Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Pökkömaja C

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Raitopolku 8
99830 SAARISELKÄ
Koko: 50 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 2
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (20)
Huoneisto 4-asunnon kelorivitalossa Saariselän keskustassa.
Tupakeittiö, makuuhuone, sauna, pesuhuone, wc ja terassi. Remontoitu 2013. Koko 50 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi + pakastinlokero
• 3-levyinen sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• langaton nettiyhteys
• tv
• digiboksi
• radio
• cd-soitin
• takka
• terassi
• auton lämmityspistoke
• suksien huoltohuone, joka on yhteinen A, B ja D-huoneistojen kanssa

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.
Välisiivous ei sisälly hintaan.

Etäisyydet

• Ladulle noin 20 m
• Rinteisiin noin 1,9 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.4)

Torstai  11. Heinäkuu 2019, 00.00
Hyvä ja rauhallinen sijainti mutta jos seinän takana asukas, kaikki äänet kuuluvat, aivan normaali puhekin. Tunkkainen ilma, viikon silmät turvoksissa. Onko hometta? Sauna kaipaa suursiivousta. Hella niin törkyinen, ettei voinut siinä ruokaa paistaa. Liesituuletinritilä niin rasvassa, että sitä tippui liedelle, vaikkei sitä käyttänyt. Makuuhuoneen palovaroitin roikkui auki ilman patteria. Vessa vuosi, minkä kuulema omistaja tietää,sanoi huoltomies. Keittiössä vähäinen ruokien säilytystila täynnä ruokapaketteja.

Maanantai  31. Joulukuu 2018, 00.00
Siisti, hyvä varustetaso astioita ym. muuta oli riittävästi. Kahdelle ihmiselle erittäin sopiva majoitus. Takasta ja saunasta iso plussa varsinkin näin talviaikaan! Oli myös hienoa kun hiihtoladut lähtivät heti talon kulmalta! Voisin majoittua uudelleen!

Sunnuntai  30. Syyskuu 2018, 00.00
Perustilat kahdelle hengelle hyvällä sijainnilla. Valaistus oli hämärä ja liekö huoneistossa sisäilmaongelma, koska meillä oli allergiaoireita koko viikon ajan. Pesuhuoneesta puuttui lattialämmitys.

Sunnuntai  02. Syyskuu 2018, 00.00
Siistiä oli, ja rauhallista sesonfin ulkopuolella ainakin

Sunnuntai  08. Lokakuu 2017, 00.00
Erinomainen majoitus kahdelle,lähellä kaikkea. Ainoastaan valaistus on puutteellinen,varsinkin ruokapöydänyläpuolella tulisi olla valaisin

Tiistai  15. Elokuu 2017, 00.00
Pökkömaja C on hyvinvarustettu ja viihtyisä majapaikka. Sijainti on hyvä; lähellä kaikkea mutta rauhallisen ja hiljaisen Raitopolun varressa. Ainoa miinus meidän näkäkulmasta oli huoneiston hämäryys. Heikkonäköine vaimoni oli opastuksen varassa, koska tarvitsee nähdäkseen hyvän valaistuksen. Mutta se ei ole Pökkömajan vika!

Keskiviikko  24. Elokuu 2016, 00.00
Sauna on ehdoton juttu, oli päällä lähes koko ajan. Paikkana ok, sillä keskustan palvelut aivan oven takana. Kuitenkin rauhallinen sijainti. Jyrkät rappuset yläkertaan hankalat käyttää, mutta homma toimi.

Tiistai  07. Huhtikuu 2015, 16.33
Hyvällä paikalla ja siisti ja tilava huoneisto. Toimiva paketti..

