Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Nilikuru D9*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 5 D 9
99830 SAARISELKÄ
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 10
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (12)
Kelohuoneisto Saariselän keskustassa, 3-asuntoisen kelorivitalon pohjoispäädyssä.
Tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone, 3 wc:tä ja terassi. Parvella oleskelutila ja alkovi. Rakennusvuosi 2009. Koko 112,5 + 15,5 m².
Makuutilat:
• 1 makuuhuone, jossa 2 vuodetta ja suihku/wc
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone ja wc
• parvella 2 alkovia, jossa 2 vuodetta/alkovi

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• pölynimuri
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhtyes
• 42" taulu digi-tv
• dvd-soitin
• radio/cd-soitin
• takka
• suksien huoltotila (voitelupöytä + rauta)

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, kylpytakit, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, kylpytakit, lähtösiivous ja langaton nettiyhteys.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Valokuvat ovat esimerkkejä. Pieniä huoneistokohtaisia eroja saattaa esiintyä.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 1,8 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.6)

Tiistai  26. Maaliskuu 2019, 00.00
Pientä viksaamista kaipaa ja siivouksen taso välttävä. Ruokailuvälineet välttäviä.

Sunnuntai  17. Maaliskuu 2019, 00.00
Huoneisto oli viihtyisä ja hyvin varustettu. Se oli pääpiirteissään kunnossa ja odotusten mukainen. Joitakin parannusehdotuksia: * Pesuhuoneessa ei ollut roskista paperipeflettejä varten. * Siivous oli tehty selvästi hätäisesti. * Pihan lumityöt eivät toimineet. Pyry oli edellisenä päivänä ja vielä seuraavan päivän (10.3.) iltapäivällä pihaa ei oltu aurattu. Lentokentällehakutaksi jäi pihalla kiinni kinokseen. * Avaimia saisi olla makuuhuoneiden määrää vastaava määrä.

Perjantai  11. Tammikuu 2019, 00.00
This was the 2nd time we booked Nilikuru D9. To our disappointment we arrived in an appartment which was not cleaned at all and quite dirty (meaning not vacuumed, not mopped, toilets were dirty). Only the beds were made and the dishwasher was turned on. We raised a complaint at Keskusvaraamo and told them to monitor their cleaning team. In addition the mattresses in all rooms are already quite saggy.

Keskiviikko  30. Elokuu 2017, 00.00
Mökki iso ja maakuuhuoneissa olevat omat wc plussaa.Oloskelu tila avara.Saunan kiuas täytyy laittaa lämpiämään n.3h ennen löylyjä.Keittiö välineitä ei tarpeeksi.Siivous tehty kiireellisesti. --- Saariselän Keskusvaraamon vastaus: Saunan kiuas on korjattu. ---

Perjantai  21. Huhtikuu 2017, 00.00
Erittäin tilava ja viihtyisä hyvällä paikalla. Sauna olisi saanut olla lämpimämpi ilman runsasta veden heittoa.

Tiistai  11. Huhtikuu 2017, 00.00
Mökki toimiva,saunan kiuas epäonnistunut,todella pitkä lämpeämisaika.

Sunnuntai  17. Huhtikuu 2016, 00.00
Tilava, siisti ja viihtyisä huoneisto isollekin porukalle. Pieniä puutteita keittiövälineissä esim paistinpannut huonoja ja juomalaseja vähän ja rikkonaisia. Terassin oven ripa kaipaa korjausta. Isoin puute silti oli puuttuva suksien voiteluteline, johon sais sukset kiinni. Liesituulettimen ritilät olivat umpirasvassa, jotka pesimme. Sauna ei lämmennyt tarpeeksi ja kävi veto lauteilla istuessa. Yläkerran jyrkissä portaissa lapsetkin (2v-7v) pärjäsivät hyvin. Yhteenvetona kuitenkin viihdyimme oikeinn hyvin. Kiitokset. Tullaan taaas toistekin!

Torstai  24. Maaliskuu 2016, 00.00
Vuoteet oli hyvät. Tilavampi kuin kuvien perusteella voi odottaa.

Tiistai  31. Maaliskuu 2015, 10.14
Täällä huolto ym työt ennen saapumista olivat jääneet hieman huteralle. Alkovissa kattolamppu palanut, alkovin pikkulamppu palanut. Leivänpaahdin rikki. Suurin ja ISO puute oli ettei huoltohuoneessa ollutkaan suksien huollon lämmitysrautaa, joka oli esitteessä luvattu. Raput olivat aivan lumen peitossa tullessa ja koko viikon. Mökistä ei löytynyt lapiota eikä rappuharjaa, jotta olisimme voineet itse putsailla ja parasta että aurausmies eräänä päivänä työnsi lisää lunta rappusille (päätyhuoneisto). Raput olivat menneet ihan poljanteille, joten olivat vaaralliset monolla liikkumiseen. WC-papereita piti pyytää. Talouspaperia ei ollut (en tiedä kuuluikokaan olla). Mutta ei ollut mitään "pöytäluuttuakaan" jolla pöydiltä ja työtasoilta olisi pyyhkäissyt vähän muruja. Kapusta oli poikki ja jälkiruokakulhoja vain 4 kpl, 12 hengen astiastossa. Lasivajauksiakin taisi 12 kappaleesta olla. Muutenhan mökki oli iso ja upea. Saunan kiukaan alus; lapiollisen kiukaasta murentunutta ruskeaa kivimurskaan. Aika ilkeän näköinen (likainen). HArjaamalla olisi saanut siivooja pois.

Tiistai  16. Syyskuu 2014, 18.43
Ihanan tilava asunto keskustassa, astioita oli joka käyttöön. Olemme todella tyytyväisiä. Asunto oli siisti ja tilava. Ainut - oli sauna joka ei lämmennyt tarpeeksi. ( rikki, tai käyttäjien vika ? )

Maanantai  16. Syyskuu 2013, 16.58
Toimiva, siisti, hyvin varusteltu

Tiistai  17. Huhtikuu 2012, 13.30
Ihan hyvä,mutta pieniä puutteita esim ruokailu välineet puutteelisia. Käsipaperia ei ollut. Muuten olimme tyytyväisiä. Kiitos taas kerran. Kaipuu lappiin jäi ja tulemme taas. Hyvää kevään jatkoa ja kesää. Terveiset täältä etelä-suomesta.