Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Vuolkuma A*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Vahtamantie 7
99830 SAARISELKÄ
Koko: 150 m2
Vuodepaikat: 8
Max. henkilömäärä: 8
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Vuolkumassa on yhteensä 3 asuntoa, joihin voi majoittua yhteensä 24 henkilöä. Vuolkuma A -mökki sekä paritalo Vuolkuma B ja C.

Mökin kuvaus

Yksikerroksinen höylähirsimökki Saariselän keskustassa.
Tupa/ruokailutila, keittiö, 4 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone, puku-/kodinhoitohuone, 2 wc:tä ja terassi.
Remontoitu 2016: Keittiö (myös kodinkoneet ja astiastot), tuvan ikkunat uusittu, katto ja keittiön seinät maalattu, lattiat uusittu kaikissa tiloissa, saunan lauteet uusittu sekä ulkoterassi uusittu. Mökin koko 150 m².
Makuutilat:
• 4 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskappi
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• tv, jossa tietokone liitäntä (kaapeli huoneistossa)
• dvd-soitin
• cd-soitin
• radio
• piirtoheitin, fläppitaulu
• takka
• 2 auton lämmityspistoketta

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 70 m
• Rinteisiin noin 2,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.2)

Tiistai  05. Maaliskuu 2019, 00.00
Hyvä mökki 8 henkilölle. Tilaa riitti. Kaikki lopulta pelasi hyvin. Ladutkin olivat lähellä. Kelit olivat hyvät ja maisemat komeat.... Pari kertaa piti soitella huoltajalle. Astianpesukone ei käynnistynyt heti, kun siitä puutui pesuaineluukun kansi. Lähti kuitenkin käyntiin ilman sitäkin. Oli puuttunut kuulemma jo pari vuotta. Saunan kiukaan käyttö askarrutti, kun kiuas tuntui jäävän päälle pitkäksi ajaksi, vaikka virta oli katkaistu. Kuulemma toimii ihan näin. Autonmoottorin lämmityspisteistä ei tullut aina virtaa. Tämäkin selvisi. Luultavasti muiden virtalähteiden yhtäaikainen käyttö esti sen (ylikuormitustilanne).

Tiistai  08. Tammikuu 2019, 00.00
Tilava ja toimiva sekä siisti mökki kuudelle hengelle, kahdeksankin olisi sopinut mainiosti. Keittiön varustus kattava ja saniteettitilat hyvässä kunnossa. TV:n kaukosäädin oli kadonnut ja saapuessamme se luvattiin toimittaa seuraavana päivänä. Lomaviikon aikana sitä ei kuitenkaan toimitettu... Ulko-ovien lukoissa vähän "välystä", piti aina tarkistaa, että ovi menee lukkoon ja ovea piti useamman kerran tiukasti painaa kiinni. Polttopuita oli viikon tarvetta varten niukasti. Upeat talvimaisemat ja kaamos lumosivat ranskalaiset vieraamme, jotka hämmästelivät myös paikan rauhallisuutta ja sitä, miten täsmällisesti ja suunnitellusti kaikki toimii Suomessa :) Saariselän keskusvaraamon vastaus: Sopivaa kaukosäädintä ei ollut heti saatavissa, vaan toimitus kesti viisi arkipäivää. Oven kahva on vaihdettu. Majahuolto hoitaa lisää takkapuita tarvittaessa.

Maanantai  09. Huhtikuu 2018, 00.00
Hieno ja tilava mökki hyvällä sijainnilla. Hyvin varusteltu keittiö ja hyvät oleskelutilat ja tilava sauna. Pihasta suurimman osan vei parkkeratut autot. Huolto toimi hitaasti, esim puuttuvien pyyhkeiden ja vessapaperin toimitraminen kesti kauan. Kokonaisarvosana kiitettävä, palaamme varmasti uudelleen.

Tiistai  03. Huhtikuu 2018, 00.00
Siisti ja toimiva majoitus. Ei tarvinnut siivota tullessa eikä lähtiessä. Huippulöylyt tilavassa saunassa ja takkapuita tuli lisää heti kun soitettiin ( ensin tuli kaksi ja myöhemmin 50 säkillistä).

Maanantai  18. Syyskuu 2017, 00.00
Toimiva kokonaisuus ja tilava oleskelutila. Neljän pariskunnan ruskaretken majoituksessa erittäin onnistunut valinta.

Torstai  13. Huhtikuu 2017, 00.00
Tiskikone ei pese puhtaaksi. Käytimme kylläkin niitä pesutyynyjä jotka talossa jo olivat, ehkä ne eivät olleet parasta laatua (?). Tiskikoneen vesisyötölle kannatta ehdottomasti laittaa hanan viereen ohje miten se toimii. Nykyisellään se on n.s. älykkyystesti. Tiskikoneeseen eivät myöskään mahdu isot lautaset (pesuvarsi ottaa kiinni). Muilta osin kaikki toimi hyvin ja paikat olivat siistissä kunnossa. Viihdyimme hyvin. Hyvää Pääsiäistä Johan Granberg

Keskiviikko  05. Huhtikuu 2017, 00.00
Mukavan tilava mökki isommallekin porukalle. Toimivat tilat; olohuoneessa hyvin tilaa synttärien viettoon, makuuhuoneet tosin pienehköt. Mökistä löytyi myös potta ja syöttötuoli.

Tiistai  14. Maaliskuu 2017, 00.00
Mökin siisteydessä olisi parantamisen varaa,muuten ok.

Lauantai  02. Huhtikuu 2016, 00.00
Tilava siisti mökki hyvällä paikalla. Sopiva isollekin perheelle.

Torstai  25. Helmikuu 2016, 00.00
Monena vuonna oltu tässä kohteessa noin viikko kerrallaan. Syy tähän on se, että olemme tyytyväisiä! Tilaratkaisut antaa mukavan yhteisen tilan oleskelulle ja ruokailulle! Makuuhuoneet on käytännöllisesti sijoitettu ja niitä on riittävästi. Keittiössä astioita riittävästi. Kattilat olivat pesemättömiä! Ne meidän piti pestä ennen käyttöönottoa!

Tiistai  14. Huhtikuu 2015, 17.29
Sopii hyvin isommallekin porukalle.Hyvin varusteltu ja sopiva sijainti.

Tiistai  29. Huhtikuu 2014, 19.50
Erittäin hyvä ryhmämme tarpeisiin, 6 aikuista 1 lapsi. Riittävän tilava, kaikki tarvittavat ruokailu ja asumisvälineet sekä hyvä sijainti.

Keskiviikko  28. Marraskuu 2012, 07.22
Rauhallinen ja sopiva sijainti. Varustustaso ja kunto hyvä.

Keskiviikko  22. Elokuu 2012, 06.19
Tilava siisti kämppä. En löytänyt epäkohtia tai sanomista kämpästä.Suosittelen.