Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Outapailakka J9*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 J 9
99830 SAARISELKÄ
Koko: 40 m2
Vuodepaikat: 3
Max. henkilömäärä: 5
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (24)
Huoneisto Saariselän keskustassa. Yläkerran päätyhuoneisto 2-kerroksisessa luhtirivitalossa.
Tupakeittiö, makuuhuone, alkovi, sauna ja pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 2004. Koko 40 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• paljeovella suljettava alkovi, jossa kerrosvuode
• tuvassa vuodesohva

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin
• vedenkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• tv
• radio
• cd-soitin
• kortinlukija, Soneran kaapeliverkko
• lasiluukullinen Tulikivi-takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille
• suksienhoitotila

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.


Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.1)

Maanantai  18. Helmikuu 2019, 00.00
Tuttu siisti paikka. Lamppu vilkkui kovalla pakkasella oven pielessä (9) ja puuvaraston lamppu oli rikki. Hyvät polttopuut taas ja takka veti hyvin ja lasi pysyi siistinä. Tuhkaämpäri löytyi. Sängyn päädyn lukuvalo sammui, mutta sain vaihdetuksi, kun sopiva lamppu löytyi. Ylätason lattialevy on vaarallisen liukas! Lumityöt oli tehty tavallista paremmin, jopa polku Kuukkeliin ostoksille.

Torstai  31. Tammikuu 2019, 00.00
Majoitustila kohteessa Outapailakka J9 oli todella hyvä. Majoitustilaa kahdelle henkilölle oli täysin riittävästi ja kohteen varustustaso oli kaiken kaikkiaan hyvä olipa sitten kyse keittiövälineistä tai liinavaatteista. Erityinen ilonaihe meille oli asuinhuoneistossa ollut takka jota käytimme jonkin verran. Pieninä puutteina voisin mainita sen että talouspaperia ei asuinhuoneistosta löytynyt ja pesukoneesta ei huuhteluvesi poistunut ilmeisesti sen vuoksi että lavuaariin johtavassa vedenpoistoputkessa oli nukkaa! Nuo mainitut puutteet eivät missään mielessä häirinneet lomailuamme, olisimme asuneet mainitussa huoneistossa vaikka kuukauden päivät jos vain aika olisi myöten antanut! Suosittelen lämpimästi tätä, jo sijainniltaankin oivallista majoitustilaa kaikille Saariselällä lomaileville!

Keskiviikko  05. Joulukuu 2018, 00.00
Sijainti hyvä, palvelut lähellä. Sopiva kahdelle ja siisteys Ok. Ulkovalaistus rappujen kohdalla saisi olla kirkkaampi (asunto toisessa kerroksessa).

Tiistai  14. Elokuu 2018, 00.00
Hyvä paikka lomailuun. Edullinen. Siisti asunto ja sopivan kokoinen, meitä oli kolme. Astiasto monipuolinen. Kaikki palvelut lähellä. Kivaa oli. Kiitos.

Tiistai  13. Maaliskuu 2018, 00.00
Hyvä sijainti, rauhallinen paikka, suksienhoitohuone asiallinen, asunnon tilat riittävät hyvin kahdelle aikuiselle. Pesuhuoneen kaakelisaumat kaipaisivat pesua. Voisi tulla toisenkin kerran.

Tiistai  20. Helmikuu 2018, 00.00
Keskeinen sijainti. Näkymä ok. Hyvät polttopuut, (myös latutuvissa) tänä vuonna.

Perjantai  26. Tammikuu 2018, 00.00
Mukava,siisti asunto.Hyvä sijainti.Astioita,säilytystilaa oli runsaasti. Kaikki toimi hienosti.

Perjantai  08. Joulukuu 2017, 00.00
Puhdas siisti kämppä, jossa oli kaikki tarvittava, sijainti erinomainen kaupan lähellä ja ladun vieressä. Ainut hankaluus oli erittäin liukas jäinen kuisti ja rappuset yläkertaan (kovalevyä?). Meille kahdelle kooltaan erinomainen, kun matkatavarat mahtuivat makuuhuoneisiin, pikkuruisessa huoneessa yläsängylle, isommassa vapaalle parisängyn puoliskolle. Kolme aikuista menee, neljälle tulee ahdasta tavaroiden kanssa, vaikka sänkyjä riittää.

Maanantai  01. Toukokuu 2017, 00.00
Kohde tuttu jo edellisiltä käynneiltä. 2-3 henkeä sopii hyvin, neljännen mukanaolo vie alkovissa majoittuvalta vaatteiden säilytyspaikan (yläsänky) koska alkovissa ei ole kaappeja. Sijainti erinomainen, kaikki lähellä. Keittiön varustus riittävä, paistinpannun kantta emme löytäneet. Siisteys muuten ok, uuni vaati hiukan putsausta ennen ruuanlaittoa. Tulemme todennäköisesti uudelleen.

