Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Rautulampi G17

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 G 17
99830 Saariselkä
Koko: 25 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 2
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Studio-huoneisto Saariselän keskustassa. Yläkerran päätyhuoneisto 2-kerroksisessa luhtirivitalossa.
Tupa, keittokomero, sauna ja pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 2002. Koko 25 m².
Makuutilat:
• tuvassa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 2-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin
• vedenkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• radio/kasetti/cd -soitin
• tv
• lasiluukullinen takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto
• yhteinen suksienhuoltotila Outapailakka-taloyhtiön tiloissa

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.7)

Maanantai  15. Huhtikuu 2019, 00.00
Loistava sijainti ja kaiken tarvittavan sisältämät tehoneliöt. Sängyt olisivat voineet olla jämäkämmät, tosin nukuimme kokopäiväulkoilun jälkeen hyvin.

Keskiviikko  03. Huhtikuu 2019, 00.00
hyvä sijainti

Lauantai  02. Maaliskuu 2019, 00.00
Hyvä pieni huoneisto todella lähellä palveluita. Ladulle 20m. Keittiön varusteet pääosin ok. Sänky on kehnompi, pehmeät patjat ja pehmeät muodottomat tyynyt. Saariselällä ei ilmeisesti lajitella jätteitä..?

Keskiviikko  28. Marraskuu 2018, 00.00
Hinta - laatusuhde kohdallaan. Majoittautumisen alussa huoneiston lämpötila alhainen, huoltaja ei ollut laittanut lattialämmityksiä päälle, eikä sisälle oltu tuotu takkapuita. Huoneistoon voisi myös laittaa huolitsijan ohjeistusta juuri tämän osakkeen osalta, esim. takan lämmityksestä ja lämpökytkennöistä.

Sunnuntai  23. Syyskuu 2018, 00.00
Oli hyvällä paikalla ja siistit tilat, sänky oli hieman liian löysä meidän selille.

Perjantai  23. Maaliskuu 2018, 00.00
Loma-asunnon sijainti oli hyvä, lähellä palveluita, ja latu lähti ikkunan takaa. Asunnossa oli kaikki, mitä aktiivilomailija voi ajatella tarvitsevansa mm. pyykinpesu- ja tiskikone sekä kuivauskaappi. Sauna ja takka olivat mukavia. Jos jotain kehittämiskohteita miettii, niin sänky voisi olla jämäkämpi ja laskutilaa voisi olla hieman enemmän esim. seinälle laitettavan avohyllyn muodossa. Kaiken kaikkiaan olimme lomaamme ja majoitukseemme hyvin tyytyväisiä.

Sunnuntai  17. Syyskuu 2017, 00.00
Hyvä sijainti ja siisti mitä nyt paistinpannu risa ja yltiörasvainen. Lisäksi kun kerran mökkikirjassa sanotaan että talo tarjoaa vessapaperia niin sitten ne olis hyvä olla kans (pikkuvarasto).

Sunnuntai  27. Elokuu 2017, 00.00
Asiallinen, hyvä sijainti, siisti ja hinta-laatusuhde kohdallaan.

Keskiviikko  09. Elokuu 2017, 00.00
Huippu sijainti kaikki lähellä silti rauhallinen ja erittäin siisti valoisa huoneisto. Viihtyisä sisustus. Vessapaperi oli loppu, mutta sitä olisi pyytämällä saanut. Oli omat, niin ei hätä yllättänyt ja myös seuraava asukki saa lähes täyden rullan! Sängyt oli varsin hyvät, kun yleensä kipeytyvä selkä ei ollu moksiskaan ja olisi viihtynyt pidempäänkin (mies 100kg, 190cm). Autopaikka n. 5m päässä rakennuksesta, joten hyötyliikunta pitää hakea muualta.

Lauantai  18. Maaliskuu 2017, 00.00
Kaikki oli kunnossa Keittiön laitteet samoin kuin sauna ja pyykinpesu toimivat mainiosti. Huoneisto oli hiljainen, naapureita ei paljon kuulunut

Keskiviikko  22. Helmikuu 2017, 00.00
Muuten ok, mutta varaston ovea ei saatu auki kun oli turvoksissa ja kahva rikottu eikä sitä korjattu vaikka viasta ilmoitettiin. Vajasta ei saatu puuta eikä voitu laittaa suksia.

Keskiviikko  06. Heinäkuu 2016, 00.00
Olimme kolme yötä Saariselällä ja majoituksen varasimme keskusvuokraamon kautta. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Majoitus rauhallisella paikalla lähellä palveluja. Majoituksen koko oli meille kahdelle hengelle sopiva. Tarvittavat keittiövarustukset löytyi. Majoituksessa oli myös sauna, vaatepesukonen ja kuivauskaappi. Se mitä jäimme kaipaamaan näin kesällä olisi hyvä olla vaikka pieni pöytätuuletin kun sattui meille niin hyvät lämpimät ilmat lomamme ajaksi:) Miinusta siitä, että ei ihan siistiä majotuspaikassa ollut kun menimme, kaikkihan eivät varaa sitä siivouspalvelua jonka me otimme eli seuraavilla kiva mennä kun on kai kunnolla siivottu:( Eli jouduimme itse siivoamaan kun majoituimme asuntoon tuntuu että se siivouspalvelumaksu meni nyt sitten turhaan.

Tiistai  29. Maaliskuu 2016, 00.00
Sjjainti täydellinen. Hinta/Laatusuhde hyvä. Saisi kuitenkin olla enemmän säilytystilaa; esim. TV-seinällä yksinkertainen lipasto ja seinällä yksi hylly. Nyt kaikki tavarat pitää säilyttää matkalaukussa tai päydällä ja tuoleilla - joita jostain syystä neljä kahden hengen huoneistossa. Myös "sohvapöytä" täysin turha kun on ruokapöytäkin tilassa. Sen paikallakin voisi olla joku lipasto laskutiloineen. Hienoa oli kuitenkin taas olla...

Keskiviikko  02. Maaliskuu 2016, 00.00
Kohde oli asiallinen ja erittäin siisti. Paitsi petivaatteet ja pöytäliinat. Näistä huokuva likaisuus on jo sellainen epämukavuustekijä, että pistää miettimään.