Logo
Kesä tunturissa

Siulamukka C13*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie 10 C 13
99830 SAARISELKÄ
Size: 29 m2
Number of beds: 3
Max . number of persons: 4
Internet Access: No
Pets allowed: Yes
Washing Machine: Yes
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (12)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Huoneisto "Kuurapiilo" Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,5 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. 2-kerroksien rivitalon alakerrassa.
Tupakeittiö, alkovi, sauna ja pesuhuone/wc. Remontoitu 2000. Rakennusvuosi 1990. Koko 29 m².
Makuutilat:
• alkovissa parivuode (leveys 120 cm)
• tuvassa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastelokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• tv
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka (KÄYTTÖKIELLOSSA)
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto
• taloyhtiön yhteinen suksienhuoltotila voitelutelineellä ja infrapunalämmittimellä

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuulaatikollinen.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 80 m
• Rinteisiin noin 2,3 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.1)

Saturday  04. January 2020, 00.00
Kaappitilaa "sisävaatteille" ei ollut yhtään. Eteisessä oli henkarikaappi ulkovaatteille sekä kuivauskaappi. Vaatteita piti säilyttää matkalaukuissa. Takka ei toimi! Siitä ei kuitenkaan ollut mitään mainintaa, ja palautetta annettaessa takan toimimattomuus tässä huoneistossa tuntui olevan normaali asia, jolle ei voi mitään? Paistinpannuja oli vain yksi, pikkiriikkinen lettupannu. Patterit menevät pois päältä saunaa lämmitettäessä. Saunassa oli kyllä hyvät löylyt! Huoneiston koko valaistus on hyvin hämyinen. Alkovin sänkyyn ei mahdu >175 cm ihminen suorin jaloin. :) // SAARISELÄN KESKUSVARAAMON KOMMENTTI: Huoneistoon on ostettu uusi paistinpannu. Takka toimii, käyttöohjeet löytyvät mökkikirjasta. 01 /2020

Sunday  28. April 2019, 00.00
Kaikki tarpeellinen kahdelle. Siisti ja toimiva pieni huoneisto.

Monday  25. March 2019, 00.00
Mukava majapaikka, siisti,toimiva kahdelle.Wc:n käsisuihku odottaa asennusta:) / :( Voisimme majoittua toistekin.

Monday  18. March 2019, 00.00
Muuten tyytyväinen, mutta säilytystilaa todella heikosti. Siihen on totuttelu, että saunan päällä ollessa lämpö ei ole päällä.

Monday  28. January 2019, 00.00
Asunnon sijainti on hyvällä paikalla keskustan ja laskettelurinteen tuntumassa. Molempiin kävelymatka. Sopiva 1-2 hengelle. ( Tarkoitettu 1-4 hlö) Mutta on 4:lle liian ahdas. Keittiö kaipaisi pientä päivitystä. Kohteessa oli uunin luukku rikki, sarana toiselta puolelta oli irronnut. Myös radio / CD soitin oli rikki. Huoneistoissa tulisi olla hyvät käyttöohjeet takan käytöstä. Liesituulettiseta löytyi mustekynällä tekaistut puoliksi revennyt ohje missä kerrottiin, että liesituuletinta ei saa käyttää, kun takka on päällä. Tässä on olemassa suuri paloturvallisuusriski. Ulkomaalaiset varsinkin Aasialaisille tämä on todella eksoottista ja vaikea käyttää/ymmärtää. Olin itse ohjaamassa / auttamassa naapuritalossa asuvia Aasialaistyttöjä takan käytössä, kun heille sattui vahinko. Takka puita täynnä ja tulet perään ja asunnossa oli pellit kiinni. Asuntoon tuli valtava savu ja haju vahinko. Suosittelen kuvallisia käyttöohjeita takan viereen useammalla eri kielellä ohjeistettuna. Kivaa oli myös se, että takkapuut ja loppusiivous kuuluivat hintaan. Hinta- laatusuhde oli tässä asunnossa kohdillaan. Voin suositella tätä.

Thursday  03. January 2019, 00.00
Aivan kelpo majoitus viikoksi kahdelle aktiiviselle ulkoilijalle. Kaikki tarvittava löytyi asunnosta, vaikka säilytysilojen puute vähän vaivasi käytännöllisyyttä. Sijainti oli hyvä ja kaikki toimi moitteettomasti. Pikkuisessa saunassa oli koostaan huolimatta hyvät löylyt ja happi riitti mukavasti. Alkovia emme suosittele yli 180 cm pitkille nukkujille.

Thursday  13. September 2018, 00.00
Hinta laatu suhde kohdallaan. Kiva pieni asunto. Rauhallinen sijainti. Arvostinmme kovasti hintaan kuuluvia liinavaatteita ja loppu siivousta.

Tuesday  19. June 2018, 00.00
Tässä oli hinta-/laatusuhde kohdillaan. Sijainti hyvä. Keittiö on epäkäytännöllinen, kun kuiva-ainekaappi puuttuu ja astioiden tiskaaminen on vähän haasteellista niin koneella kuin käsinkin. Yksi kattila ja paistinpannu olivat käyttökelvottomassa kunnossa ja uunivuoasta jäljellä vain kansi. Ilmeisesti huoneistoa ei juurikaan tarkasteta edellisten majoittujen jälkeen, koska roskapussit olivat loppu. Niitä sai Keskusvaraamosta, kun kävi pyytämässä. Yhdelle ja varmaan myös kahdelle sopiva majoitus ja tähän aikaan vuodesta alueella oli tosi rauhallista ja sitä hainkin. Alkovi on makuuhuone ja tämä oli hyvä. Itse olen 169 cm ja sänky oli juuri ja juuri riittävän pitkä, eli on standardia lyhyempi.

Tuesday  15. May 2018, 00.00
Kiva pieni asunto. Hyvä sauna.

Friday  04. May 2018, 00.00
Tällä kertaa oli mukavan rauhallista.Asuntokin oli suhteellisen siistissä kunnossa.Pienempää kattilaa olin vailla aamupuurokattilaksi.Pieni teflonkattila oli niin hunokuntoinen että on jo epäterveellinen ihmisten ruuan laittoon.

Monday  02. April 2018, 00.00
Hyvä sijainti, ladut lähti suoraan pihasta. Huoneisto oli nähnyt parhaat päivänsä ja kaipaisi ennen kaikkea kunnon siivousta. Keittiö oli epäkäytännöllinen. Sauna ja pesutilat hyvät.

Tuesday  02. January 2018, 00.00
Melko ahdas ja jo kulunut huoneisto. Kuitenkin toimiva ja hinta varsin kohtuullinen.