Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Siulamukka E25*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie 10 E 25
99830 Saariselkä
Koko: 30 + 15 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Rivitalohuoneisto Kaunispään Etelärinne 1 -alueella 1,4 km keskustasta pohjoiseen.
Tupakeittiö, parvi, sauna, pesuhuone/wc ja terassi. Rakennusvuosi 1990. Koko 30+15 m².
Makuutilat:
• parvella 3 vuodetta (80 cm) ja 1 vuode (120 cm)

Keittiön varustus

• astiasto
• EI astianpesukonetta
• jääkaappi/pakastelokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• tv 32''
• dvd-soitin
• radio/cd-soitin
• takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille
• taloyhtiön yhteinen suksienhuoltotila voitelutelineellä ja infrapunalämmittimellä

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy majoitus.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• Parvelle jyrkät portaat
• Hilla-luokka on 3 vaikka astianpesukone puuttuu

Etäisyydet

• Ladulle pääsee pihasta.
• Rinteisiin noin 2,3 km autolla.
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.3)

Keskiviikko  03. Huhtikuu 2019, 00.00
Huoneistossamme oli jo aikaa nähneet suihkuverho ja keittiön pöydän kerniliina; vaikuttaisi paljon viihtyvyyteen, jos ne vaihtaisi. Pölyä paljon sänkyjen alla ja alakerran vuodesohvan epäsiisti kasaaminen (ilmeisesti shaalin tapainen oli istuintyynyjen alla rutussa), siis siivoukseen tarkkuutta. Samoin tiskipöydän takana olevien laattojen tahrat lähtisivät ihan pyyhkimällä. Astiakaapit epäjärjestyksessä. Siinäpä korjattavat epäkohdat. Hyvää oli se, että ladut lähtivät ihan vierestä ja sauna ja pesutilat toimivat moitteettomasti. Tilaa oli reilusti ja makuutilat parvella mukavasti syrjässä. // Saariselän Keskusvaraamon kommentti: Suihkuverho ja pöytäliina vaihdettu uusiin, huoneistossa suoritettu isompi siivous, jossa mainitut epäkohdat otettu erityisesti huomioon. Lisäksi kiuaskivet on vaihdettu, 04/2019.

Perjantai  21. Syyskuu 2018, 00.00
ihan hyvä paikka,kaikki tarvittava löytyi,siisti siltä osin ei moitittavaa.sauna oli hyvä,vaikka muutaman kiven vois kiukaalle lisätä ettei vastuksille vettä tarvis heittää,tuolit terassilla olis kivat myös syksyllä jos ilmojen puolesa siellä vois istuskella.voisin majoittua samaan paikkaan uudellen. // Saariselän Keskusvaraamon kommentti: Huoneiston terassikalusteet löytyvät varastoituina huoneiston ulkovarastosta.

Lauantai  31. Maaliskuu 2018, 00.00
Sopiva kahdelle. Latu lähellä (20 m). Suhteellisen hyvässä kunnossa, tosin kaipaa jo pientä päivitystä.

Maanantai  10. Huhtikuu 2017, 00.00
Oli just sopivankokoinen kahdelle. Oli siisti ja siellä oli kaikki tarvittava. Pihasta pääsi ladulle ja palvelut kävelymatkan päässä

Maanantai  03. Huhtikuu 2017, 00.00
Majoitusaikaamme edeltäneen palautteen perusteella kuvittelimme että jääkaappi-asia on hoidettu. Kaappi tosiaan pakasti jogurtinkin jäätelöksi! Pari päivää moista ihmeteltyämme laitoin viestin Keskusvaraamolle josta vastattiin että olenko ilmoittanut kohteen huoltajalle. Empä moista hoksannut kun kuvittelin isompien korjausten menevän Keskusvaraamon kautta omistajan kontolle. Soitin huoltajalle joka tomerasti tarttui toimeen lauantaipäivänä ja noin vain saatiin uusi komea jääkaappi maanantaina. Extrana vielä pyysin hiustenkuivaajaakin kun ei omaa ollut matkassa mukana ja sekin tuli. Huoltajalle 10+. Kohteen arviot eivät kovin ruusuista kuvaa siitä antaneet mutta me tykättiin ihanasta rauhasta ja ikkunasta avautuvasta maisemasta. Säilytystilojen kanssa hiukan mielikuvista kehiin...siivouskomeron viereen mahtuisi vaatekaappi ja parvelle menevien rappusten eteen pystynaulakon tilalle mahtuisi lokerikkoja tavaroille...niin ja jyrkät, kapea-askelmaiset rappuset voisi uusia loivempiin ja leveämpi-askelmaisiin. Liekö noloutta mutta takkaa emme saaneet vetämään...yksi ilta meni savutuuletuksessa :-) Kaiken kaikkiaan hyvä loma kun sääkin oli mitä parhain hiihtelijöille.

