Logo
Majoitus Saariselällä talvella

Luulampi E3*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 E 3
99830 SAARISELKÄ
Koko: 40 m2
Vuodepaikat: 3
Max. henkilömäärä: 3
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (13)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Huoneisto Saariselän keskustassa, 2-kerroksisen luhtirivitalon toisessa kerroksessa. Tupakeittiö, makuuhuone, alkovi, sauna, pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 1999. Koko 40 m².
Makuutilat:
• makuuhuone: 2 runkopatjavuodetta
• alkovi: 1 vuode (leveys 120 cm)

Keittiön varustus

perusastiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• tv
• radio
• cd-soitin
• langaton internet
• lasiluukullinen Tulikivi-takka
• auton lämmityspistoke, sähköauton lataus kielletty
• pieni ulkovarasto takkapuille
• suksienhoitotila Outapailakka taloyhtiössä

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä ovikoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautuslaatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.9)

Maanantai  16. Elokuu 2021, 00.00
Rauhallinen huoneisto ja kaikki tarvittava.

Perjantai  16. Heinäkuu 2021, 00.00
Kaikki ok.

Maanantai  19. Huhtikuu 2021, 00.00
Vedenkeitin ja paistinpannu käyttökelvottomia. Nettiyhteys ei toiminut meillä. Salasana ei kelvannut. Muuten ihan ok. Kiitoksia, me olimme tyytyväisiä!!! Voisimme tulla vaikka joskus uudelleen!!!😁😁

Keskiviikko  31. Maaliskuu 2021, 00.00
Tyylikäs loma-asunto kahdelle. Plussaa modernista sisustuksesta ja nettiyhteydestä, joka tosin toimi vain kahtena ensimmäisenä päivänä. Huonetta hallitsi komea nahkasohva, mutta kahdelle hengelle mitoitettulle klaffipöydälle ei oikein ollut tilaa. Lievää miinusta keittiön kaappien mitoituksesta yli 180-senttiselle ja pienestä pesukoneesta, jonne mahtui vain yhden hengen hiihtopyykki. Kaapeissa oli täydellinen lasiastiasto, mutta ei oikein tilaa omille elintarvikkeille. Voimme harkita kyseistä asuntoa lomillemme myös jatkossa!

Keskiviikko  09. Joulukuu 2020, 00.00
Hyvä sijainti hiihtoa ajatellen, samoin palvelut lähellä. Hiukan siistimisremonttia huoneisto alkaa tarvita. Varustelutaso oikein hyvä hiihtomatkailijalle.

Tiistai  24. Maaliskuu 2020, 00.00
Majoitus oli meille kahdelle hengelle aivan riittävä tilallisesti ja myös tasollisesti . Jonkin verran näkyy jo vuosien varrella tullutta kulumista mutta se on ymmärrettävää.

Maanantai  09. Joulukuu 2019, 00.00
Huoneisto on siisti ja hyvällä paikalla hiihtolatujen vieressä. Keittiötilojen kohdalla lattia on melko huonokuntoinen, mutta eipä haitannut asumista. Suosittelen jopa kolmelle asukkaalle, koska makuuhuoneita on 2, itse olin yksin..

Maanantai  16. Syyskuu 2019, 00.00
Asiallinen, jos ei ruokapöydälle ole käyttöä. Kokoontaitettuna keittiötason alla. Ei tahdo mahtua avattuna tupaan. Kahvinkeittimen voisi uusia tai edes puhdistaa kalkinpoistajalla tms. Nyt tekee laatukahvistakin kuraa.

Tiistai  18. Kesäkuu 2019, 00.00
Ensivaikutelma kohteesta oli positiivinen, mutta kun asetuimme asumaan alkoi puutteita löytymään. Televisio toimi vain ajoittain. Syynä oli ilmeisesti jatkokaapelin vialliset liittimet. Tv oli kytketty pitkällä jatkokaapelilla makuuhuoneen nurkasta olohuoneeseen. Ilmoitin ongelmasta annettuihin puhelinnumeroihin, joista ensimmäinen oli lomalla ja päivystysnumero meni siivoojalle. Asia ei tietenkään korjaantunut väärän ammattitaidon vuoksi. Asunnon yleisessä kunnossa on myös puutteita, nähtävästi puutteellisten kausihuoltojen vuoksi. En myöskään ymmärrä millä standarteilla kalusteiden korkeudet on suunniteltu. Olen 188 senttiä pitkä ja jopa minulle kaapistot ja työtasot ovat liian korkealla. Kyllä keittiöjakkara olisi ollut tarpeen.

Maanantai  18. Maaliskuu 2019, 00.00
Siisti ja toimiva asunto. Pintaremontti olisi paikallaan ja astiasto aika suppea. Rappuset liukkaat, mutta niihinkin viikon aikana tottui .Saunassa hyvät löylyt, mutta pefletit puuttui, mutta onneks Kuukkeli kaupasta löytyi. Hyvä sijainti latujen ja palveluiden suhteen.

Maanantai  10. Joulukuu 2018, 00.00
Sijainti oikein hyvä, samoin siisteys ja varusteet. Ainoa negatiivinen asia on, että kovemmalla tuulella katolta kuuluu kovaa ääntä. Kyse on joko kattopelleistä tai ilmastointikanavista.

Perjantai  20. Huhtikuu 2018, 00.00
Kaikki oli sopimuksen mukaisesti. Voin suositella muillekin.

Tiistai  10. Huhtikuu 2018, 00.00
Hyvä sijaint,rauhallinen yläkerran huoneisto.Tilava kahdelle,ruokapöytä oli ahtaassa paikassa.Wc:n peilikaappi oli tarkoitettu kaksimetrisille.Alamittaiset älkööt vaivautuko. Iso puute oli ettei talouspaperi ja pefletit kuuluneet hintaan,kuitenkin hintava kohde.Tuosta pitäisi mainita kohde-esittelyssä että tietäisi varautua asiaan.