Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Seutukämppä B4*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Lutontie 6 B 4
99830 SAARISELKÄ
Koko: 30 + 9 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 2
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (22)
Rivitalohuoneisto "Ruskapirtti" Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, parvi, sauna ja pesuhuone/wc. Remontoitu 2010. Rakennusvuosi 1982. Koko 30+9 m².
Makuutilat:
• parvella parivuode
• tuvassa laveri

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastinlokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta ja -lauta
• tv
• digiboksi kortinlukijalla
• radio
• cd-soitin
• luonnonkivi takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Etäisyydet

• Ladulle noin 170 m
• Rinteisiin noin 1,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.0)

Tiistai  09. Huhtikuu 2019, 00.00
Loistava sijainti, ladulle ja tansseihin lyhyt matka. Sopiva kahdelle, kaikki tarpeellinen löytyi. Iso eteinen plussaa. Hyllytilaa löytyi " kirjakaapista". Keittiön alakaappeja pöydän alla ei voi käyttää mihinkään? Voimme tulla uudestaan, varaus ja avainten nouto ja palautus helppoa. Kiitoksia!

Tiistai  02. Huhtikuu 2019, 00.00
Hintansa veroinen hyvä huoneisto kahdelle. Tarvikkeita ja makuupaikkoja olisi kyllä riittänyt useammallekin. Aikaisemmissa kommenteissa oli valitettu huonoista patjoista. Sängyissä on jousipatjat, vaahtomuovipatjat, tempur-tyyppinen paksu petari ja vaahtomuovipetarit. Sänky olisi varmasti mahdoton nukkua näillä kaikilla, ehkä kommentit johtuivat siitä. Meille riitti pelkät vaahtomuovipatjat jotka olivat ihan hyväkuntoiset eivätkä selät kipeytyneet. Huoneisto oli imuroitu vähän huonosti; matossa oli paljon hiuksia kiinni. Muuten oli siistiä ja sisäilma hyvä. Sauna ja pesutilat oli kovasta käyttöasteesta huolimatta hyväkuntoiset ja siistit.

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Hyvällä paikalla, mukavan kompakti asunto, siisti ja toimiva kahdelle. Miinusta tulee sängyn patjasta, joka aika lailla kuopalla.

Lauantai  09. Maaliskuu 2019, 00.00
Varauksen teko netissä, avainten noudot ja palautukset menivät sujuvasti. Mökki oli siisti ja kaikki koneet ja laitteet toimivat. Ainoa pieni ongelma oli huonelämmön säätäminen yöksi sopivaksi. Lattialämmöt ja patterit pitää pienentää yöksi koska ylhäällä parvella oli muuten liian kuuma nukkua. Ekan yön jälkeen tuokin osattiin. Hieno sää ja hyvin hoidetut ladut kruunasivat loman.

Keskiviikko  09. Tammikuu 2019, 00.00
Juuri sopiva kämppä kahdelle henkilölle. Kaikki toimi, vain yhden kaapin oven ripustukset olivat menneet rikki aikaisemmassa käytössä, ei iso juttu. Asunnon paikka loistava. Ainoa b-molli oli väsynyt kuoppainen sängyn patja.

Keskiviikko  12. Joulukuu 2018, 00.00
Sijainti erittäin hyvä autottomalle. Latujen lähtöpaikat lähellä, kauppoihin lyhyt matka, sopiva kahdelle henkilölle ja kaikki toimi. Kiitos!

Sunnuntai  02. Joulukuu 2018, 00.00
Majapaikkaan kaipasimme vaatteille lisäksi hyllysäilytystilaa."Kirjahyllyn"paikalle vaatekaappi niin arvosana nousee!Lämmintä piisasi ja tälläkertaa myös lattialämmitys pesuhuoneessa toimi.

Maanantai  02. Huhtikuu 2018, 00.00
Seutukämppä B4 on oikein sopiva kahdelle hengelle. Kohde oli siisti ja viihtyisä. Parven sänkyjen patjat ovat kovin pehmeät, joten keskikohta antaa liiaksi myöten ja näin nukkuma-asento muodostuu vääräksi. Talvella on paljon tekstiilejä mukana. Kohteessa on rajoitetusta kaappi- tai hyllytilaa niille. Takaseinällä olisi tällaiselle vapaa tila. Kiitokset ja Hyvää kevättä! Jorma Aslamo

Torstai  07. Joulukuu 2017, 00.00
Huoneisto muuten sopiva mutta pesuhuoneen lattialämmitys ei toiminut.Kaappitilaa vaatteiden säilytykseen pitäisi olla muutakin kuin tankokaappi.Kaappi jossa on hyllyjä olisi tarpeen.

