Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Moitakuru A12*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 A 12
99830 Saariselkä
Koko: 25 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 2
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (13)
Studio-huoneisto Saariselän keskustassa. Akerran kulmahuoneisto 2-kerroksisen luhtirivitalon pohjoispäädyssä.
Tupa, keittokomero, sauna ja pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 1999. Koko 25 m².
Makuutilat:
• tuvassa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• astiasto
• sähköliesi ja -uuni
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• tv-korttipaikka (Soneran verkko)
• radio/cd-soitin
• autolle merkitty parkkipaikka lämmityspistokeella
• pieni ulkovarasto suksille
• yhteinen suksienhuoltotila Moitakuru A-talossa

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.
Kohde ei ole vuokrattavissa kesäaikaan.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisesta avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.9)

Torstai  24. Toukokuu 2018, 00.00
Sopivan kokoinen kahdelle ja lähellä palveluita,kohtuuhintainen.Hieman epäsiisti (siivous jäänyt puutteelliseksi).Suihkun verhon kyllä voisi uusia tai olla vaikka kiinteä suoja ja astioita esim.laseja saisi olla enemmän. Voidaan tulla uudelleen.

Perjantai  20. Huhtikuu 2018, 00.00
Olin asiakkaananne 31.3.-5.4.2018. Moitakuru A12 oli asumukseni. Majoituspaikan muuttumisesta olisi pitänyt ilmoittaa minulle ilman, että sitä erikseen kysyin. - Asumus oli hyvä, kahvinkeitin ei toiminut, koska suodatinosa ei ollut samaa laitesarjaa. Mukiin piti kahvi suodattaa. Keskusvaraamon pitäisi tietää enemmän asioita, kun asiakas niitä kysyy, jotta loma saadaan toimivaksi. Esimerkiksi, jos asiakas jaksaa käydä erämaassa muutaman päivän, mihin pitää ajoneuvo pitkäaikaispysäköidä. Asia pitää sopia Kiilopään hiihtokeskuksen kanssa. 20.4.2018, Kalervo Karhapää.

Keskiviikko  18. Huhtikuu 2018, 00.00
Sängyn altakin voisi imuroida. Allerginen nuha alkoi vaivaamaan ennen kuin huomasin imuroida pölykerroksen sängyn alta ja lämmityspattereista. Muuten oli ihan kompakti paketti.

Maanantai  02. Huhtikuu 2018, 00.00
Sopivan kokoinen kahdelle hiihtäjälle, jotka käyttivät sitä vain yöpymiseen. Tyynyt olivat alaarvoiset. Ladut aivan vieressä.

Keskiviikko  28. Maaliskuu 2018, 00.00
Pieni ja vanha huoneisto. Hyvällä ja keskeisellä paikalla. Erittäin likainen ja epäsiisti huoneisto. Lattiakaivo tukossa, jonka jouduimme itse pesemään, astiat likaisina kaapissa, pattereiden taustat pölyssä, jalkalistat ja sänkyjen aluset pölyssä, keittiökaapit ja vaatekaapit pyyhkimättä. Kerroimme tästä keskusvaraamoon jo lomaviikon aikana, mutta siivousta ei edes ehdotettu. Toivotan seuraavalle siistimpää majapaikkaa.

Tiistai  27. Maaliskuu 2018, 00.00
Asunto ihan siisti ja meille kahdelle sopivan kokoinen,viihdyimme hyvin rauhallisessa ympäristössä ja hyvällä paikalla ladun ja kaupan lähellä.Suihkuverho pitäisi uudistaa tai laittaa mieluummin seinä suihkun ympärille.Saunan lasiovi kaipaisi vähän huoltoa saranoissa.Sääkin suosi!

Maanantai  24. Huhtikuu 2017, 00.00
Nätti kahden hengen majoitus. Rauhallinen.

Maanantai  03. Huhtikuu 2017, 00.00
Sopiva ja toimiva kokonaisuus kahdelle. Keskeisellä paikalla palvelujen ja ladun lähellä. Puutteellinen siivous laski pisteitä.

Maanantai  20. Maaliskuu 2017, 00.00
Kohteen kuvaukseen kuuluu myös kohteen varaus. - Varauslasku sovittiin lähetettäväksi asiakkaalle tavallisella kirjeellä. Kirje ei koskaan tullu perille. Lieneekö Keskusvaraamon virkailija hoitanut samaan aikaan viittä muuta asiaa, ja kirje jäikin omalle pöydälle, jonkin muun paperin alle, lähettämättä. Onneksi sähköpostilla asia saatiin hoidetuksi. - Asiakas ei oikein saanut tietää, mihin hänen pitää parkkeerata autonsa. - Kohteessa, jossa vähään aikaan lomalainen ei ole asunut, pitäisi käydä etukäteen katsomassa, että tekniikka toimii. Tässä tapauksessani lattiakaivo kylpyhuoneessa tulvi, mutta asiallinen korjaus tehtiin heti. - MK A12 oli loppujen lopuksi lomalaisen hyvä asua. - Lomahinnat kannattaa pitää kohtuullisina, muuten hiihtolomalaisen on vastaisuudessa vaikea tulla lomalle Saariselälle!

Tiistai  27. Syyskuu 2016, 00.00
Nätti majoitus kahdelle.

Keskiviikko  20. Huhtikuu 2016, 00.00
Sijainti hyvä. Siisti

Keskiviikko  23. Maaliskuu 2016, 00.00
Hyvää tyytyväinen.

Torstai  10. Maaliskuu 2016, 00.00
Huone siisti,varustus hyvä Mökkikirja puuttui