Logo
Majoitus Saariselällä talvella

Metsänpirtti 1*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Raitopolku 14 as 1
99830 SAARISELKÄ
Koko: 30 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (25)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Pienrivitalo sijaitsee Saariselän keskustassa. Hirsirakenteisessä talossa on neljä 2-hengen huoneistoa ja yksi 8-hengen huoneisto. Lämmin suksienvoitelu- ja säilytyshuone sekä pyykinpesuhuone ovat huoneistojen yhteiskäytössä.

Metsänpirtti 1:

Sisäänkäynti on talon itäpuolelta eli "Iisakkipään" puolelta. Tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja pesuhuone/wc. Koko 30 m².
Makuutilat:
• makuuhuone (paljeovi): 2 erillistä vuodetta ja 1 ylävuode
• tupa: vuodesohva (leveys 120 cm, pituus 190 cm)

Keittiön varustus

astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin
• sauvasekoitin

Muu varustus

• langaton internet
• smart-tv
• cd-soitin
• radio
• pyykinpesukone Metsänpirttien yhteiskäytössä
• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• auton lämmityspistoke
• sähköauton latauspiste
• suksien huoltohuone yhteiskäytössä
• polkupyörän pesumahdollisuus

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• suksien voitelu- ja säilytyshuone on talon pohjakerroksessa, sisäänkäynti itäpuolelta eli "Iisakkipään" puolelta
• voiteluhuoneessa on huoneistokohtaiset säilytystilat, monojen kuivausteline, suksipenkit, suksien voiteluraudat
• säilytäthän monojasi suksien voiteluhuoneessa, ethän kävele niillä huoneistossa
• pyykinpesuhuone sijaitsee talon pohjoispäädyssä eli tienpuoleisessa päädyssä
• polkupyörän pesua varten on vesiletku talon kadunpuoleisessa päädyssä pyykinpesuhuoneessa.

Etäisyydet

• Ladulle noin 80 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2. Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä ovikoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautuslaatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.8)

Maanantai  20. Syyskuu 2021, 00.00
Mukava pieni asumus hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Huoneisto on hyvä kahdelle hengelle, mutta kyllä me neljä aikuistakin mahduttiin sinne hyvin. Kaikki tarpeellinen oli mahdutettu pieniin neliöihin. Laadukkaat ja kauniit astiat ja keittiövälineet ja tekstiilit. Kiitos.

Keskiviikko  18. Elokuu 2021, 00.00
Hyvällä paikalla, kiva pieni "kaksio". Sopi hyvin kahdelle hengelle. Kiitos!

Maanantai  16. Elokuu 2021, 00.00
Huoneiston siisteys ei ollut hyvä tullessamme. Eteisessä oli suuri määrä kärpäsiä, ja vessassa sokeritoukkia. Niiden määrä ei onneksi ollut suuri. Ainoastaan muurahaiset (onneksi) puuttuivat eliöiden joukosta. Huomasimme, että vessan katossa oli kosteus- vaurio. Vaatekuivaimen päällä oli ämpäri nähtä- västi keräämässä katolta tulevaa vuotovettä. Katto oli tummunut kosteudesta lähellä vaatekui- vaimen poistoaukkoa. Katosta oli selvästi päässyt valumaan vettä välikatolle. Laudoitus oli luulta- vasti alkanut homehtumaan, sillä vaimoni sai homealtistusoireita jo lähdettyämme pois. Välikatolla oli todennäköisesti "asumassa" orava, joka oli saanut kuljetettua todennnäköisesti pingispallon sinne, ja pompotteli k.o. palloa öin ja päivin ....... Katsoin ulkoa, ja totesin, että välikaton tuuletusritilän aukot olivat "oravan mentävää"-kokoa. Huoneisto (ja koko rivitalo) tarvitsee vähintään katon osalta remontin. En suosittele yöpymistä k.o rivitalon huoneistoissa ennen kuin isohko remontti on tehty. Hinta oli onneksi kohtuullinen, siitä piste, ja keittiössä oli lähes kaikki meille tarpeellinen. Siitä myös piste. ---SAARISELÄN KESKUSVARAAMON KOMMENTTI:--- Kesäaikaan huoneistoissa on pääsääntöisesti majoittujan oma siivous ja huoltajan siivoustarkastus ennen uutta vuokralaista. Valitettavasti tässä tapauksessa eteisen kärpäset ovat jääneet huomaamatta sekä majoittujalta että siivostarkastajalta. Kesällä huoneistoon oli jostain tullut sokeritoukkia, joita on hävitetty syksyn siivouksien yhteydessä. Näyttää siltä, että ne on jo saatu häviämään. Metsänpirtin koko talon katto on erinomaisessa kunnossa, eikä se vuoda nyt, eikä ole vuotanut aiemminkaan mistään. Metsänpirtti 1 pesuhuoneen laipiossa ei missään kohdassa ole kosteuden tai vuodon merkkejä eikä mitään homeeseen viittaavaa. Siivoussanko on säilytyksessä vaatekuivurin päällä. Pienessä huoneistossa ei ole varsinaista siivouskomeroa. Säilytystilat ovat mahdollisimman tarkasti majoittujien käytössä. Metsänpirtin välikaton tuuletusaukot räystään alla ja päädyssä eivät mahdollista oravan liikkumista sen paremmin pingispallon kanssa kuin ilman sitä.

Lauantai  05. Kesäkuu 2021, 00.00
Huoneistossa oli varmaan viimeksi käyty huhtikuussa. Hajulukotot kylpy/wc tiloissa oli päässeet kuivumaan ja haju oli sen mukainen. Tuuletuksen jälkeen ja hajulukkojen täytön jälkeen asia oli OK! Ps. Olisi ollut mökki huollon asia. Hinnassa olisi voinut olla hyvitystä mökki huollon laiminlyönistä.