Tiistai  26. Syyskuu 2017, 00.00
Majoituspaikka oli hyvin keskeisellä paikalla,lyhyt matka kauppaan,lenkkipoluille ym.rientoihin. Kämppä kaipaisi sisältä vähän uudistusta,esim.korituolit voisi vaihtaa mukavempiin sohvatuoleihin,samoin olohuoneessa olava laveri vähän mielyttävämpään vaihtoehtoon. Hyllytilaa vaatteille jäin kaipaamaan,kaikkia vaatteita kun ei voi ripustaa hengareihin. Parvella olevaan vuoteeseen uudet patjat,ei pelkkiä sijauspatjoja lisäämällä asia korjaannu. Siivous oli jäänyt vähän puolitiehen,koirankarvoja oli räsymatoissa ja sohvassa jotka puolestaan tarttuivat vaatteisiini,sekä koiran kuolaama ikkuna sisäpuolelta jäänyt pesemättä,huoneistoon oli lemmikkieläinten tuonti kiellettyä.!!!! Muuten kyllä viihdyin paikassa.

Keskiviikko  03. Toukokuu 2017, 00.00
Tämä majoituspaikka oli täysin toiveiden mukainen; en jäänyt mitään kaipaamaan. Parvelta tulevat rappuset olivat vähän jyrkät ; niissä pitää olla varovainen. Saunan löylyt olivat hyvät. Sijainti lähellä latujen lähtöpaikkaa oli oiva, ja sopi erinomaisesti tällaiselle autottomalle. Rauhassa sain olla; en kuullut juuri mitään ääniä vaikka talo kyllä taisikin olla tuolloin aika tyhjillään.

Tiistai  04. Huhtikuu 2017, 00.00
Todella keskeisellä paikalla, toimi hyvin kahdelle naiselle. Erittäin siisti. Valaistusta voisi parantaa jotta naisihmiset näkisivät meikata illan rientoihin. Yhteen kaapeista voisi laittaa hyllyt.

Tiistai  07. Maaliskuu 2017, 00.00
Kämppä on oikein hyvällä paikalla, latujen lähellä. Sänkyjen patjat alkavat olla tiensä päässä, keskeltä kuopalla. Piti siirtyä alakerran laverille nukkumaan. WC:n oven kahva on irti. Terv. Harri H

Sunnuntai  08. Tammikuu 2017, 00.00
Kahdelle hengelle täydellinen majoituspaikka. Kaikki tarpeellinen löytyi meille. Kaappeja ja säilytystiloja oli riittävästi. Kotoisa, lämmin, tunnelmallinen. Takka on kämpän sydän. Ainut miinus oli viinipullonavaaja, se kannattaa ottaa mukaan..:)

Perjantai  22. Huhtikuu 2016, 00.00
Mukava kahden hengen kämppä. Portaat kyllä jyrkät ja kapeat eli sovellu jalkavaivaisille. Korvausilman saantiin kannattaisi kiinnittää huomiota. Siisti asunto.

Maanantai  04. Huhtikuu 2016, 00.00
Huoneistossa oli jo tullessamme lievää savun hajua. Viikon aikana poltimme takkaa kerran. Takka veti hyvin, mutta myohemmin huoneistoon levisi sen verran voimakas savu, että ikkunaa piti pitää pitkään auki. Muutoin suht mukava kämppä kahdelle hengelle.

Torstai  24. Maaliskuu 2016, 00.00
Sauhunhajuinen tummunut olotila.Sauna ja vessakunnossa Sijanti hyvä.

Tiistai  15. Joulukuu 2015, 00.00
Erinomainen sijainti ajatellen hiihtoaktiivisuuttamme. Myös keskusta lähellä. Kaikki tarpeellinen oli olemassa. Kiva kämppä. Pieniä alkuvaikeuksia, mutta kaikki järjestyi hyvin.

Keskiviikko  25. Maaliskuu 2015, 10.32
Siivouskomeron tilalle vaatekaappi! Isot mukit puuttuu. Korituolit pois ja kevyet nojatuolit tilalle! Sit tuun uudelleen, hyvä asumus!

Tiistai  10. Huhtikuu 2012, 16.10
Aivan sopiva vaatimaton kämppä kahdelle henkilölle, jotka harrastavat eri asioita eli ovat liikkumassa. Iltaoleskeluun ja nukkumiseen sopiva kämppä. Sänky tosin hieman liian pehmeä!

Tiistai  03. Huhtikuu 2012, 12.09
Hyvällä paikalla oleva sopivan kokoinen loma-asunto.

Tiistai  20. Maaliskuu 2012, 17.04
Hyvä ja toimiva asunto kahdelle naiselle. Hyvät välimatkat ladulle ja tansseihin. Pyykkikone olisi oivallinen lisäys. Varmasti tulen uudelleen.