Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Saariseläntie 8e2*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Saariseläntie 8 E2
99830 Saariselkä
Koko: 61 m2
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (21)
Päätyhuoneisto yksikerroksisessa rivitalossa Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, makuuhuone, 2 makuualkovia, sauna, pesuhuone, wc ja terassi. Rakennusvuosi 1981. Koko 60 m².
Makuutilat:
• ikkunaton makuuhuone, jossa parivuode
• ikkunaton alkovi (verholla suljettava), jossa 2 vuodetta
• ikkunaton alkovi (verholla suljettava), jossa kerrosvuode

Keittiön varustus

• 12-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi + pakastelokero
• sähköliesi- ja uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• pyykinpesukone
• EI kuivauskaappia (eteisen kaapissa sähköpatteri), kuivausteline
• höyrysilitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• taulu-tv 32"
• tallentava digiboxi
• radio/cd-soitin
• takka
• autosähköpistoke
• lastensänky + potta

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.


Hyvä tietää

• Parkkipaikka ja lämmityspistoke ovat taloyhtiön parkkialueella
• Sisäänkäynti huoneistoon rakennuksen eteläpuolelta

Etäisyydet

• Valaistulle ladulle noin 360 m. Pihasta (E-talon vierestä) lähtee yhdyslatu valaistulle ladulle (majoittujat pitävät ladun auki, ei kunnossapitoa).
• Rinteisiin noin 1,8 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 2.9)

Torstai  18. Huhtikuu 2019, 00.00
Sijainniltaan oikein hyvä kohde,mutta jos luxusta kaipaa niin tämä ei ole oikea kohde. Huonekalut aikansa eläneet/kulahtaneet.Perussiisti asunto ja tilaa kolmelle oikein mukavasti. Aikaisemminkin olemme olleet näissä Saariseläntien asunnoissa,mut tässä ensimmäinen kerta

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Kaikki varusteet ja laitteet kuten myyntiilmoituksessa luvattiin, mutta huoneisto ja koalusteet loppuun kuluneet ja peruskorjauksen tarpeessa.

Keskiviikko  27. Helmikuu 2019, 00.00
Ihan ok asunto tilansa ja sijaintinsa vuoksi. Plussaa myös astian-ja pyykinpesukoneesta ja takkapuista. Olemme olleet tässä asunnossa aiemminkin, koska hinta on ollut ok. Tällä kertaa meitä oli kaksi aikuista ja kaksi lasta (10 ja 13), joten mahduimme hyvin. Mutta jatkossa tämä ei taida enää olla meidän kohde. Ensinnäkin on todella kurjaa tulla pitkän matkan päästä, kun ei ole valmiiksi lapioitua kulkua ovelle. Sen verran oletimme palveluun kuuluvan. Nyt jouduimme kahlamaan polvia myöten lumessa saadaksemme ensin edes lumilapion terassilta ja sitten kova työ aukaistessamme kulkua ulko-ovelle, jotta saimme kaiken tavaran kannettua sisälle. Ymmärrän myös, että on kiire siivoukselle vaihtojen välissä, mutta en sitä, että ei tehdä edes perussiivousta. Sänkyjen alla oli roskia, joista arvasi ettei imuria siellä ole hetkeen käytetty. Pöydät oli pölyisiä eli niitäkään ei oltu pyyhitty. Lattiakaivo suihkussa oli aivan kauhea. Se oli täynnä mustia paksuja karvoja, joita ei saanut pois. Todella epämiellyttävää käydä suihkussa. Ja kyllähän se wc tilojen kylmyys oli näin talviaikaan erittäin kurjaa. Pieni patteri olisi helpottanut tilannetta.

Tiistai  18. Syyskuu 2018, 00.00
Majoitukselle annan arvosanan 3. Kalusteet vanhat ja muutenkin asunto kaipaisi päivitystä. Sijainti hyvä ja rauhallinen.

Tiistai  17. Huhtikuu 2018, 00.00
Erinomainen sijainti autottomalle latujen ja palvelujen suhteen. Siisti ja valoisa huoneisto. Vaatteiden kuivauskomero pieni isommalle porukalle, saunan jälkilämpö apuna. Lavuaari suihkuhuoneessa olisi plussaa. Vessaan kulku kylmän eteisen kautta ei kovin mukava. Keittiön pistorasian paikka haasteellinen ja paikka vain yhdelle johdolle.

Tiistai  10. Huhtikuu 2018, 00.00
Toimiva majoituspaikka neljän hengen aikuisporukalle. Kuudelle hengelle olisi hiihtovarusteiden kanssa tehnyt tiukkaa, sillä huoneet olivat melko pieniä. Mökistä löytyi kaikki tarvittava, keittiövälineet, sauna, kuivauskaappi. Sijainti hyvä sekä ruokakauppaan että hiihtolatuihin nähden. Ainoana miinuksena hieman vanhahtava ulkoasu ja huoneiden pienet koot.

Tiistai  23. Tammikuu 2018, 00.00
Olisi kiva jos huoneiston sisustusta hieman päivitettäs tähän päivään. Väritykseltään ja istuma mukavuudelta. Uusi mattokaan ei olis haitaks.

