Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Metsäntupa*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Raitopolku 14
99830 SAARISELKÄ
Koko: 120 m2
Vuodepaikat: 8
Max. henkilömäärä: 9
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (30)
Pienrivitalo "Metsänpirtti-Metsäntupa" sijaitsee Saariselän keskustassa. Hirsirakenteisessä talossa on 9-hengen huoneisto ja neljä 2-hengen huoneistoa. Lämmin suksienvoitelu- ja säilytyshuone on huoneistojen yhteiskäytössä.

Metsäntupa

Huoneisto kattaa talon toisen päädyn, pääsisäänkäynti on talon länsipuolella eli Saariselän keskustan puolella.
Tupa-ruokailutila, keittiö, 4 makuuhuonetta, sauna, pukuhuone, pesuhuone, 2 wc:tä ja terassi. Metsäntuvassa on vuodepaikat max. 11 henkilölle. Koko 120 m².
Makuutilat:
• 3 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• 1 makuuhuone, jossa 2 erillistä vuodettta ja 1 ylävuode
• tuvassa vuodesohva

Keittiön varustus

• 12-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• 2 hiustenkuivaajaa
• langaton nettiyhteys
• 65" smart-tv
• karaokelaitteet
• radio/cd-soitin
• lasten syöttötuoli
• lasten pinnasänky tarvittaessa
• takka
• auton lämmityspistoke
• suksien huoltohuone
• kokousvälineet (fläppitaulu, piirtoheitin, valkokangas)

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• suksien voitelu- ja säilytyshuone on talon pohjakerroksessa, sisäänkäynti itäpuolelta eli "Iisakkipään" puolella
• voiteluhuoneessa on huoneistokohtaiset säilytystilat, monojen kuivausteline, suksipenkit, suksien voiteluraudat
• säilytäthän monojasi suksien voiteluhuoneessa, ethän kävele niillä huoneistossa
• Metsäntupa ja Metsänpirtti 2 ovat yhdistettävissä keittiön kautta väliovella

Etäisyydet

• Ladulle noin 80 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.5)

Tiistai  20. Elokuu 2019, 00.00
Aluksi tuntui hieman ahtaalta 9 aikuiselle. Parvisänky aikuiselle vaikutti heppoiselta, ei käytetty. Keittiö toimiva ja astiasto hyvä ja riittävä. Sauna hyvä. Olisi kiva jos vuoteet olisivat olleet valmiiksi pedatut. Käsipyyhkeitä voisi olla vessoihin ja keittiöön (talouspaperia kului paljon), kahdesta avaimesta plussaa. Mökillä hyvä sijainti. Vohvelirauta olisi kiva lisävaruste.

Maanantai  18. Maaliskuu 2019, 00.00
Kahdelle perheelle juuri sopivan kokoinen mökki, jossa oli kaikki tarvittavat mukavuudet. Sijaintikin mainio. Ei moitteen sijaa.

Sunnuntai  09. Syyskuu 2018, 00.00
Paras ikinä

Tiistai  20. Maaliskuu 2018, 00.00
Oikein hyvä ja mukava mökki isommallekin porukalle. Ladut, keskusta ja muuta ktiviteetit mukavasti lähellä.

Maanantai  12. Maaliskuu 2018, 00.00
Kiva loma-asunto, meitä ole 4 aikuista, 5 nuorta ja Metsänpirtti 4:ssä 2 aikuista ja koira. Tämä oli 11. kerta tällä kokoonpanolla. Viihdyttiin

Maanantai  26. Helmikuu 2018, 00.00
Mainio maja isolle joukolle. 8-9:lle löytyy hyvin tilaa makuuhuoneissa sekä mahtavan pitkän ruokapöydän ääressä. Keittiö hyvin varustettu ja toimiva. Murtomaaladuille pääsee melkein suoraan ovesta. Vaikka huoneiston sijainti on keskustassa, ikkunoista näkyy kaunis metsämaisema.