Lauantai  04. Maaliskuu 2017, 00.00
Yleistä: Sopiva kohde 4 hengen perheelle. Alkovin kerrossänky oli lapsille mainio. Hyvää: Siisti kämppä, takka toimi (makkaratikutkin oli valmiina), saunaan mahtui hyvin 3 ylälauteelle, astiasto oli riittävä ja vuoteet hyvät. Lyhyt kävelymatka kaikkialle. Tupakeittiön ikkunasta kaunis näköala. Tiskikone ja kuivauskaappi olivat käytössä päivittäin ja toimivat moitteettomasti. Puutteita: Uuni pitäisi pestä! Palohälytin pärähti päälle molemmilla käyttökerroilla, koska pohjalla kärysi niin paljon jotain vanhaa likaa. Huomioita: Kaapeissa oli ylimääräisiä tyynyjä lukuisia, joten toisen tyynyn olisi saanut helposti, jos olisi ottanut oman tyynyliinan mukaan. Myös laudeliinat olisi pitänyt muistaa ottaa mukaan (nyt käytimme käsipyyhkeitä). Koukkuja laittaisin makuuhuoneen ja eteisen seiniin. Ripustuspaikkoja pienessä asunnossa olisi kaivannut avaimille, repuille, vaatteille jne. KESKUSVARAAMON KOMMENTTI 7.3.2017: uunit on pesty, mutta käytön yhteydessä ruoka voi roiskua uudelleen uunin vastuksille (vastusten puhdistus hyvin hankalaa).

Perjantai  24. Helmikuu 2017, 00.00
Siisti paikka ja hyvin varusteltu. Meille kahdelle toimiva. Olemme olleet usein eri taloissa alueella. Sijainti ja näköala oli hyvä. Kauppa ja ladut lähellä. Huonoina puolina hellan levyt ja uuni tosi rasvaisia eli likaisia! Uuniluukun avaus sai palohälyttimen soimaan, piti ottaa pois katosta. Rasvaa suorastaan kellui levyillä ja uunissa. Rikkinäisiä lamppuja, myös puuvarastossa. Puukori oli tyhjä. Jätimme sen täyteen lähtiessämme. Auton pistokeluukku oli kiinni eikä infosta löytynyt avainta. Veimme kehotuksesta automme avoimen tolpan (kaikki muut) viereen, mikä aiheutti keskustelua parin viikon aikana naapurien kanssa. Huoneistokansiota emme löytäneet. Kaikkiaan taas kuitenkin mukava loma. KESKUSVARAAMON KOMMENTTI 7.3.2017: uunit on pesty, mutta käytön yhteydessä ruoka voi roiskua uudelleen uunin vastuksille (vastusten puhdistus hyvin hankalaa).

Sunnuntai  12. Kesäkuu 2016, 00.00
Asiallisesti kalustettu. Laitteet toimintakunnossa.

Tiistai  19. Huhtikuu 2016, 00.00
Viihtyisä huoneisto. Sopiva 4 h perheelle. Hyvin varusteltu ja lähellä kaikkea. Hiihtoladut lähtee takapihalta. Viihdyimme hyvin ja varataan uudestaan sama huoneisto seuraavan kerran. Rauhallista oli myös.

Maanantai  07. Maaliskuu 2016, 00.00
Siisti hyväkuntoinen perushuoneisto. Sijainti keskeisellä paikalla, palvelut ja ladut lähellä. Huoneisto sopiva kahdelle hengelle tai pienelle perheelle.

Keskiviikko  24. Helmikuu 2016, 00.00
Kahdelle hengelle oikein sopiva. Laukut ym. laitoimme makuualkoviin sängyille koska isoille tavaroille ei ollut oikein säilytystilaa. Makuuhuoneeseen olisimme kaivanneet seinälle koukkuja/naulakoita mihin vaatteita olisi voinut ripustaa. Kaappitilaa oli rajallisesti ja joka ilta ei haluta viikata vaatteita kaappiin. Astioita ja koneita oli riittävästi kokkailuun. Portaat yläkertaan eivät sovellu huonokuntoisille mikä kannattaa ottaa huomioon. Helppo varata seuraavallakin kerralla.

Keskiviikko  02. Joulukuu 2015, 00.00
Sijainti keskeisellä paikalla hyvä: palvelut ja ladut lähellä. Itse huoneisto sopiva kahdelle hengelle tai pienelle perheelle, toinen makkari soveltuu lähinnä tavaroiden säilyttämiseen.

Keskiviikko  06. Toukokuu 2015, 18.48
Toimiva ja hyvä majoitus! Tykättiin!

Tiistai  10. Maaliskuu 2015, 07.35
Siisti huoneisto kylän keskustassa, lähellä kaikkea.

Tiistai  30. Joulukuu 2014, 10.39
Siisti hyväkuntoinen perushuoneisto. Plussaa takka sekä latujen että palveluiden läheisyys. Jouluviikon aikanakin rauhallinen ympäristö. Kahdelle aikuiselle erittäin sopiva.

Sunnuntai  22. Joulukuu 2013, 10.07
Siisti ja hyvin varustettu; astioita riittävästi. Hyvä sijainti. Saunan kiuas tuntui tehottomalta; tunnin lämmityksen jälkeen alkoi jo saada hyvät löylyt.

Sunnuntai  07. Heinäkuu 2013, 20.01
Siisti ja toimiva majapaikka sekä hyvä sijainti

Sunnuntai  30. Kesäkuu 2013, 18.56
Huoneisto 5 arvoinen, mutta arvosanaa laski huoltomiesten yllättävä saapuminen toisen lomapäivän aamuna huoneistoon omilla avaimillaan..( eivät soittaneet edes ovikelloa )....

Maanantai  09. Huhtikuu 2012, 16.38
Kyllä voin suositella, oikein hyvä majoituspaikka, rauhallista, kiva näkymä toisesta kerroksesta. Ainut puute oli, kun huoneistossa vain 1 hedelmäveitsi?

Tiistai  16. Elokuu 2011, 17.15
aina mukava,kodikas. sopii perheelle ja pariskunnille.kaupat ja palvelut ihan vieressä.