Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Siulamukka C13*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie 10 C 13
99830 SAARISELKÄ
Koko: 29 m2
Vuodepaikat: 3
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (30)
Huoneisto "Kuurapiilo" Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,5 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. 2-kerroksien rivitalon alakerrassa.
Tupakeittiö, alkovi, sauna ja pesuhuone/wc. Remontoitu 2000. Rakennusvuosi 1990. Koko 29 m².
Makuutilat:
• alkovissa parivuode (leveys 120 cm)
• tuvassa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastelokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• tv
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto
• taloyhtiön yhteinen suksienhuoltotila voitelutelineellä ja infrapunalämmittimellä

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 80 m
• Rinteisiin noin 2,3 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.3)

Sunnuntai  28. Huhtikuu 2019, 00.00
Kaikki tarpeellinen kahdelle. Siisti ja toimiva pieni huoneisto.

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Mukava majapaikka, siisti,toimiva kahdelle.Wc:n käsisuihku odottaa asennusta:) / :( Voisimme majoittua toistekin.

Maanantai  18. Maaliskuu 2019, 00.00
Muuten tyytyväinen, mutta säilytystilaa todella heikosti. Siihen on totuttelu, että saunan päällä ollessa lämpö ei ole päällä.

Maanantai  28. Tammikuu 2019, 00.00
Asunnon sijainti on hyvällä paikalla keskustan ja laskettelurinteen tuntumassa. Molempiin kävelymatka. Sopiva 1-2 hengelle. ( Tarkoitettu 1-4 hlö) Mutta on 4:lle liian ahdas. Keittiö kaipaisi pientä päivitystä. Kohteessa oli uunin luukku rikki, sarana toiselta puolelta oli irronnut. Myös radio / CD soitin oli rikki. Huoneistoissa tulisi olla hyvät käyttöohjeet takan käytöstä. Liesituulettiseta löytyi mustekynällä tekaistut puoliksi revennyt ohje missä kerrottiin, että liesituuletinta ei saa käyttää, kun takka on päällä. Tässä on olemassa suuri paloturvallisuusriski. Ulkomaalaiset varsinkin Aasialaisille tämä on todella eksoottista ja vaikea käyttää/ymmärtää. Olin itse ohjaamassa / auttamassa naapuritalossa asuvia Aasialaistyttöjä takan käytössä, kun heille sattui vahinko. Takka puita täynnä ja tulet perään ja asunnossa oli pellit kiinni. Asuntoon tuli valtava savu ja haju vahinko. Suosittelen kuvallisia käyttöohjeita takan viereen useammalla eri kielellä ohjeistettuna. Kivaa oli myös se, että takkapuut ja loppusiivous kuuluivat hintaan. Hinta- laatusuhde oli tässä asunnossa kohdillaan. Voin suositella tätä.

Torstai  03. Tammikuu 2019, 00.00
Aivan kelpo majoitus viikoksi kahdelle aktiiviselle ulkoilijalle. Kaikki tarvittava löytyi asunnosta, vaikka säilytysilojen puute vähän vaivasi käytännöllisyyttä. Sijainti oli hyvä ja kaikki toimi moitteettomasti. Pikkuisessa saunassa oli koostaan huolimatta hyvät löylyt ja happi riitti mukavasti. Alkovia emme suosittele yli 180 cm pitkille nukkujille.

Torstai  13. Syyskuu 2018, 00.00
Hinta laatu suhde kohdallaan. Kiva pieni asunto. Rauhallinen sijainti. Arvostinmme kovasti hintaan kuuluvia liinavaatteita ja loppu siivousta.

Tiistai  19. Kesäkuu 2018, 00.00
Tässä oli hinta-/laatusuhde kohdillaan. Sijainti hyvä. Keittiö on epäkäytännöllinen, kun kuiva-ainekaappi puuttuu ja astioiden tiskaaminen on vähän haasteellista niin koneella kuin käsinkin. Yksi kattila ja paistinpannu olivat käyttökelvottomassa kunnossa ja uunivuoasta jäljellä vain kansi. Ilmeisesti huoneistoa ei juurikaan tarkasteta edellisten majoittujen jälkeen, koska roskapussit olivat loppu. Niitä sai Keskusvaraamosta, kun kävi pyytämässä. Yhdelle ja varmaan myös kahdelle sopiva majoitus ja tähän aikaan vuodesta alueella oli tosi rauhallista ja sitä hainkin. Alkovi on makuuhuone ja tämä oli hyvä. Itse olen 169 cm ja sänky oli juuri ja juuri riittävän pitkä, eli on standardia lyhyempi.

