Logo
Kesä tunturissa

Top Star Saariselkä 1*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Etelärinteentie 16
99830 SAARISELKÄ
Size: 29 m2
Number of beds: 2
Max . number of persons: 4
Internet Access: Yes
Pets allowed: No
Washing Machine: No
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (5)
Top Star Saariselkä mökki sijaitsee Saariselän etelärinteen yläosassa Kaunispään huipun tuntumassa. Mökistä upeat maisemat etelään Saariselän keskustaan ja aina kymmenien kilometrien päähän.
Mökissä on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset, joista voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä.


Mökki sijaitsee laskettelurinteiden, pulkkämäen, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden vieressä. Aamiaisella voi halutessaan käydä viereisessä Star Arctic Hotellin ravintolassa. Ivalon lentokentälle on matkaa vain 28 km.
Mökissä on yhtenäinen keittiö-, oleskelu- ja makuutila, kylpyhuone ja oma sauna sekä terassi. Varustukseen kuuluvat taulu-TV Chromecast mediatoistimella, ilmalämpöpumppu, täydellinen keittiövarustus, moottorisängyt 2:lle, vuodesohva/varavuode 2:lle ja kuivauskaappi vaatteille.
Mökin koko on n. 30 m2 ja se on valmistunut 02/2019.
Mökin välittömässä läheisyydessä Star Arctic Hotelli, jonka palvelut käytettävissä. Hotelli suljettu kesäkuukausina.
Makuutilat:
• tuvassa 2 x 80 cm moottorisänkyä vierekkäin
• levitettävä vuodesohva 135 x 190 cm

Keittiön varustus

• astiasto kuudelle
• astianpesukone
• jääkaappi + pakastinlokero
• keraaminen liesitaso ja uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• ilmalämpöpumppu
• hiustenkuivaaja
• wi-fi
• Mökissä ei ole antenni- tai kaapelitelevisiota. Televisiota katsellaan oman älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla jakamalla näiden laitteiden lähetyksen TV:lle Chromecast mediatoistimen kautta.
• terassi etelän suuntaan
• autopaikka - lämmityspistoke mökin ulkoseinässä

Hintaan sisältyy

• Hintaan sisältyy vuoteet pedattuina, pyyhkeet, peffletit ja lähtösiivous.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• Top Star mökeistä 1 ja 2 ovat erillisiä mökkejä. Mökit 3 ja 4, 5 ja 6, sekä 7 ja 8 ovat myös erillisiä mökkejä, joiden ulkoseinien etäisyys on n. 30 cm.
• Mökistä suora näköala etelään tuntureille
• Mökissä pimennysverhot (EI kattoikkunassa)

Etäisyydet

• Ladulle 10 m
• Rinteisiin 20 m
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.0)

Saturday  19. October 2019, 00.00
Hyvä mökki. Miinuksena rikki ollut ilmalämpöpumppu (sähköpattereilka pärjäsi -5 asteessa hyvin). Suksien, pyörien tms. kanssa mökkiin ei oikein mahdu.

Tuesday  20. August 2019, 00.00
WLAN ja tv ei toistuvista yrityksistä huolimatta toiminut. Ilmankin tultiin toimeen mutta kuvauksen mukaan nuo piti sisältyä hintaan.

Monday  22. July 2019, 00.00
Erilainen ja hyvin toimiva majoitus. Muutama miinus kuitenkin, WLAN ei toiminut, koska annettu salasana oli ilmeisesti muutettu, onneksi meillä osaamista sen verran, että mutkien kautta saimme sen toimimaan. TV toimii Chromecastin kautta, joten siitä voisi olla tarkemmat ohjeistukset, koska ei välttämättä ole kaikille tuttu. Mökin edessä ja jopa koko alueella oli häiritsevän paljon liikennettä. Turistit käyttivät mökin edustaa parkkipaikkana sekä osa jopa vessana. Ei ollut kovinkaan kivaa katseltavaa ja itse kuitenkin maksoin juuri siitä näköalasta. Lisäksi työkoneet oli ikkunoiden edessä pysäköitynä koko viikonlopun. Hiekkatien alkuun voisi laittaa merkin " mökeille ajo sallittu", jospa se rauhoittaisi alueen. Kun/jos kaikki toimii niin kuitenkin todella ihana paikka ja maisemat.

Friday  07. June 2019, 00.00
Tasokas ja "erilainen" majoitus vaihtoehto. Kaikki tarvittava pienessä paketissa. Suosittelen kaikille, jotka kaipaavat erilaista majoitusta Lapin matkalla.

Sunday  28. April 2019, 00.00
Mökki oli hieno ja uusi ja puitteet todella hyvät ja maisema aivan henkeä salpaava. Miinuspuolia oli kuitenkin yllättävän paljon, siksi arvosanaksi vain 3 tähteä. Ensinnäkin mökissä ei oltu imuroitu. Varsinkin matto oli täynnä hiekkaa ja selkeästi olimme ensimmäiset yöpyjät, koska roska matolla ja kaapeissa näytti olevan lastulevyä eli oletettavasti tullut siitä, kun kalusteita on koottu. Huomasi myös, että uunia tai hellaa ei oltu vielä käytetty, sillä ensimmäisen ruuanlaiton lomassa näistä tuli hieman kemikaalien hajua. Lisäksi mökissä ei ollut minkäänlaisia toimivia/käytännöllisiä verhoja, joita olisi voinut vetää ikkunan eteen vaikka saunasta tullessa ja aurinkoisina päivinä mökkiin tuli todella kuuma, ihan kuin saunassa. Lisäksi mökin edessä ramppasi aamusta iltaan ihmisiä autolla kuvaamassa maisemaa, joten verhot olisivat todellakin olleet tarpeen oman rauhan saamiseksi. En tiedä onko mökin omistaja tästä tietoinen, että ko. Paikka on hyvin suosittu kuvauskohde/paikka pysähtyä autolla ottamaan kuvia. Tuntui että tulijat ainakin tiesivät paikan, koska osasivat tulla varta vasten siihen kuvaamaan. Lisäksi majoittumisen viimeisinä päivinä vessassa alkoi aika-ajoin haista viemäri. Haju tuntui tulevan suihkun likakaivosta eikä veden valuttaminen sinne juurikaan auttanut asiaa. Haju oli todella epämiellyttävä. Lisäksi mökissä ei ollut minkäänlaista tietoa roskiksen sijainnista eikä minkäänlaisia lajittelumahdollisuuksia, mikä ei mielestäni ole tätä päivää. Uusille majoittujille, erityisesti kesäkaudella olisi myös hyvä kertoa, että koska verhoja ei ole niin mukaan on hyvä varata nukkumista varten ”silmäsuojat” jotta valo ei herätä aamuyöstä ja jotta unesta saa ylipäätän kiinni.