Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Ressipysäkki 2

Luttorinne, Saariselkä
Leukupolku 8
99830 SAARISELKÄ
Koko: 50 + 30 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Hirsimökki Luttorinteellä 2,1 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone, wc ja terassi. Osittain remontoitu 2013. Rakennusvuosi 2000. Koko 50+30 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa vuode/huone (leveys120 cm, joustinpatja)
• parvi, jossa 1 vuode (leveys 120 cm) ja 2 joustinpatjaa (leveys 120 cm)

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• tv
• digiboksi
• dvd-soitin
• radio, cd-soitin
• takka
• auton lämmityspistoke

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen, kolmas)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• hyvä kohde hiihtäjille, retkeilijöille, rauhallista ja luonnoläheistä majoituskohdetta hakeville
• syöttotuoli ja potta
• mökkien Ressipysäkki 1 ja Resspysäkki 2 yhteiskäytössä ovat pihapiirin kota sekä puuvarasto Ressipysäkki 2 -mökin takaseinustalla

Etäisyydet

• Ladulle noin 350 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.7)

Tiistai  24. Maaliskuu 2020, 00.00
Hyvä sijainti lähellä maastohiihtolatuja. Mökin sisäpuoli oli aika kulunut ja kalusteet vaatisivat fiksausta, mm. keittiön ruokatuolien liitokset oli melkein irti. Kylpyhuoneessa voisi olla verho. Puutteista huolimatta voitaisiin tulla toistekin juurikin sijainnin vuoksi.

Maanantai  02. Maaliskuu 2020, 00.00
Hyvin varusteltu mökki meidän perheen tarpeisiin. Murrosikäinen sai omaa rauhaa parvella. Hiihtoladuille helppo mennä mökiltä, hyvät opasteet.

Torstai  05. Joulukuu 2019, 00.00
Avaimen haku keskusvaraamosta sujui joustavasti ja henklökunta mukavaa. Mökki siisti ja hiljainen.

Tiistai  01. Lokakuu 2019, 00.00
olimme erittäin tyytyväisiä mökkiin roskikset oli sopivan kaukana kiitos teille ja hyvää päivän jatkoa

Sunnuntai  22. Syyskuu 2019, 00.00
Mökin sijainti hyvä. Mökki oli siistiksi siivottu. Mökin varustelu vaatimaton: vuoteet ja vuodevaatteet (peitot) suoraan "1970-luvulta", tyynyt vanhoja rouhetyynyjä. Astiasto vaatimaton ja niukka. Keittokattiloita vähän, kahvin- ja veden keittimet vanhoja; vedenkeittimen kantta ei tahtonut saada auki. Ikkunoissa ikivanhat rullaverhot. Kun tuli saunasta, astuit suoraan sisääntulotilaan, jossa ulko-ovi ja ulko-ovessa suuri ikkuna, josta puuttui verho; näkymä suoraan ulos. Pesuhuoneen ikkunassa ei verhoa; naapuri mökistä suora näkymä kyseisen mökin pesutiloihin. Mökin hinta todella kova vaatimaton varustus huomioon ottaen.

Tiistai  05. Maaliskuu 2019, 00.00
Ressipysäkki 2 on hyvällä paikalla, josta on helppo lähteä hiihtämään ja ulkoilemaan. Oma rauha mökissä on hyvä. Mökissä on paljon epäkohtia, joten en voi suositella sitä isommalle perheelle/joukolle. Eteisestä ja keittiöstä puuttuu säilytystilaa, mökki on aika kylmä, jollei lämmitä koko ajan hyvin. Mökki tarvitsee paljon korjausta ja huolenpitoa, jotta palvelisi asiakasta hyvin. Vanhakin voi olla kaunista ja siistiä/puhdasta, mutta tässä mökissä tuo on suuri epäkohta. Siisteys ja puhtaus kuuluu jokaisen asiakkaan plaveluun ja sitä ei tarvitse asiakkaan tehdä koko loman aikaa, putsaillen paikkoja, joita ei ole siivottu pitkään aikaan. Mökissä on myös tunkkainen tuoksu, joka tulee juuri pölystä ja mökin huonosta huollosta. Pyykkikone tarvitsee huoltoa ja TV;n katselu ylä- ja alakerrassa yhtäaikaa on arvioitus?

Sunnuntai  06. Tammikuu 2019, 00.00
Mökki hiihto/laskettelulomalaiselle OK. WC-huone on viileämpi kuin muut tilat, ilmeisesti johtuen lattialämmityksen puutteesta. Voisi korjata esim pienellä lämpöpatterilla? Takka mukava tunnelmanluoja olkkarissa!

Tiistai  11. Joulukuu 2018, 00.00
Hiihtäjille erinomainen sijainti rauhallisella paikalla latuverkoston vieressä ja kohtuullisen lähellä Saariselän keskustaa. Mökki oli siisti, mutta osin jo nuhjaantunut. WC oli varsin "viileä" ja lamppu simahtaa pian.

Maanantai  10. Syyskuu 2018, 00.00
Hyvä sijainti patikoijalle. Mökkissä illat kiva viettää saunoen ja leväten. Yläkerran varauloskäynnstä puuttuu kahva.

Maanantai  03. Syyskuu 2018, 00.00
Mökki oli meille täydellinen, ainut mitä siihen toivoisi olisi verho ulko-oveen. Mökki oli rauhallisella ja hyvällä paikalla,pihalta pääsi suoraan poluille.Koirakin viihtyi. Mielellään vuokrataan seuraavankin kerran kun tullaan sinne päin lomailemaan.

Maanantai  30. Heinäkuu 2018, 00.00
Siisti,tilava mökki.Hyvällä paikalla. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Suosittelen.

Keskiviikko  04. Heinäkuu 2018, 00.00
Sijainti loistava ja mökki oli parempi mitä näytti kuvissa! Viittä tähteä ei tule, koska mökissä oli hitusen tunkkainen haju ja jonkin verran kulumaa ja puutetta esim.astiastossa ja suihkun lastassa. Suosittelen mökkiä kaikille jotka haluavat olla omassa rauhassa, mutta samalla palveluiden lähettyvillä. Jos tulemme vielä Saariselälle majoitumme mielellämme tässä mökissä uudestaan.

Keskiviikko  27. Kesäkuu 2018, 00.00
Mukavan rauhallinen paikka, mutta silti lähellä kävelyreittejä. WC paperin puuttuminen harmitti, koska saavuimme niin myöhään, että kaupatkaan eivät olleet enää auki. Suihkutilan kuivauslasta olisi syytä laittaa vaihtoon.

Tiistai  13. Helmikuu 2018, 00.00
Sängyt hieman kapeet pariskunnalle (120cm) ja paistinpannu hunossa kunnossa. Muuten kaikki hyvin.