Sunnuntai  02. Toukokuu 2021, 00.00
Hinta- laatu suhde kohdillaan. Loistava sijainti latuihin nähden. Kaikki tarvittava saatavilla majoituspaikassa: suksien huoltopiste oli iso plussa! Suosittelen!

Tiistai  13. Huhtikuu 2021, 00.00
Hyvin varustettu ja toimiva kahdelle. Suksien huolto ja monojen kuivaus tosi hyvin järjestetty. Jos haluaa etsiä jotakin parannettava voisi tyynyt uusia. Sauna saattaa olla ahdas pitkälle meille sopiva.

Torstai  25. Maaliskuu 2021, 00.00
Mukava pieni asunto kahdelle. Kalliin sesongin aikana ei ihan hintansa arvoinen. Hyvät puolet: Mainio sijainti, hyvä näköala Iisakkipäälle, järkevä astiasto. Huonot puolet: mikro ei toiminut, talouspaperi lopussa, naapurin kuorsaus kuului, sokeritoukkia vessassa. Auto ei yltänyt lämmitykseen, kun naapuri piti omaa autoaan väärässä tolpassa.

Maanantai  08. Maaliskuu 2021, 00.00
Mukava pieni tukikohta lähellä reittien lähtöpistettä.

Maanantai  18. Tammikuu 2021, 00.00
Astioita voisi olla enemmän. Sauna (lauteet jne) kuluneet ja uusimisen tarpeessa. Huoneisto oli asiallisesti siivottu.

Maanantai  19. Lokakuu 2020, 00.00
Olin lasteni kanssa syyslomalla Metsäpirtissä. Mökki toimi kolmelle hengelle mainiosti. Mökki on pieni, mutta pitää sisällään kaikki toiminnot, joita tarvitsimme lomallamme. Saimme lisäksi erinomaista palvelua mikroaaltouunin ja pattereiden epäkuntoon. Lämmin suositus.

Tiistai  10. Maaliskuu 2020, 00.00
Pieni mutta tehokas majoitus ja hintansa väärtti. Kaikki on mitä tarvitsee kahden aikuisen reissuun. Sopivat kulkuyhteydet kauppaan ja ladulle.

Tiistai  10. Syyskuu 2019, 00.00
Sopiva tukikohta kahdelle. Kiukaan toinen vastus oli rikki, joten kuumimmat löylyt jäi saamatta.

Maanantai  29. Heinäkuu 2019, 00.00
Huoneisto sopiva kahdelle henkilölle. Sijainti hyvä. Astiastot ok. Helteellä oli epämukava kun ei edes tuuletusikkunaa ollut mitä olisi pitänyt auki.? Ihmettelen suuresti että jos ei ota siivousta niin millä siivotaan kun ei ollut mitään muuta pesuainetta kuin astianpesuaine, ei myöskään siivousvälineitä. Vanha iänikuinen lattiamoppi joka jo parhaat päivänsä nähnyt. Oletetaanko että ko välineet pitäisi olla mukana lomalla?

Tiistai  23. Heinäkuu 2019, 00.00
Oikein mukava ja toimiva. Lähellä kauppaa ja kesäreittejä. Miinuksena se, että hieman kuului juttelu toisesta huoneistosta makuuhuoneeseen. Kello oli pysähtynyt. Kaikkia kierrätysmahdollisuuksia ei ollut Saariselällä (biojäte, muovinkeräys). Mutta kokonaisuutena viihdyimme oikein hyvin.

Torstai  27. Kesäkuu 2019, 00.00
Hinta-laatusuhde aivan kohdillaan, majoituksessa ei ollut vikaa, satoi kaatamalla ja mökissä tuli tosiaan vietettyä aikaa

Tiistai  30. Huhtikuu 2019, 00.00
Ok majoitus kahdelle.Sijainti hyvä,rauhallista pääsiäisen jälkeen.

Lauantai  27. Lokakuu 2018, 00.00
Mukava,vaatimaton asunto kahdelle. Saunan kiuas korjauksen tarpeessa.

Maanantai  01. Lokakuu 2018, 00.00
Hei. Oikein mukava ja viihtyisä majoitus. Kehityskohteena mainitsen, että hiukan oli siivoojalta jäänyt pölyjen pyyhkiminen vähemmälle tällä kertaa (saavuimme 22.9.).

Torstai  27. Syyskuu 2018, 00.00
Sopiva vanhan pariskunnan tarpeeseen.

Perjantai  29. Kesäkuu 2018, 00.00
Siisti, kompakti mökki kivojen maastopyöreittien lähellä.

Tiistai  22. Toukokuu 2018, 00.00
Rauhallista oli toukokuun puolivälissä. Oikeastaan kaikki paikat oli kiinnimutta huvin pärjättiin. Laitettiin itse ruoka mökissä ja nautittiin hiljaisuudesta.

Tiistai  15. Toukokuu 2018, 00.00
Perustasoinen - Edullista majoitusta.

Sunnuntai  22. Huhtikuu 2018, 00.00
Kaikki kiitettävää. Tiedoksi: kylpyhuoneen lattiakaivosta nousee vettä lattialle, jos tyhjentää löylyveden lavuaariin. Lattiakaivo vetää rakoitetusti.

Tiistai  20. Helmikuu 2018, 00.00
Muuten ok muta makuutila aika alkeellinen. Viereisesesta huoneistosta selvästi kuuluvs kuorsaus aivan korvan vieressä häiritsi.

Keskiviikko  31. Tammikuu 2018, 00.00
Vaatimaton mutta ihan sopiva meille. Kaipaisi pientä päivittämistä irtaimiston osalta.