Logo
Kesä tunturissa

Luulampi F9*

Keskusta, Saariselkä
Distance: 0km
Kelotie 4 F 9
99830 SAARISELKÄ
Size: 25 m2
Number of beds: 2
Max . number of persons: 2
Internet Access: No
Pets allowed: No
Washing Machine: Yes
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (22)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Studio-huoneisto Saariselän keskustassa. Yläkerran huoneisto 2-kerroksisen luhtirivitalon pohjoispäädyssä.
Tupa, keittokomero, sauna ja pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 1999. Koko 25 m².
Makuutilat:
• tuvassa 2 runkopatjavuodetta

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin
• tehosekoitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silityslauta ja -rauta
• hiustenkuivaaja
• taulu tv, jossa sisäänrakennettu digiasema
• radio/kasetti/cd-soitin
• lasiluukullinen takka
• takkaimuri
• auton lämmityspistoke, sähköauton lataus kielletty
• pieni ulkovarasto takkapuille
• silitysrauta suksien voiteluun
• yhteinen suksienhuoltotila Outapailakka-taloyhtiön kanssa

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 4.0)

Monday  23. March 2020, 00.00
Asiallinen, siisti, toimiva ja viihtyisä. Erinomainen sijainti.

Thursday  19. March 2020, 00.00
Hyvä ja toimiva huoneisto!Ladut ja palvelut lähellä!

Tuesday  03. December 2019, 00.00
Televisio LL F9 piti ohjelmoida joka kerta uudelleen käyntimme alussa mutta toimi hyvin myöhemmin. olisi ehkä hyvä tarkistaa se.

Monday  16. September 2019, 00.00
Huoneusto siisti, hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Talvella hiihtoladulle pääsee ihan vierestä ja sulan maan aikana vastaavasti kävelemään retkeilyreiteille päin. Pieniä puutteita: Uuniin ei tullut valoa, lamppu kait palanut, emme ilmoittaneet, kun pärjäsimme kyllä. Pesuhuoneen ja saunan viemärit täytyisi puhdistaa ilmeisesti useammin. Siellä oli vähän huono haju. Puhdistimme molemmat, oli aika paljon hiuksia ym. muuta likaa. Saunan lauteet olisi hyvä myös pestä joskus perusteellisesti, olisi varmaan parempi tuoksu. Takkaa emme näin kesäaikaan käyttäneet, joten emme tiedä , kuinka se vetää. Ohjeiden mukaan takassa on imuri, joten se vetänee. Voimme suositella kahdelle hengelle lomailuun.

Monday  09. September 2019, 00.00
Asunto olitosi hyvä ja hyvällä paikalla sekä kohtuullinen hintataso ainut huonopuoli oli ulkona rapuissa ei ollut valoja oli hankala kulkea niitä pimeessä. kiitos taas .

Sunday  28. July 2019, 00.00
Juuri sopiva kahdelle. Ainoastaan säilytystilaa oli vähänlaisesti. Mielellämme tulemme uudestaankin.

Saturday  22. June 2019, 00.00
Mukava majoitus. Siisti ja toimiva. Kesällä kaipaisi pimennysverhoja.

Friday  29. March 2019, 00.00
Sopiva kahdelle ja kaikki tarpeellinen löytyy. Latu lähtee nurkalta ja lyhyt matka kauppaan.

Tuesday  19. March 2019, 00.00
Siisti, kompakti, täysvarusteltu majoitus 1-2 hengelle. Latu vieressä.

Thursday  17. January 2019, 00.00
hyvä

Thursday  13. December 2018, 00.00
Siisti ja kodikas huoneisto. Sopivan kokoinen kahdelle hengelle. Hyvät sängyt ja keittiössä kivan paljon astioita. Jos jotain saisi toivoa, niin vaihtaisin pehmeän ja epämukavan 2-hengen sohvan kahteen mukavaan tv-tuoliin. Tulemme mielellämme vaikka toistekin samaan huoneistoon ja Saariselän maisemissa on hiihtäjän hyvä hiihdellä!

Wednesday  14. November 2018, 00.00
Kaikella lailla tyytyväisiä 2:lle hengelle sopiva. Siisti.