Tiistai  15. Toukokuu 2018, 00.00
Kiva pieni asunto. Hyvä sauna.

Perjantai  04. Toukokuu 2018, 00.00
Tällä kertaa oli mukavan rauhallista.Asuntokin oli suhteellisen siistissä kunnossa.Pienempää kattilaa olin vailla aamupuurokattilaksi.Pieni teflonkattila oli niin hunokuntoinen että on jo epäterveellinen ihmisten ruuan laittoon.

Maanantai  02. Huhtikuu 2018, 00.00
Hyvä sijainti, ladut lähti suoraan pihasta. Huoneisto oli nähnyt parhaat päivänsä ja kaipaisi ennen kaikkea kunnon siivousta. Keittiö oli epäkäytännöllinen. Sauna ja pesutilat hyvät.

Tiistai  02. Tammikuu 2018, 00.00
Melko ahdas ja jo kulunut huoneisto. Kuitenkin toimiva ja hinta varsin kohtuullinen.

Perjantai  29. Joulukuu 2017, 00.00
Hinta/laatusuhde kohdallaan.

Maanantai  18. Joulukuu 2017, 00.00
Kiva pieni kämppä, riittävä kahdelle, miinuksena rikkinäinen mikro ja huonot keittiöveitset. Hyvä sauna. Hiihtotunnelmaa latistaa ladulla kävelevä porukka, lieneekö ulkomaisia turisteja informoitu asiasta riittävästi.

Maanantai  20. Marraskuu 2017, 00.00
Majoitus on kahdelle hiihdon ystävälle ihan tyydyttävä.Kaks iviikkoa sujuu pienemmässäkin tilassa hyvin.Jääkaappin pakastin piti sulattaa heti tultuamme kun pakasteessa oli niin iso jääklöntti ,ettei sinne olisi paljon muuta mahtunut.Välisiivous kuului 2:n viikon majoitukseen,mutta kun olimme asunnossa,niin sitä ei tehty. Sanoimme kyllä ettemme ole tiellä olemme alkovissa siivouksen ajan.Säännöt kuulemma sanovat ettei tarvi siivousta tehdä jos asukkaat ovat paikalla.Sattui olemaan melkoinen pakkanen sovittuna siivouspäivänä ja astmani ei pidä kovassa pakkasessa hiihtämisestä!Saimme sentään puhtaat liinavaatteet,vessapaperia ja roskapusseja.Loppu hyvin ,kaikki hyvin kuitenkin.

Keskiviikko  27. Syyskuu 2017, 00.00
Kiva pikkunäppärä kämppä, mutta siivous oli tehty huolimattomasti, koirankarvoja oli pitkiinsä ja pölyt pyyhkimättä. Lämmitys ei toiminut tuvassa, astiat liian isokokoisia astianpesukoneeseen nähden. Muuten mukava loma ja mahtavat vaellusreitit, uudemmankerran tullaan. Tosin majapaikka valitaan paremmin.

Keskiviikko  02. Elokuu 2017, 00.00
erittäin viihtyisä pieni huoneisto :)

Sunnuntai  20. Marraskuu 2016, 00.00
Olimme tyytyväisiä huoneiston hinta-laatusuhteeseen.Huoneen toisen vuoteen petauspatja oli "ruskeassa"liassa.Toivon mukaan on puhdas jos tulemme kevään lumille tähän asuntoon.

Torstai  29. Syyskuu 2016, 00.00
Majoituskohteesta löytyi kaikki tarpeellinen. Ainoa mitä jäimme kaipaamaan, oli jonkinlainen istumispaikka ulkona (muovituolit tms.), kun saunasta jäähylle siirryimme.

Lauantai  24. Syyskuu 2016, 00.00
Astia likaisena kaapissa. Ei saisi olla nykyaikana villalanka mattoja lattialla. Wc täytti säiliötä 5 minuuttia .Tasoon nähden ihan liian kallis.