Tiistai  30. Joulukuu 2014, 16.46
Hyvä maja hyvällä paikalla kaikki tarpeellinen on majassa

Keskiviikko  19. Maaliskuu 2014, 16.53
Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, joista annoin keskusvaraamoon palautteen lähtiessämme, pitäisin kämppää aivan hyvänä

Lauantai  16. Maaliskuu 2013, 16.58
Kaikki tarpeellinen löytyi majasta, keittiöstäkin kattavasti tarvikkeita ja astiota riittävästi meille neljälle hengelle. Takka, sauna, kuivauskaappi, autolle sähköpaikka jne. Huolto pelasi mainiosti, kiitos siitä! Luksusta kaipaavan kannattaa suunnata muualle, mutta hyvää sijaintia ja kohtuuhintaa etsivälle tämä on löytö! Parvi kuvauksen mukaisesti suht matala, mutta kunnon patjat nukkumiseen. Uunin luukun aukeamista haittasi pieni suunnitteluvirhe ja jotain muitakin pikkujuttuja, jotka pystyi ohittamaan ilman suurempaa mielensäpahoittamista. Suosittelen tätä kohdetta.

Torstai  27. Syyskuu 2012, 13.41
Sijainti on erinomainen ja mökki sinällään viihtyisä, varustelu myös ok, mutta äänieristys etenkin wc:ssä täysin olematon, viereisestä kämpästä kuului puhe kuin olisi ollut samassa tilassa. Myös muutoin tuolien siirtely ja ovien paukuttaminen kuului, mikä etenkin yöaikaan on ikävää mikäli haluaa nukkua ja naapurissa valvotaan myöhempään. Saunan pesuhuoneen lattia vaarallisen liukas kastuessaan, joten jotkin trallien tapaiset voisivat olla paikallaan. Maakuhuoneeseen olisi kaivannut jonkinmoista naulakkoa tai vastaavaa.

Keskiviikko  20. Kesäkuu 2012, 07.27
Viihtyisä ympäristöineen, kalustus oli paremmassa kunnossa kuin aiemmissa kommenteissa oli mainittu.

Maanantai  23. Huhtikuu 2012, 17.37
Aika monta pientä juttua, jotka pitäisi korjata, muuten ihan ok hinta/laatusuhde. Hyvä sijainti. Hyvät tilat 4 hlölle, portaat melko jyrkät nukkumaparvelle.

Tiistai  17. Huhtikuu 2012, 11.18
Sauna ja pesutilat ok, oh ja mh ok, koneistus vanha ja kehnohko,astianpesukonetta ei uskaltanut käyttää koska siitä tuli epämääräistä käryä huoneeseen (koneessa oli edellisen asukkaan likaiset astiat odottamassa). Matot likaisia, vuodevaatteet voisi uusia, aika kulahtaneita. Sijainti muuten täydellinen. Makkaratikut puuttuivat (ei kuulemma saa paistaa makkaroita takassa, jottei rasvaa tipu takan päälle). Naapurihuoneiston äänet kuuluivat selvästi wc:ssä ollessa.

Sunnuntai  12. Helmikuu 2012, 20.12
Sijainti on murtsikan hiihtäjälle optimaalinen. Majan kunto on hyvä-. Miinus tulee hieman kuluneista kalusteista. Vuoteet alkavat "väsyä". Kun lämmöt saa säädettyä mileisekseen, maja on oikein kodikas. Takka vetää hyvin! Siivouksen taso oli oikein hyvä.

Tiistai  16. Elokuu 2011, 20.08
viihtyisä,tilava makuuhuone ja sauna,keittiö erittäin toimiva kokkaukseen,palvelut enemmän kuin lähellä

Sunnuntai  19. Kesäkuu 2011, 12.28
nukkumaparven portaat yllätys liian jyrkät pienemmille lapsille ja vanhemmille ihmisille. siisti ja rauhallinen paikka.

Keskiviikko  16. Helmikuu 2011, 00.53
Oli sopivan kokoinen pariskunnan käyttöön. Varustelu hyvä varsinkin takka ja sauna. Kylpyhuoneen kaakelilattian saumat vuotivat mutta ei haitannut olemista mutta saattaa aiheuttaa vaikeuksia pitkässä juoksussa. Majan sijainti erinomainen hiihto ja vapaa-ajan aktiviteettien kannalta

Torstai  03. Helmikuu 2011, 09.44
Tunnelmallinen majapaikka, jonka pihasta pääsee suoraan ladulle.