Maanantai  15. Tammikuu 2018, 00.00
Mukava rivitalo huoneisto Hinta / Laatu kohdallaan Sijainti on täydellinen kaikki lähellä Ainoa negatiivinen asia joka mieleen tulee on pesuhuoneen lattian liukkaus (muovimatosta kuluneet nystyrät pois) Pienellä remontilla/päivityksellä asunnosta saisi tosihyvän

Perjantai  29. Joulukuu 2017, 00.00
Muuten ihan toimiva kämppä, mutta vaatisi hieman kunnostusta. Varsinkin keittiön sähköviritykset ovat täysin puutteelliset. Jos haluaa käyttää mikroa, kahvinkeitintä tms., sähkö pitää vetää jatkojohdoilla pesuhuoneen puolelta. Se ei varmasti ole minkään säännösten mukaista eikä myöskään käytännöllistä. Pesuhuoneessa ei ole lavuaaria vaikka tilaa hyvin olisi sille ja miksei wc-pöntöllekin, koska käynti varsinaiseen wc:hen on kylmän tuulikaapin kautta. Varsinaista kuivauskaappia ei ole, on vain pieni komero, jossa on patteri, se ei talvella oikein riitä. Muuten asunto on tilava ja toimiva ja pienellä kunnostuksella ja ehostuksella siitä saisi erittäin hyvän. Tuollaisena se on nipinnapin hintansa väärti.

Lauantai  16. Joulukuu 2017, 00.00
Pistorasioiden puute keittiössä. Vain yksi rasia ja sekin hankalassa paikassa. Olisi edes varattu lyhyt jatkopistorasia. Sillä oli hyvin rajoitettu muiden kuin kahvi keittimen käyttö. Muuten suht siisti.

Maanantai  04. Joulukuu 2017, 00.00
Hinta-laatu suhde on kohdallaan. Erinomainen sijanti suhteessa latuihin ja kauppaan. Kuitenkin keittiön sähköviritys täytyy korjata: kahvinkeitto ja mikron käyttö vaativat hämmästyttävät jatkojotko viritykset jotka eivät ole minkään turvaluokituksen mukaisia.

Keskiviikko  23. Elokuu 2017, 00.00
Vaikka huoneistomme Saariseläntie 8E2 on keskustan vanhimpia se on hyväkuntoinen, viihtyisä ja hyvin varustettu. Huoneiston majoituskapasiteetti vastasi tarpeitamme (4 hlöä) erinomaisesti mm. kolmella erillisellä makuutilallaan. Sijainti takaa alueen palvelut ja oman rauhan. Keskusvaraamon palvelut ja henkilökunta toimivat vastuullisesti ja erittäin asiakasystävällisesti.

Tiistai  25. Huhtikuu 2017, 00.00
Perussiisti loma-asunto ja varustelutaso ok. Kuivauskaappi yllätti, kun se ei ollut koneellinen. Petivaatteet uusittu hiljattain, patjat kaipaavat uusintaa. Nuoriso kritisoi hieman vanhentunutta sisustusta, ei vaikuta majoittumiseen. Viihdyimme hyvin, laduille pääsi siirtymään pihasta.

Tiistai  18. Huhtikuu 2017, 00.00
Erittäin toimiva, mutta ei mikään luksushuoneisto. Hyvä hinta/laatusuhde, voin tulla uudelleen.

Maanantai  27. Helmikuu 2017, 00.00
Perusmökki...tullessa 15 astetta lämmintä....lämpeni kyllä sitten kun viritti pattereita isommalle. Lumiduunit piti tehdä ite. Muuten hyvä perusmökki....mukavaa kun pulkat oli talon puolesta. Hinta-lAatusuhde oli kohdallaan :-)

Keskiviikko  30. Maaliskuu 2016, 00.00
Kiitokset keskusvaraamon palvelulle kohteen tietojen varmentamisessa. Huoneisto on ikäänsä nähden erinomaisessa kunnossa. Minkäänlaisia haju- tai muita haittoja emme havainneet. Tilana hyvä viidelle miehelle. Varustetaso hyvä viikon tai pidemmänkin ajan lomailulle (mm. pyykinpesukone). Parannuskohteena voisi olla vuoteiden läheisyyteen asennetut hyllyt puhelimia, kelloja ja silmälaseja varten. Olimme hyvin tyytyväisiä majoitukseen sijainnin ja tilojen puolesta.

Maanantai  07. Maaliskuu 2016, 00.00
Asunnosta voin sanoa että tullessa oli vain +15c sisällä, oven edessä 1,5 m lunta minkä lapioimiseen meni tunti. Varastoon ei saanut avaimia eli kaikki sukset oli pidettävä sisätiloissa, kylpyhuoneessa ilmeinen vesivahinko aiheutti vahvan homeen hajun. Siivouksesta sen verran että siihen kuuluu ilmeisesti vain puhtaat lakanat koska siivosimme asunnon tullessamme. Tiskikoneessa tiskit oli jätetty koneeseen koneen pestyä, koska lienee pesty koska jouduimme pesemään koneellisen uudelleen. Muuten kyllä kaikki ladut kämpät palvelut erinomaisen hyvää.

Lauantai  02. Tammikuu 2016, 00.00
Parhaat päivänsä nähnyt rivarin pätkä.

Maanantai  23. Maaliskuu 2015, 21.01
Perusmökki, löytyy kaikki tarpeellinen. Mökki kasaria ja jo aika nuhjainen, kaipaisi päiviytystä. Olohuoneen huonekalut kulahtaneita. Keittiö, kylpuhuone ja sauna kaipaavat pintaremonttia.

Keskiviikko  16. Heinäkuu 2014, 16.11
Vaatimattomalle matkailijalle vallan passeli yöpymiskohde, peruslaskettelumökki perustarpeineen, toki ajan hammas näkyy, onhan töllillä jo ikääkin.

Keskiviikko  21. Elokuu 2013, 08.01
Perusmajoitus missä kaikki tarpeellinen.