Maanantai  05. Syyskuu 2016, 00.00
Siisti ja toimiva pikku asunto. Viihtyisä oleskelutila. Pesutilat tilavat ja erityisen hieno valaistus.

Maanantai  04. Huhtikuu 2016, 00.00
Sauna oli hyvä. Kaappitilaa tai säilytystilaa omille tavaroille niukanlaisesti.

Sunnuntai  22. Maaliskuu 2015, 22.33
Pieni ja viihtyisä majapaikka hiihtomahdollisuudet lähellä. Kaikki tarpeellinen löytyy jollei etsi luksusta.

Maanantai  24. Helmikuu 2014, 19.17
Yhdelle hengelle just passelin kokoinen. Viihdyin hyvin! Sisustukseltaan parhaat päivänsä nähnyt, aika kulahtanut, ja keittiö- ja kylppärikalusteet jo suorastaan pinnoiltaan vaurioituneet. Puhtaustasossa myöskin toivomisen varaa, mikro ja astioiden kuivauskaappi olivat likaiset. Jääkaappi vetelee viimeisiään, termostaatti ei taida oikein enää toimia. Tähän hintatasoon kuitenkin ihan passeli kämppä, jos ei ole kovin vaativa asiakas. Kiva loma oli!

Sunnuntai  25. Elokuu 2013, 18.23
Asunto tosi hyvällä paikalla menit minne vaan. Makuusopen oven tilalla voisi olla liukuovi,tulisi tilaa lisää.Koko keittiön siisteys syyniin...Hyvä paikka koiran kanssa, ulkoilumaasto heti oven takana. Sähkösaunoista paras, tilava pesuhuone,hyvä. Takka ihana, oikea kolopesä koko koti.

Tiistai  25. Syyskuu 2012, 14.22
Mukava pieni asunto. Takkaimurin kun vielä saisi niin matalapaineellakin voisi takkaa käyttää.

Keskiviikko  25. Huhtikuu 2012, 21.24
Mukava, pieni loma-asunto hyvällä paikalla latujen vieressä. Sauna loistava.

Maanantai  19. Syyskuu 2011, 19.55
sopivan kokoinen kahden henken huoneisto. saunaosasto yllättävän tilava. astianpesukone hankalassa paikassa käytön kannalta. Kiitos

Maanantai  20. Kesäkuu 2011, 16.18
Erittäin hyvällä paikalla reitteihin ja palveluihin nähden. Hieman lisätilaa (laskutilaa) tavaroille olisin kaivannut keittiönurkkaukseen. Remontti on toteutettu erittäin hyvin ja tilasta saatu viihtyisä lomalaisille. Suosittelen esim. pariskunnille.Palataan ruskalle.

Tiistai  29. Maaliskuu 2011, 18.54
Testikommentti

Maanantai  14. Maaliskuu 2011, 16.51
Asunto oli sopiva kahdelle hengelle ja wc:n tähtitaivas oivallinen keksintö. Kiitos myös asunnon sisustajalle, asunto oli sisustettu paikkaan sopivalla teemalla, tauluilla ja väreillä. Asunnon etäisyys kekustasta oli mielestämme sopiva, ja kivaa oli kun ladulle pääsi vierestä. Samoin oli lyhyt matka huipulle ja pulkkamäkeen. Matot kannattaisi siivota erittäin hyvin. Vaatteisiim tarttui matoista karvoja, joiden alkuperää ihmettelimme. Ne näyttivät ihan koirankarvoilta mutta asuntoonhan ei saanut viedä lemmikeitä, joten en tiedä sitten.. Ruokailuastioita oli ruhtinaallisesti, siitä myöskin kiitos. Takka savutti sisälle vaikka toimimme ohjeiden mukaan. Kaiken kaikkiaan tykkäsimme asunnosta, jopa säilytystilaa oli mukavasti. Tähän asuntoon voimme tulla toistekin, mikäli asunto on vuokrauksessa ympäri vuoden. Keskusvaraamon kautta varaus onnistui helposti ja palvelu oli mielestämme erittäin hyvää ja saimme kattavat tiedot ko. kohteesta hyvissä ajoin. Myös varaamon nettisivut olivat mielestämme oikein kattavat; tietoa löytyi helposti ja runsaasti.