Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Sampo A*

Laanila, Saariselkä
Luppotie 1 A
99830 Saariselkä
Koko: 58 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (19)
Paritalohuoneisto Laanipalon alueella 2,3 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonette, sauna, pesuhuone/wc ja wc. Rakennusvuosi 2012. Koko 58 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 joustinpatjavuodetta/huone
• tuvassa 2-hengen vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhteys
• taulu-tv 32"
• dvd-soitin
• radio/cd-soitin
• takka
• ulkovarasto takkapuille ja suksille
• autokatos

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• hiihtoladut ja vaellusreitit mökin läheisyydessä

Etäisyydet

• Ladulle noin 400 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.1)

Sunnuntai  30. Kesäkuu 2019, 00.00
Ihan ok paikka. Vois tulla uudelleenkin!

Keskiviikko  26. Kesäkuu 2019, 00.00
Kohde vastasi täysin ennakko-odotuksia .Oli täydellinen majoituskohde keski-ikäiselle pariskunnalle läheltä löytyvien kävelyreittien suhteen . sijainti oli täydellinen sekä luonnon rauhan suhteen sekä palvelut oli vain muutaman minuutin automatkan päässä.Mökki itsessään oli siisti ja tilaa oli ruhtinaalisesti kahdelle henkilölle.Ensi kesänä vietämme takuulla virkistävän kesäloman samoilla paikoilla.Myös Saariselän keskusvaraamon toiminta saa täydet pisteet!!

Maanantai  08. Huhtikuu 2019, 00.00
Varustelultaan hyvä ja toimiva. Viihdyttiin mainiosti ja viikko meni nopeasti. Helppo mennä ladulle. Aterimet voisivat olla tätä päivää ja vaikkei telkun katseluun tultukaan niin sohvan suunta oli väärä tv:n katseluun. Kaipasin oleskelutilojen ikkunoista avarampaa näkymää, isoja puita heti mökin vieressä.

Maanantai  08. Huhtikuu 2019, 00.00
Siisti asunto ja hyvä sauna. Rauhallinen sijainti. Sängyt saisivat olla leveämpiä tai parisänky. Olohuoneesta puuttui nojatuoli ja televisio sijoittui väärin sohvaan nähden. Lumitöistä huolehdittiin todella hyvin.

Sunnuntai  30. Syyskuu 2018, 00.00
Hyvä, siisti mökki. Rauhallinen alue. Arvosteluissa on aivan aiheellisesti valitettu ruokailuvälineiden puuttesta tai vähäisyydestä. Olisiko jonku aiheellista kääntää kommentit venäjäksi... Voisimme joskus tulla toistekin mutta omat tyynyt mukana.

Keskiviikko  29. Elokuu 2018, 00.00
Siisti asunto ja katettu kuistu oli hyvä bonus. Ainut miinus kuumanveden riittävyydestä. Nyt vettä riitti hädin tuskin kahden ihmisen suihkussakäyntiin.

Maanantai  25. Kesäkuu 2018, 00.00
Kaikki toimi mainiosti ja vaivattomasti varauksesta, avainten luovutukseen. Majoitus soveltui todellakin ilmoitetulle henkilömäärälle. Huoneisto oli todella siisti ja ruuanlaittoa varten tarvittavat perustarvikkeet- ja koneet olivat keittiössä. Katettu ulkoterassi oli hieno lisä, mistä kiitos, varsinkin kun se oli sijoitettu metsän puolelle. Hienoa aina lomakohteessa nähdä sisustuksessa ja ulko-alueissa missä maassa tai alueella on. Talviaikaa ajatellen runsaat kaappitilat ja kuivauskaappi tulisivat varmasti tarpeeseen. Halutessa sai olla omassa rauhassa, koska mökkejä ei oltu rakennettu liian tiiviisti. Ulko-alueet, kaupat ja muut kohteet / aktiiviteetit selkeästi viivoitettuja, lomaa ilman puhelinta parhaimmillaan. Ilolla suosittelemme muille, ja varmasti itsekin seuraavaksi käytämme Saariselän palveluita,

Perjantai  13. Huhtikuu 2018, 00.00
Kiva, siisti huoneisto rauhallisella paikalla. Muutamia pieniä puutteita, jotka korjaamalla huoneiston toimivuus paranisi - eikä luulisi olevan rahasta kiinni: * aterimissa puutteita ja osin sekaista sarjaa, mm. ei yhtään teelusikoita vaikka kyllä kahvikupit * kylpyhuoneeseen ripustus koukkuja lisää (nyt vain 4, tilaa kuudelle hlölle ja koukut kaukana suihkusta) * makuuhuoneisiin myös muutama vaatekoukku - nyt ei mitään paikkaa esim. aamutakille * eteiseen esim. takan viereen pieni laskutaso, johon saa esim. puhelimen, lompakon Kokoinaisuutena kiva asunto ja voisimme harkita uudelleenkin.

Perjantai  16. Maaliskuu 2018, 00.00
Siisti, hyvin varustettu paritalomajoitus rauhallisella alueella. Kävelytie Saariselän keskustaan ja Laanilaan. Yhdyslatu lähellä Laanilan ladulle.

Perjantai  09. Maaliskuu 2018, 00.00
Kaikki toimi hyvin ja olimme tyytyväisiä.

