Logo
Kesä tunturissa

Saarihely A2*

Keskusta, Saariselkä
Distance: 0km
Jokostie 5
99830 SAARISELKÄ
Size: 44 + 15 m2
Number of beds: 4
Max . number of persons: 4
Internet Access: No
Pets allowed: No
Washing Machine: Yes
* *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (11)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Rivitalohuoneisto Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone ja wc. Remontoitu 2001. Rakennusvuosi 1986. Koko 44+15 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• parvella makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• parvella levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastelokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin / vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• taulu-tv
• radio/kasetti/cd-doitin
• takka
• auton lämmityspistoke

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy lähtösiivous ja takkapuut.
Liinavaate- ja pyyhesetti tilattavissa lisähintaan.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• ladulle noin 300 m
• rinteisiin noin 2,2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.4)

Monday  16. December 2019, 00.00
Ok siisti ja toimiva, mutta vähitellen remonttia vailla.

Monday  23. September 2019, 00.00
Esitteen mukaan kohteen piti olla remontoitu. Suurimmalta osalta kuitenkin alkuperäisessä kunnossa ja epäsiisti. Tiskipöydällä vastaanotti kassillinen tyhjiä olut ja lonkero tölkkejä, eteinen ja terassi hiekkainen. Keittiön kaapissa 4-5 vuotta sitten vahvaksi menneitä elintarvikkeita. Molempien makuuhuoneiden peitot ja tyynyt surkeat.

Monday  05. August 2019, 00.00
Hyvällä paikalla keskustassa, riittävät varusteet lyhyeen vierailisimme. Vierailimme kaksi kertaa n. viikon välein, välillä melomassa Inarilla.

Sunday  17. March 2019, 00.00
Asunto oli ihan toimiva, mutta pientä päivitystä mm alakerran sänkyjen suhteen olisi hyvä tehdä -nuorisosängyt, jotka olivat lyhyet ja narisivat joka liikahduksella, myös toisen sängyn pääty retkotti irti. Suihkun vedenpaine ei riittänyt pitämään vedentuloa "yläsuihkussa", lämmintä vettä kyllä riitti. Wc-paperi oli kamalan karkeaa, mutta itse ostamalla kaupasta parempaa. Avainkoodisysteemi oli erinomainen, siitä plussaa. Perussiisti huoneisto joka tosin osittain kaipaisi huonekalujen & astioiden päivittämistä.

Monday  26. November 2018, 00.00
Saarihely A 2 rivitaloasunto on asiallinen ja hyvin varustettu loma-asunto. Pientä kuluneisuutta on mutta voisin kyllä tulla toistekin. Huoltomies ansaitsee kiitoksen toiminnastaan.

Wednesday  22. August 2018, 00.00
Keittiövälineitä pitäisi uusia. Esim paistinpannu ja paistolasta. Keittiötä voisi muutenkin remontoida. Muuten ihan hyvä ja tilava huoneisto.

Saturday  07. April 2018, 00.00
Asiallinen loma-asunto. Sijainti hyvä ja asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen. Pinnat vähän vanhat ja kuluneet.

Monday  02. April 2018, 00.00
Vähäistä fiksaamisen tarvetta niin huoneissa,kalusteissa kuin keittiövälineissä!sijainiltaan hyvällä paikalla!

Saturday  24. March 2018, 00.00
Sijainti hyvä! Kauppa lähellä ja ladulle pääsee hyvin. Omaa autoa ei tarvitse. Siksi me tämä retrokämppä valittiin. Olimme jo toista kertaa samassa huoneistossa. Kaikki tarpeellinen löytyy, kuivauskaappi, pyykki- ja astianpesukone. Passeli myös kahdelle pariskunnalle, koska 2 makuuhuonetta. Mutta soveltuu mielestämme parhaiten vain pariskunnalle, koska oleskelutilat ovat todella pienet. Huoneisto alkaa jo kaipaamaan päivitystä. Pinnat kulahtaneet, lattiat, keittiön ovet lenkottaa ja muutenkin näkyy että rakentamisen jälkeen ei ole mitään tehty. Veden paine myös huono, välilä tuli suihkuvettä lorottamalla, kun kaikki asukit samaan aikaan vissiin suihkussa. Ei sovellu vaativalle!

Sunday  04. March 2018, 00.00
Ihan hyvä majoitusvaihtoehto. Isona miinuksena lapsiperheen näkökulmasta se, että jyrkissä portaissa ylileveät porrasvälit. Ei siis mitkään määräysten mukaiset kymmensenttiset, vaan välit, joista pieni lapsi voi todellakin pudota. Turvaportteja ei ollut. Mutta muuten kaikki toimi ja tupa oli lämmin pakkasilla.

Monday  26. February 2018, 00.00
Yleisilme kulnut ja pieniä vikoja siellä täällä...kaappien ovet ei toimineet kunnolla, sängyt loppuunkuluneet ja natisivat jokaisessa liikkeessä, lakanat pinttyneet ja likaisen näköiset (meillä oli omat), kahvinkeitin toimi huonosti (virta katkeili), parkkipaikkoja liian vähän. Sijainti hyvä ja tulemme ehkä uudelleen?