Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa
Saariselkä Treklife vaellushiihtäjä näkee auringon kaamoksen jälkeen

Lentäen

Lentäen Saariselälle

Lennot laskeutuvat  Ivalon lentoasemalle, josta on vajaan puolen tunnin lentokenttäbussi- tai taksimatka perille. Lentoaika Helsingistä on noin 1½ h.

Finnair liikennöi Helsinki-Ivalo-Helsinki välillä päivittäin. Talvisesonkina vuoroja on useampia. Norwegian kuljettaa Ivalon ja Helsingin välillä kolme kertaa viikossa, vilkkaimpina sesonkeina. Tarkemmat lentoaikataulut kannattaa tarkistaa suoraan lentoyhtiöiden sivuilta aikataulut –kohdasta.

Tai voi paketoida itse sopivan lomapakettisi (Edestakaiset lennot, mökki, ohjelmapalvelut). Saariselkä Booking – Lennot ja majoitus

Norwegian lentopaketteihin sisältyy aina kaksi kirjattavaa matkatavaraa/henkilö (max 20 kg/laukkau). Tarvittaessa lisämatkatavara ja/tai esim. suksipussi tulee varata erikseen lisämaksusta Norwegianin nettisivujen kautta. 

Lentoaikataulut

Lentokenttäbussi

Lennon jälkeen pääset Ivalon kentältä Saariselälle näppärästi lentokenttäbussilla. Jokaiselta Norwegian tai Finnair-lennolta ja jokaiselle lennolle on bussiyhteys. Bussit lähtevät matkatavaroiden luovutuksen jälkeen. Lähteville lennoille startataan Saariselältä n 2 tuntia ennen koneen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Tarkemmat aikataulut näet tästä linkistä lentokenttäbussinaikataulu. Voit myös tilata itsellesi lentokenttäkuljetuksen.

Tai vuokrata auton Vuokraa auto.