Tuesday  25. September 2018, 00.00
Huoneisto oli kahdelle riittävä ja varustetaso oli hyvä. Olimme tyytyväisiä ja voimme suositella huoneistoa myös muille lomailijoille.

Tuesday  18. September 2018, 00.00
Kaikki oli hyvin

Monday  10. September 2018, 00.00
Majoituksen sijainti on hyvä, mutta on mielestäni sopivin yhdelle henkilölle kuten nyt. Uskon että kahdelle olisi melko ahdasta, en tiedä mihin laukkunsa ja vaatteensa silloin laittaisi . Kämpässä oli yksi vaatekomero ja siinä säilytettiin pölynimuri. Sohvassa ei ollut hyvä istua ja suosittelen vaihtamaan uuteen oikeaan sohvaan, ei siis petisohvaan mitä taisi nyt olla koska sen levittämiseen ei ole edes tilaa! Hyvät puolet paisi sijainti oli valoisuus, tilava kylpyhuone ja sauna sekä kämpän siisteys. Kaksi vierekkäistä sänkyä vie paljon tilaa pienessä huoneessa. Oisko kerrossänky fiksumpi ratkaisu?

Wednesday  25. July 2018, 00.00
Hyvä majapaikka muutamaksi yöksi. Ainoa mitä jäi kaipaamaan kesähelteillä oli jonkin sortin ilmastointi tai tuuletin. Kannattaa ottaa mukaan, jos on helteitä tiedossa.

Monday  23. April 2018, 00.00
Perussiisti majoitus kahdelle lähellä palveluja.

Monday  09. April 2018, 00.00
Kaikki on Keskusvaraamon aina niin hyvin ja varmasti toiminut. Luulampi F9:ssä oli niin rauhallista nukkua. Mitään ei kuulunut mistään. Pesukoneet, kuivauskaappi jne. toimivat hyvin. Takkapuut olivat kuivia ja syttyivät kuin ruuti.

Wednesday  28. March 2018, 00.00
Asunto oli sopiva 2 henkilölle. Tosin vaatetilaa olisi saanut olla enemmän. Sijainti keskeisellä paikalla palvelujen ja latujen läheisyydessä. Siisti ja toimiva asunto, kaikki tarvittava löytyi. Hyvä sauna ja iso tv.

Tuesday  20. March 2018, 00.00
Huone oli juuri sellainen kuin odotimmekin, kaikki oli mitä luvattiin. Varustus aikaisempaan verrattuna täydellinen. Emme huomanneet mitään puutoksia. Suihku oli mennessämme epäkunnossa siten, että vesi suihkusi vähän joka suuntaan (vieraskirjasta luimme asiasta huomautetun jo aiemmin) mutta mieheni kätevänä käsistään sai sen toimimaan moitteettomasti. Siisteydessä ei mitään huomautettavaa, ja sijainti on mielestämme erinomainen. Paikka oli meille jo ennestään tuttu, olemme majoittuneet Luulampi -taloon jo ainakin kahdesti aiempina vuosina. Kaiken kaikkiaan varsin onnistunut viikko, sääkin oli meille suosiollinen. Ja hiihtoreitit oli todella hyvin hoidetut!!! Kiitos kaikille tekijöille !!!!

Tuesday  13. March 2018, 00.00
Asunto oli mukavan pieni ja kompakti, siellä oli kaikki tarvittava. Sauna lämpeni nopeasti ja takkaan sai tarvittaessa tulen. Keittiössä olisi saanut olla vähän pöytätasoa lisää. Viimeisenä iltana pesin pyykkiä ja linkousääni oli aikamoinen, taisi kuulua naapuriin asti! Viikko meni mukavasti ja voin suositella muillekin!

Monday  19. February 2018, 00.00
Kiva huoneisto hyvällä sijainnilla. Hieman miinusta vaatesäilytyksen puutteesta. Tarvitaanko sohvaa, vai voisiko sen tilalla olla korkea vaatekaappi + nojatuoli? Takan pelti fuskaa nokea huoneiston sisäilmaan suljettuna ollessa. Infokansioon kannattaa myös päivittää uuden "huoltomiehen" yhteystiedot. Keittiön varustelu hyvä! Rauhallinen loman viettopaikka!