Torstai  16. Maaliskuu 2017, 00.00
Nykyaikaan päivittämistä kaipaava pikkuasunto hyvällä paikalla Etelärinteellä. Sopiva kahdelle. Varaston ovea emme saaneet auki, jääkaappi pakasti ruokia, vaatteille ei ole säilytystilaa, kuivauskaapin tiiviste retkotti ja siivouksessa toivomisen varaa. Kattilat ja astiat suht ok, kuten myös taulutv. Parasta oli sijainti ja rauhallisuus. ••• Saariselän Keskusvaraamon vastaus: Jääkaappi on vaihdettu uuteen. •••

Tiistai  29. Maaliskuu 2016, 00.00
Asiallinen majoitus 3 hengen hiihtoporukallemme.

Maanantai  07. Maaliskuu 2016, 00.00
Perus siisti huoneisto, viihdyttiin. Sängyt tosin olivat hieman huonot, mutta päivän liikuntasuoritusten jälkeen uni maistui. Sohvan toinen käsinoja haisi erittäin pahalle, mahdollisesti siihen joskus kaatunut jotain ja jäännyt märäksi. Voimme kuitenkin suositella jos ei ole turhan vaativa majoituksen suhteen. :)

Maanantai  20. Huhtikuu 2015, 20.54
Ihan ok

Torstai  26. Maaliskuu 2015, 10.07
Muuten oikein hyvä kämppä, mutta siisteydessä olisi paljon toivomisen varaa.Pölyä oli niin paljon, että nenä oli heti tukkoinen. Vuoteeni oli takkatuvan vuodesohvalla ja sekin oli aivan pölyinen ja hankaloitti nukkumista kukuleista jousista puhumattakaan.Kun katseli seinän vieruksia ja listojen sekä verhotankojen päällyksiä pölyä oli paksut kerrokset. Kylppärin siisteyteen kannattaisi myös kiinnittää huomiota.Huonekalut olivat jo parhaa päivänsä nähneet. Saunan kiuas oli hengetön löylyt hävisivät jonnekin saman tien, ei kunnon hikeä saanut vaikka ilmastointi laitettiin kohdilleen ennen kylpyä. Kuitenkin kiva hiihtoloma ja säät suosi. ---- KESKUVARAAMON VASTAUS: Kiitos rakentavasta palautteesta. Osakkeen siisteysasia on käyty omistajan ja huolitsijan kesken läpi. Suursiivous osakkeeseen on tehty. Tuvan huonekalut on uusittu, kiuas on korjattu ja lämminvesivaraaja on uusittu. ----

Maanantai  04. Maaliskuu 2013, 16.59
Mukava majapaikka kahdelle aikuiselle. Kaikki tarvittava löytyi, majoitus oli viihtyisä ja siisti. Tosi ihana asia oli, että ladulle pääsi suoraan pihasta!

Keskiviikko  05. Joulukuu 2012, 08.45
Kaikki tarpeellinen oli 3:lle henkilölle ja ihanaa kun ladut lähti talon nurkalta! Ja huoneisto ja liinavaatteet ja astiaasto olivat puhtaita. Miinusta ainoastaan jyrkät,kapeat portaat!

Keskiviikko  11. Huhtikuu 2012, 16.26
Aivan riittävä kahdelle hengelle. Sopivat varusteet ja kalusteet. Hiihtoladut heti vieressä. Rakennusalan ihmisenä kiinnitti huomiota vesipisteiden kohtuuttoman kovaan veden paineeseen. Jos ne pienentää, niin veden kulutus vähenee merkittäväsi, eikä asiakas kärsi mitään menetystä. Suihkulle riittää, kun laittaa n 10 l/ minuutti päästävän suihkusuuttimen. Nyt se päästää vähintään 25 l/minuutti. Hyvä paikka jota voin suositella muillekin. Lapsiperheelle sopiva kohde.

Maanantai  02. Huhtikuu 2012, 16.24
Ihanteellinen sijainti,n.50m latuverkostosta.Hyvä kävelytie suoraan keskustaan n. 1 km.Toimiva PIKKU-keittiö kahdelle aikuiselle.Parvelle menevät portaat aika jyrkät,jos alaraajanivel-ongelmia.