Maanantai  27. Maaliskuu 2017, 00.00
Suuri 10 hengen huoneisto, 12 hengen astiasto, suuri saunaosasto, tilava sauna ja peushuone, pesukone, tiskikone ja tilava oleskelutila ja suuri ruokapöytä 10 hengelle. Viihtyisä huoneisto hyvällä paikalla Saariselän kesustassa, lyhyt matka laduilla ja kauppaan jaksaa kävellen. Hyvä suksisen huoltohuone ja suksivarasto. Ystävällinen majanhoitaja, kuuntelee toivomuksia huoneiston pienistä kohennuksista.

Lauantai  11. Maaliskuu 2017, 00.00
Metsäntupa osoittautui hyvin toimivaksi majoituspaikaksi suurelle joukolle. Makuuhuoneissa kukin omassa rauhassa, iltaisin yhteistä ajanviettoa viihtyisässä retrohenkisessä isossa tupa-olohuoneessa. Keittiö hyvin toimiva, pitkän ruokapöydän ääreen mahtui iso joukkomme sovussa ruokailemaan. Tilava sauna oli ahkerassa käytössä. Kaunis luonto ja ladut välittömästi ympärillä. Hieno viikko sekä lasten että aikuisten mielestä.

Torstai  29. Syyskuu 2016, 00.00
Tilava ja hyvä varustus. Siisti ja kaunis sisustus. Vahva suositus.

Tiistai  20. Syyskuu 2016, 00.00
Siisti ja hyvällä paikalla Hyvä keittiö ja oleskelutila. Kokonaisuutena hyvänmallinen. Yksi pelkällä kattoikkunalla varustettu makuuhuone vähän hämmästytti.

Tiistai  19. Huhtikuu 2016, 00.00
Loistava sijainti, käytännöllinen toimiva mökki isollekkin ryhmälle.

Maanantai  28. Maaliskuu 2016, 00.00
Ok. kaikkeen olimme tyytyväisiä, säihihinkin, nekin olitte onnistuneet järjestämään. Matti Halinen

Maanantai  21. Maaliskuu 2016, 00.00
Majoituttiin nyt toista kertaa Metsäntupa-mökissä ja taas oltiin tyytyväisiä! Siisti ja tilava mökki sekä hyvinvarusteltu, toimiva keittiö. Isompikin porukka mahtuu syömään. Lisäksi loistava sijainti, kaikki lähellä. Enempää ei voisi toivoa :)

Maanantai  29. Helmikuu 2016, 00.00
"Metsäntupa" vastasi erinomaisesti 8 hengen joukkueemme tarpeita. Ikähaitarimme 3 vuotiaasta isoaäitiin mukautui mökin tiloihin hyvin. Makuuhuoneissa oli oma rauha, mutta sopivasti oli tilaa yhteisille illanvietoille pitkän ruokapöydän ääressä ja tilavassa olohuoneessa takkatulen loisteessa. Takka toimi hyvin. Keittiö kätevä ja hyvin varustettu. Ikkunoista avautuva maisema kaunis. Saunan koko loistava. Miinusta oli ulko-ovien erittäin huonokuntoiset lukot, joita oli hankala avata ja sulkea. Lisä-ulottuvuuden antoi vielä mahdollisuus yhdistää viereinen "Metsänpirtti 4" huoneistoon. Se olikin käytössä osan perhekunnastamme yöpyessä siellä. Mainio mahdollisuus isolle sukupoppoolle. Isoäiti Espoosta.

Torstai  18. Helmikuu 2016, 00.00
Hyvä sijainti

Perjantai  17. Huhtikuu 2015, 11.47
Väljän tuntuinen isommallekin porukalle. Hyvä varustelutaso. Lyhyt matka kauppaan, laduille, ravintoloihin, ym. paikkoihin.

Tiistai  24. Maaliskuu 2015, 22.17
Hienolla sijainnilla sijaitseva tilava mökki. Hyvin varusteltu, uusittu keittiö. Tilava ja viihtyisä oleskelutila ja mukavasti tilaa isollekin porukalle. Suksienhoitotila 10+. Onnistunut mökkivalinta, voin suositella!

Maanantai  23. Maaliskuu 2015, 16.27
Toimiva kämppä 11 hengen porukallemme, hyvä iso sauna muutaman hengen porukalle, riittävästi astioita, hyvin varustettu keittiö ja sijaitsee, niin, että kauppaan jaksaa kävellä

Tiistai  29. Huhtikuu 2014, 20.05
Makuhuoneet pienehköjä, mutta yhteistilat erinomaiset.

