Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Saarihely B13*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Jokostie 5 B 13
99830 SAARISELKÄ
Koko: 53 + 20 m2
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 8
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: Ei ole
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (11)
Rivitalon päätyhuoneisto Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone ja wc. Koko 53+20 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 kerrosvuodetta
• parvella makuuhuone, jossa 2 runkopatjavuodetta
• parvella 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 8-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• tv
• cd/kasetti-soitin
• luonnonkivitakka
• auton lämmityspistoke
• suksien voiteluteline takkapuuvarastossa

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen, kolmas)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 300 m
• Rinteisiin noin 2,2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.6)

Perjantai  20. Syyskuu 2019, 00.00
Paikka mitä ihanteellisin keskustan palveluja arvostavalle. Tilaa riittävästi jopa ryhmämme 8:lle hengelle. Siisti oli ja liinavaatteet miellyttävät. Ainoastaan astiat tahtoivat loppua näin isolta porukalta, esim. viinilasit. Ruokapöydässä 6 tuolia, pari jakkaraa varalla voisi olla hyvä lisäys. Alakerran kerrossänkyjen yläpetiin, sängyn aukkoja pitkin, aika vaikea nousta vanhemman henkilön, tikkaat parempi vaihtoehto.

Tiistai  25. Syyskuu 2018, 00.00
Loppusiivous edellisen asukkaan jäljiltä jäänyt tekemättä ( ruokatahrat pöydällä ja lattialla, wc siivoton). Huoneisto kaipaisi päivitystä. Hyvä sijainti ,vitivalkoiset liinavaatteet +

Tiistai  03. Huhtikuu 2018, 00.00
Mukava majoitus lähellä palveluja. Kaikki oli toimivaa ja laduille pääsi myös helposti.

Torstai  13. Heinäkuu 2017, 00.00
Perus hyvä asunto.keskellä kylää.sopi isompikin seurue .sai myös yhdeksi yöksi. Avara.

Tiistai  25. Huhtikuu 2017, 00.00
Asunto on erinomaisella paikalla, lähellä latuja ja lähellä kaikkia palveluja. Kaikki asunnossa toimi, kun olimme siinä 2.-11.4.2017, mutta aika paljon on myös parantamistarpeita. Suurin ongelma oli WC:n ovi. Lukko toimii huonosti ja oven sulkeminen ilman suurempaa meteliä oli mahdotonta. Ovi oli muutenkin uusimisen tarpeessa. Saunan alin porras eli jakkara heiluu vaarallisen tuntuisesti. Se vaatisi vähintäänkin ruuvien kiristämistä ennen kuin sattuu vahinkoa. Yläkerran makuuhuoneen joustinpatjat ovat tulleet tiensä päähän. Kun nuo pahimmat puutteet saadaan korjattua, olisimme valmiita tulemaan asuntoon toistekin.

Keskiviikko  19. Huhtikuu 2017, 00.00
Loistavalla paikalla ihan keskustassa mutta kuitenkin rauhallinen alue. Asunnon kunto vähän rempallaan, ruuvit löysällä tuoleista ja sänkyjen jaloista, joten niitä piti vähän kiristellä ennen kuin pystyi käyttämään. Pienellä laittamisella ja uudistamisella saisi tosi viihtyisän paikan. Ei kunto kuitenkaan niin huono ollut ettenkö voisi mennä uudestaan.

Maanantai  13. Maaliskuu 2017, 00.00
Todella hyvä sijainti. Kaikkialle on lyhyt matka. Tilava huoneisto. Olemme olleet jo kolme kertaa tässä samassa huoneistossa. Remonttiakin oli tehty ja pintoja uusittu. Muutamia pieniä puutteita on. Väliovet pitää laittaa kiinni voimalla, joten yöllinen herätys saattaa tulla. Ulko-oven aukaisu vaatii kahta kättä. Saunan valoon emme löytäneet lamppua. Silti on tarkoitus varata kohde uudestaan ensi vuonna.

Tiistai  29. Maaliskuu 2016, 00.00
Hyvä mökki mahtavalla paikalla. Lyhyet etäisyydet, mutta silti rauhallista. Lämmin vesi riitti kaikille, ei mitään ongelmaa. Ainoina kehittämisideoina hankala mikron ovi, liesituulettimen valo oli palanut ja 1-vuotiaan vinkkelistä portaissa ei ollut porttia, mutta ainakin meillä esteiden kasaaminen ajoi asian koko loman ajan eikä vahinkoja sattunut. Tulemme uudelleen samalle seudulle hiihtelemään, ja samaan mökkiin mielellämme! :)

Maanantai  30. Maaliskuu 2015, 15.33
Vanha kulunut huoneisto. Aivan ylihinnoiteltu varusteluun ja kuntoon nähden. Sijainti ainoa + .

Tiistai  15. Huhtikuu 2014, 07.05
muuten hyvä, mutta lämminvesi ei riittänyt neljän naisen saunomiseen ja peseytymiseen, huoltomies kävi paikalla ja ei saanut mitään parannusta asiaan, olisi varmaan uusittava lämminvesivaraaja tai tehtävä muuta remonttia, painekkin hyvin alhaalla

Keskiviikko  30. Maaliskuu 2011, 14.09
Huoneistossa oli "vähän" vikoja, joista kerroimme huoltomiehelle. mm. vedenpaine oli olematon, suihkussa peseytyminen oli hankalaa, ulko-ovi oli tiukka, eli turvonnut, vessan ovi oli melkein kokonaan irronnut saranasta ja sen takia narisi avatessa, palovaroitin oli rikki... yms pieniä vikoja. Muuten huoneisto oli ihan käytännöllinen, rappuset parvelle oli hyvät, ei liian jyrkät. Sijainti oli täydellinen, lähellä kaikkea palveluita.