lounas- ja illallistarjontaamme täydentävät brunssimenumme.
Illallis- ja brunssitilaisuudet valmistamme ryhmille ennakkovarauksesta. Toivomme vahvistusta tilaisuuden menu- ja juomavalinnoista henkilömäärineen viimeistään viikko ennen tilaisuutta.
Monipuolisista menuvaihtoehdoista löytyy valinnanvaraa. Raaka-aineet tulevet Lapin ja lähialueiden puhtaasta luonnosta, kuten poro, riekko, lohi, kuningasrapu, siika, nieriä, mädit, sienet ja marjat.
Kravattikodassa valmistamme suussasulavia herkkuja avotulella, esimerkiksi loimutettua poronfilettä, savustettua poronpaistia, halstrattua lohta ja liekitettyjä ohukaisia. Vähintään 40 henkilön ryhmille valmistamme runsaan Kalotin makuja-buffet pöydän. Ravintolassamme on myös A-oikeudet.
Pääsalissa on 90-100 asiakaspaikkaa, tunnelmaa salille tuovat suuret ikkunat joista avautuva maisema on ainutlaatuinen nautinto sekä takkatuli. Kravattikodassa on 50 asiakaspaikkaa, elämyksen asiakkaille luo mahdollisuus seurata kokkien ruoan valmistusta avotulella. Lisäksi tunturimaisemista on mahdollisuus nauttia kesällä, syksyllä ja kevättalvella 100 paikkaisella maisematerassilla.
Kaunispään Huippu on avoinna touko- ja lokakuita lukuunottamatta ympäri vuoden.
Ravintola Huippu on iltaisin avoinna vain tilauksesta.
Lounaslistat, illallismenu ja kahvilatuotteet löytyvät ravintola Kaunispään Huipun nettisivuilta:
Ravintola Kaunispään Huippu