Tiistai  18. Helmikuu 2014, 16.13
Tilava mökki, hyvä pohjaratkaisu. Erinomainen sijainti keskustassa lähellä latuja. Keittiö ja sauna uusittu mutta muissa tiloissa jo vähän kuluneisuutta. Pieniä puutteita oli mutta huoltopalvelu paikkasi ne nopeasti puhelinsoitolla.

Maanantai  15. Huhtikuu 2013, 15.15
Sijainti erinomainen. Hyvin toimivat yhteistilat. Astiastot ja keittiövälineet asianmukaiset ja riittävät. Makuuhuoneiden kaapistoissa parantamisen varaa (enemmän hyllyjä).

Tiistai  09. Huhtikuu 2013, 07.13
Oivallinen vaihtoehto meidän 6-henkiselle porukalle. Huoneitten sijoitus oikein hyvä, joka mahdollistaa eri aikaan nukkumaan menon ja vastaavasti heräämisen muita häiritsemättä. Myös pääsy ladulle on varsin helppoa. Näköalat tuvan ikkunasta suoraa tunturiin ovat upeat. Välimatkat kaikkiin meidän käyttämiimme kohteisiin ja palveluihin todella sopiva.

Tiistai  18. Syyskuu 2012, 15.07
Vastasi täysin odotuksiamme. Sijainti erinomainen.

Maanantai  23. Huhtikuu 2012, 23.23
Muuten hyvä, mutta vessojen ilmanvaihto huono.

Maanantai  02. Huhtikuu 2012, 17.07
Kulkuväylän ja oven edustan lumityöt oli aika huonosti tehty. Yksi ulkovalolamppu oli pimeänä. Autolämmityspistorasioita saisi olla 2 kpl esim. tupakkatilan ulkoseinällä. Yhteistilat erinomaiset. Arvosana 4½, ei ihan täyttä vitosta.

Tiistai  24. Tammikuu 2012, 16.13
Toimi erittäin hyvin. Saunaosastolla oli riittävästi tilaa ja peräti oleskelusoppi. Harvinaista herkkua, sillä yleensä kalliimmankin mökin sauna"osastosta" tullaan ulos suoraan oleskelutilaan. Ei mitään valittamista! Eli lämpimästi voi suositella.

Tiistai  05. Huhtikuu 2011, 16.55
Metsäntuvan varustelu oli loistava. 6 hengen seurueelle erinomaiset tilat. Plussaa suksien huoltohuone. Jos tulemme ensi talvena Saariselälle, tulemme ehdottomasti Metsäntupaan.

Sunnuntai  27. Maaliskuu 2011, 10.32
Sopii meidän tarpeisiimme oikein hyvin, radio on tosin kehno eikä television digiboksi anna radiokanavia, jotka kuuluvat huonosti Saariselällä. Radiokanavien taajuudet olisi kiva nähdä mapista. Ylipäänsä Saariselälän nettisivuilla olisi hyvä olla ajantasaiset tiedot laduista ja niiden kuvausta, esim. Niilanpää - Rautulampi, hienolatu, mutta erittäin vaativa, pitäisi luokitella mustaksi kovan lumen ja pilvien yllättämisen vuoksi. Olohuoneen pöydät heiluvat, pitäisi kiristää kuusikoloavaimella, jota meillä ei ollut käytettävissä. Metsäntuvan ulko-oven kahva taitaa olla löysällä, voisi tarkistaa.

Maanantai  14. Maaliskuu 2011, 17.26
Metsäntupa oli sopiva mökki perheellemme, johon kuului 6 aikuista ja 2 pientä lasta. Ainahan mökeissä on jotakin pientä, jota voi parantaa tai korjata (tarkemmin jättämässämme palautelomakkeessa), mutta kokonaisuutenä mökki oli hyvälaatuinen ja sisälsi mukaviakin yllätyksiä. Metsäntupa on varteenotettava vaihtoehto myös ensi vuonna, toki riippuen ensisijaisesti joukkueemme kokoonpanosta.

Maanantai  24. Tammikuu 2011, 16.16
Hyvä paikka 9:lle raavaalle miehelle ja sopivasti keskustassa, suosittelen!