Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Nilikuru D11*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 5 D 11
99830 SAARISELKÄ
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 8
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (10)
Kelohuoneisto Saariselän keskustassa, 3-asunnon kelorivitalossa.
Tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone, 3 wc:tä ja terassi. Parvella oleskelutila ja alkovi. Rakennusvuosi 2009. Koko 84,5 + 15,5 m².
Makuutilat:
• 3 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone ja wc
• parvella alkovi, jossa 2 vuodetta

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• pölynimuri
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• 32" taulu digi-tv
• dvd-soitin
• radio/cd-soitin
• takka
• suksien huoltotila (voitelupöytä + rauta)

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, lähtösiivous.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Valokuvat ovat esimerkkejä. Pieniä huoneistokohtaisia eroja saattaa esiintyä.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 1,8 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.4)

Maanantai  15. Huhtikuu 2019, 00.00
Kohteen lumityöt oli tekemättä ja oven edestä todella vaarallisen jäinen. Lumilapiota ja petkelettä ei ollut ( varastettu?) jolla olisi voinut tilannetta korjata. Nyt se tehtiin suksisauvoilla ja kengillä potkimalla. Oven edessä kuistin pieni eri tasanne on huonosti huomattavissa lumen ja jään vuoksi ja siksi vaarallinen. Huomionauha voisi olla paikallaan tai sitten viistoaminen? Keittiövälineet kuten veitset huonossa kunnossa yhdestä kärki poikki. Paistinpannut tosi huonossa kunnossa , pinnoitteessa paljon isoja kulumia. muutenkin keittiötarvikkeet olisi syytä tarkastaa. Ulko-oven lukon ruuvit löysällä ja jopa joitakin puuttui kokonaan. Kuivauskaapin ajastin ei toiminut ollenkaan. Vaatteiden pesukoneen hana tippuu, löysällä? Oikean puoleisen keloseinän ja huoneen päätyseinän välissä suuri rako josta valot paistaa huoneeseen ja keskustelu / tv kuuluu häiritsevästi. Tulessa siivous oli tehty todella hyvin ja punaiset ruusut pöydällä toivotti tervetulleeksi. Kylpytakit kiva juttu! Huoneisto oli oikein kiva ja todella hyvällä paikalla.

Maanantai  11. Maaliskuu 2019, 00.00
Hintaan nähden melko paljon korjattavaa. Keittiön viereisen makuuhuoneen oven sovitus ihan pielessä, oli jo vuosi sitten, joten aikaa olisi ollut korjata. Keittiön kattiloilla tulisi olla oikeankokoiset kannet. Terotuspuikko veitsille olisi tarpeen. Leivän leikkuulauta (muovinen) tulisi uusia vuosittain, oli sellaisessa kunnossa, että ei varmaan vielä koskaan ole uusittu. Sama vika on ollut lähes kaikissa mökeissä Saariselällä viimeisen 25 vuoden aikana. Käsitiskiaine (Fairy) puuttui myös. Kunnolliset lukuhalut oleskelutilaksi olisivat myös tarpeen. Nämä kun laitetaan kuntoon, niin paranee paljon, eivätkä nuo korjaukset edes maksa juuri mitään. Sinällään mökki on ihan ok, hyvin tilaa ja lähellä palveluita.

Keskiviikko  06. Maaliskuu 2019, 00.00
Huoneisto oli tilava ja kauniisti sisustettu. Latu kulki läheltä ja muutkin palvelut lähistöllä. Kuivauskaapin ajastin ei toimi ja ruoanlaittovälineet kaipaisivat joiltain osin uusimista.

Tiistai  17. Huhtikuu 2018, 00.00
Hei, kaikki pelasi. Kuitenkin muutama huomio, ehkä korjausehdotus. Tulimme varhain 8.4. sunnuntaiaamuna. Saimme avainkoodin 5170(?), ovi aukeni emmekä saaneet avaimia. Toki söimme maittavan aamupalan Kuukkelissa odottaessamme. Huoneisto, Nilikuru D11 oli upea. Kuitenkin muutama korjaus (jätimme näistä paperiviestejä siivoojille tai korjaajille). Kuivauskaapin aikakytkin ei toimi eli se ei sammu koskaan, yksi alapesukäsisuihku vuotaa (jätimme siihen viestin), ja isoa kattovaloa emme saaneet koskaan toimimaan. Sähkösaunan käynnistykseenkin olisi hyvä saada pikaohjeet (=virta päälle on ok, ei muuta). Kun vesi lakkasi tulemasta, saimme keskusvaraamosta nopean ja hyvän palvelun. Kiitos kaikesta, reissumme onnistui. Ystävyydellä Kirsti ja Juhani Käpyaho

Torstai  05. Huhtikuu 2018, 00.00
Hyvä mökki. Perusasiat kunnossa.suksienhuoltotila hyvä, kuivauskaappi hyvä, vessoja tarpeeksi. Pyykkiteline puuttuu, lauteet vähän kaposet. Aterimia saisi olla enemmän. Vain yksi paistinpannu. Ikkunat vähän vetää. Pölyistä, siivouksen voisi tehdä paremmin. Sijainti aivan loistava.

Perjantai  17. Maaliskuu 2017, 00.00
Olimme tyttäreni perheen kanssa Nilikuru D11 viikon. Meitä oli neljä aikuista ja kolme lasta. Huoneisto oli siisti, keittiö hyvä, ja huolto toimi loistavasti. Olimme erittäin tyytyväisiä huoneistoon. Tilaa oli riittävästi meille kaikille. Lapsille oli mieluisaa leikkiä valtavilla lumikasoilla piha-alueella. Sijainti kakkien tarpeesiin keskeinen; kylpylä, kaupat, ruokapaikat pienen kävelymatkan päässä. Hiihtäjille ladut lähtivät läheltä. Huoneistossa ei mielestäni ollut mitään negatiivista.

Maanantai  30. Maaliskuu 2015, 16.35
Lomaosake oli lähes täydellinen ja olisi ollutkin, jos meitä olisi ollut majoittuneena max 6 henkilöä. Mutta kun meitä oli 7 henkilöä ja vessoja vain kolmessa makuuhuoneessa niin ihan täysiä pisteitä ei voi antaa. Huoneisto oli oikein siisti ja tyylikäs ja varustetaso lupausten mukainen. Mutta parvella nukkujan oli kiusallista hiippailla häiritsemään jo nukkumassa olevia ystäviään. Joko huoneistoa pitää myydä 6:lle henkilölle tai sitten sinne on syytä rakentaa yksi wc parvelle majoittuneita varten.

Tiistai  03. Huhtikuu 2012, 14.14
Tulitikut,suksenvoiteluteline,talouspyyherulla ja paistinlasta voisivat kuulua vakiovarustukseen...parannusehdotuksia siis nämä asiat

Torstai  07. Huhtikuu 2011, 22.08
Mukava asunto. Tilavat puitteet. Kylpyhuoneen pesuallas tosin asennettu liian alas standardimittoihin nähden.

Maanantai  28. Maaliskuu 2011, 21.20
Mökki oli kokonaisuutena hyvä ja siisti. Parannettavaa olisi muutamien ikkunoiden tiivistyksessä ja kuvauksessa voisi mainita, että wc:t ovat vain alakerran makuuhuoneiden yhteydessä. Yleisesti Saariselästä voisi todeta, että paikka voisi hieman enemmän panostaa lapsiperheisiin. Ladut ovat toki erittäin hyvät mutta mitä sitten tapahtuu kun nykyinen kävijäkunta (valtaosa yli 60v) rupeaa olemaan liian vanhoja hiihtämään...