Keskiviikko  27. Syyskuu 2017, 00.00
Kaikki oli OK huoneistossa/paritalossa, joka on vasta noin viisi vuotta vanha. Mutta huoneiston/paritalon omistajan kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin, jotta huoneistossa/paritalossa ei ole kosteus- ja sisäilmaongelmia 2020-luvulla. 1. Ilmanvaihtokojeessa ja sen tehosäätimessä on 4 erilaista tehoa, joista asukas voi itse valita. Kun tulimme, säädin oli asennossa 1 eli "Kotona ei ole ketään". Asiaa tuntemattomat eivät osaa säätää tehoja omatoimisesti ilman selkeitä ohjeita. Tällöin ilmanvaihto on asukkaiden asumisenkin aikana asennossa 1 eli aivan liian heikko tilanteessa, jossa sisällä on paljon kosteutta (saunominen päivittäin, ulkoilusta märkiä vaatteita). Seurauksena on kosteusvaurioita rakenteiden pintoihin ja rakenteisiin ja sitä kautta sisäilmaongelmia. Olisi hyvä, jos säätimen luona olisi selvä ohje: Asento 4, kun saunot, suihkuttelet, peset/kuivaat pyykkiä tms.. Asento 3 muina hetkinä, kun huoneisto on asuttu. Asento 1 tai 2 vain silloin, kun huoneisto on pitkiä aikoja tyhjä eikä siellä ole mitään sisäisiä kosteuskuormia. 2. Ilmanvaihtojärjestelmän koneellisen tuloilman venttiilit ovat pesutilojen lisäksi makuuhuoneissa ja olohuoneessa. Koneellisen poistoilman venttiilit keittiössä, wc:ssä ja pesutiloissa. Hyvä. Kun ilmanvaihtojärjestelmän ammattilaiset ovat suunnitelleet, asentaneet ja säätäneet ilmanvaihtojärjestelmän, he ovat ruuvanneet jokaisen tuloilman ja poistoilman venttiilin erikseen mitaten auki siten, että huoneiston eri tiloissa on riittävästi "happea" (esim. makuuhuoneissa kahdelle henkilölle) ja että huoneistossa kokonaisuutena on pieni ylipaine, kun ulko-ovet ja -ikkunat ovat kiinni. Tämä pienentää kosteusriskejä huomattavasti etenkin lämmityskausien aikana. Mutta nyt oli se tilanne, että toisen makuuhuoneen tuloilman venttiili oli ruuvattu aivan kiinni ja kiinni pysyminen oli varmistettu kireälle kierretyllä mutterilla. Tässä makuuhuoneessa happi loppui yön aikana totaalisesti, kun kaksi aikuista nukkui väliovi kiinni. Ikkuna auki olisi ollut liian kylmä. Hyvä ja uudenaikainen ilmanvaihtojärjestelmä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä energiaa säästävällä lämmönsiirtimellä oli siis pilattu niin, että makuuhuoneessa nukkujilta "loppui happi" ja siten, että pitkään jatkuessaan tilanne aiheuttaa kosteusvaurioita rakenteisiin ja sitä kautta myös sisäilmaongelmia.

Maanantai  18. Syyskuu 2017, 00.00
Siisti toimiva huoneisto rauhallisella paikalla. Pienellä panostuksella ruokailuvälineisiin ansaitsisi täydet viisi tähteä.

Maanantai  01. Toukokuu 2017, 00.00
Mukava ja siisti hyvin varusteltu.Sängyt saisivat olla leveämmät ja aluslakanat suuremmat.

Tiistai  27. Syyskuu 2016, 00.00
Erittäin siisti ja hyvä. Kaikki tarvittavat asiat olivat kohdallaan.

Keskiviikko  21. Syyskuu 2016, 00.00
Siisti ja rauhallinen paikka.

Tiistai  05. Huhtikuu 2016, 00.00
Erittäin siisti ja rauhallinen paikka. Kiitos!

Sunnuntai  04. Tammikuu 2015, 19.55
Huoneisto oli hyvätasoinen. Kaikin puolin siisti, kun oli niin uusi. Astioita ja ruokailuvälineitä oli aika niukasti, samoin tarjoilulautasia ja kulhoja olisi saanut olla. Lämmin vesi riitti vain kolmelle, koska varaaja on niin pieni ja lämpenee öisin. Edellisten asukkaiden likapyykit oli kaapissa ja eteisen kaapit oli täynnä suuria maalipurkkeja. Ulkovarastossa voisi olla suksien huoltomahdollisuus, mutta nyt se oli täynnä rakennustavaraa.

Tiistai  02. Huhtikuu 2013, 09.44
mökki hyvä,polttopuut märkiä,takka oikullinen vetämään,taitaa olla venäläisomistuksessa....

Maanantai  18. Helmikuu 2013, 14.39
Olimme ensimmäisiä majoittujia vastavalmistuneessa kohteessa, pieniä teknisiä toimintaongelmia laitteiden kanssa ja sekä puutteita välineissä, mutta kaikki puutteet ja ongelmat korjattiin välittömästi, hyvää palvelua. Majoitus hyvä kokonaisuus tiloiltaan sekä pohjaratkaisultaan, kaikki toiminnot ja tilat yhdessä tasossa. Majoitus sijaitsee rauhallisella paikalla ja siitä on lyhyt matka ulkoiluteideille sekä näpsäkkä kävelumatka Laanilaan tai Saariselän keskustaa. Viihtyisä ja mielyttävä majoituspaikka.