Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Saarihely A6*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Jokostie 5
99830 SAARISELKÄ
Koko: 44 + 15 m2
Vuodepaikat: 5
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (16)
Rivitalohuoneisto Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone ja wc. Remontoitu 2001. Rakennusvuosi 1986. Koko 44+15 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa parivuode (leveys 120 cm)
• parvella makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• parvella levitettävä vuodesohva sekä 1 vuode

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastelokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• tv
• radio/kasetti-soitin
• takka

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 300 m
• Rinteisiin noin 2,2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.0)

Keskiviikko  24. Huhtikuu 2019, 00.00
Toimiva huoneisto lähellä palveluita, vähän pintaremontin tarpeessa. Hieman turhan tiiviisti rakennettu alue.

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Kodikas, tilava mutta todella remontin tarpeessa. Siivoukseen kannattaisi panostaa... Huolto jota tarvitsimme toimi upeasti. Sijainti loistava ja vietimme kivan loman puutteistaan huolimatta

Maanantai  17. Syyskuu 2018, 00.00
Siisti, tilava ja varustelutasoltaan hyvä. Myös nopea palvelu kun tarvittiin hieman huoltomiehet apua.

Maanantai  09. Huhtikuu 2018, 00.00
Ehdottomasti wc ja sauna kaipaavat pintaremonttia. Pinnat kuluneet ja siisteystaso heikko. Mm. tiskipöydän altaan alapuolella oleva kaappi ja wc sotkuisia. Matot likaisia. Kotkut ovet retkottavat. Pienellä rahalla ja siivouksella saisi paljon lisää viihtyisyyttä. Paikka mainio. En aio majoittua toista kertaa enkä suosittele kuin korkeintaan suurpiirteiselle miesporukalle.

Keskiviikko  28. Maaliskuu 2018, 00.00
Sijainti hyvä, mutta huoneiston kunto ja kunnossapito huonoa. WC:n lavuaari ei vetänyt, suihkun johto vuoti, kiukaassa 10 kiveä, kahvinkeitin rikki, lattialla edellisen vieraan sukat. Tiedän, että vaikea saada hyviä siivojia ym. mutta sen verran voisi katsoa, että vetääkö lavuaarit ym. koska varsinkin sesonkiviikolla maksetaan kalliisti oleskelusta.

Tiistai  26. Syyskuu 2017, 00.00
Kaikki tarpeellinen saatavilla.Hintansa väärti ja sijaintihan on loistava. Vähän kun ulkoovia huoltaisi ettei lumi tule sisään asti talven tultua.

Maanantai  11. Syyskuu 2017, 00.00
Hinta laatusuhde kohdallaan. Pientä remonttia kaipailisi. Astianpesukone on vähän turhan pieni. Kuistilla voisi olla enemmän istuimia.sisäovenkahva kaipaisi pikaista korjausta.

Tiistai  22. Elokuu 2017, 00.00
Ehkä hyvä hinta -laatu suhde majoituksessa , mutta hiekkaa oli alakerran lattioilla , se ei kiva Ja valoja vois olla kirkkaita enämpi :-) Hyvin tarkeni yläkerrassa Olimme Saarihely A 6 rivitalossa, se naapuri huoneisto oli siistimpi, onko sama hinta, sitä voitas miettiä ja varata ensi vuodeksi , samaan aikaan eli Jänghällä jytisee aikaan. T. Susanna P. 040 557 6233

Maanantai  29. Elokuu 2016, 00.00
Paikat kuluneita, matot ja pöytäliina likaisia. Nojatuolit aikansa eläneet. Keitttiön alakaapin ovi repsottaa yhden saranan varassa. Astianpesukone on kahdelle hengelle, eli liian pieni. Televisio on parvella, vaikka yleensä aikaa vietetään olohuoneessa. Edellinen asukas oli jättänyt likaisia ruokailuvälineitä pesukoneeseen. Pitäisi päivittää huoneisto tälle vuosituhannelle.

Torstai  07. Huhtikuu 2016, 00.00
Tilava asunto, astioita riittävästi, letut valmistuivat paistinpannulla tosi hyvin siivoukseen toivottiin parannusta...hämähäkin verkkoja ym. ym... yläkerran sähköpisteiden mitoitukset huvittivat...

Maanantai  29. Helmikuu 2016, 00.00
Kauppa lähellä, parvelle turvalliset portaat, takka kiva, varustus riittävä, huolto pelasi, hyvä hinta-laatusuhde.

Tiistai  21. Huhtikuu 2015, 18.53
2 hillaa sopiva arvio tälle kohteelle. Muuten ihan perus ok, plussaa ei liian jyrkät portaat yläkertaan ja neljälle hengelle sopiva, 6 tekisi tiukkaa, suihkutilat hyvin pienet. Miinusta kuumuus, nollakelillä patterit kiinni yläkerta liian kuuma nukkua. Yläkerran makuuhuoneen äänet kuuluu tosi selvästi, äänieristeet unohtuneet. Ja tv niin pieni, ettei teksitys mahtunut kuin osittain ruutuun.. Pienellä fiksauksella kohteesta saisi viihtyisämmän.

Perjantai  27. Helmikuu 2015, 14.59
Vähän ajan jälki jättänyt jälkensä muuten ihan ok. Tyynyt ja peitot kaipaisivat kyllä uudistusta!

Lauantai  14. Helmikuu 2015, 18.44
Sijainti hyvä; lyhyt matka kauppaan, tansseihin ja etenkin ladulle. Siisti perushuoneisto. Ikä näkyi.

Tiistai  18. Maaliskuu 2014, 13.52
Huoneisto ihan ok.Vähän ihmetytti vaatekaapin pohjalla olevat matot ja vuodevaatteet:eivät kuulu samaan paikkaan! Ja ehkä tyynyjä voisi uusia.Sauna oli hyvä.Suksivaraston ovea ei saanut kiinni,mutta toivottavasti ketään ulkopuolista ei kiinnosta vierailla siellä.Huolto pelasi täydellisesti,terveiset huoltomiehelle!Huoneisto muuten han hyvä.

Torstai  22. Maaliskuu 2012, 13.42
Hieman ystävllistä ilmettä vastaanottoon. Jouduimme odottamaan avaimia, vaikka asunto oli havaintojemme mukaan jo aiemmin siivottu jäljistä päätellen. Tiedonkulkukatkos ? Muuten asunto oli kiva ja lähellä palveluja. Mukavaa kevättä ja jatkoja!