Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Luulampi E2*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 E 2
99830 SAARISELKÄ
Koko: 40 m2
Vuodepaikat: 3
Max. henkilömäärä: 3
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (23)
Huoneisto Saariselän keskustassa. Alakerran päätyhuoneisto 2-kerroksisessa luhtirivitalossa.
Tupakeittiö, makuuhuone, alkovi, sauna, pesuhuone/wc. Rakennusvuosi 1999. Koko 40 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 runkopatjavuodetta
• alkovissa 1 vuode (leveys 90 cm)
• tuvassa levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• 2 taulu-tv:tä (tupa, makuuhuone)
• dvd-soitin
• cd-soitin
• radio
• lasiluukullinen Tulikivi-takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille
• suksienhoitotila Outapailakka taloyhtiössä

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.6)

Sunnuntai  08. Syyskuu 2019, 00.00
Ollaan tänäkin syksynä 30.8.-6.9. viikko täällä Saariselän kylällä. Olemme olleet useaan otteeseen vierainanne, eikä milloinkaan ennen ole tarvinnut antaa kielteistä palautetta majoitustilasta. Tällä kertaa kävi toisin. Luulampi E2 on hintaansa nähden todella kehno, ilmeisimmin lähes alkuperäiskuntoinen. Asunto on todella likainen ja nuhruinen.* Kaapinovet ovat täynnä rasvaisia sormenjälkiä*, matto on todella likainen, sohva pölyinen, tv:n kaukosäädin on niin paksussa liassa, että sitä ei viitsi käteensä ottaa, lattialistoissa ja kaiken muunkin päällä on kunnon pöly/likakerros. Siivoaminen ei toki itsellemme ole outoa, eikä ole siitä kiinni, etteikö onnistuisi, mutta tänne olemme tulleet lomailemaan, eikä siivoamaan. Ilmoituksen mukaan asunnossa on kaksi taulutv:ta, ja sehän pitää paikkansa, mutta molemmat ovat postikortin/matkatv:n kokoisia. Olohuoneen tv:stä näkyy kaikki kuusi kanavaa. Jääkaapin teho oli olematon. Kun tulimme ja laitoimme tavarat jääkaappiin, kaapin lämpötila oli tuntikausia 16 astetta. Kaappi tosin vaihtui uuteen maanantaina, kiitos siitä. Palovaroittimessa ei ollut ollenkaan paristoa.* Se kyllä käytiin laittamassa heti, kun huomautimme asiasta. Palovaroittimessa näkyy olevan suositus, että se pitää vaihtaa uuteen vuonna 2009. Saunan kiukaassa ei ole kuin muutama hassu kivi, mihin lie kadonneet?* Sauna oli muuten kämpän siistein paikka, raja kulkee ovessa: pesuhuone aika nolossa kunnossa :( Maustekaapin ovi ei pysy kiinni, eikä auki. * Astiasto on melko vaatimaton. Jos wc- ja talouspaperi ja pefletit* eivät kuulu hintaan, pitää siitä erikseen mainita, koska yleensä ne on kaikissa muissa paikoissa olleet. Mikroaaltouuni toimii, mutta sitä on huono käyttää, koska mikron lautanen ei kuulu uuniin. Kahvinkeittimessä on kestosuodatin, mikä ei ehkä ole ihan hygieenistä tällaista käyttöä ajatellen. Kun katselimme nettipalautteita asunnosta, huomasimme, että näistä asioista on siellä annettu palautetta jo aiemminkin, mutta mitään ei ole tehty. Asunnossa on kyllä periaatteessa kaikki, mitä ilmoituksessa on luvattu, mutta se ei mielestäni näillä vuokrahinnoilla ihan riitä. Tässä asunnossa tuntuu kaikki olevan alkuperäistä, eikä mitään ole tehty/remontoitu, kunhan se vaan jotenkin toimii ja on olemassa. Asunnon hillaluokitus on 3 ?? Ja tiedoksi , tämä palaute foorumi on tarkoitettu kuulemma vuokraajien käyttöön: Keskusvaraamo ilmoitti, että he eivät lue näitä palautteita .

Keskiviikko  21. Elokuu 2019, 00.00
hyvä

Perjantai  26. Heinäkuu 2019, 00.00
Siivous maksoi 68€. Siihen nähden olisi olettanut että tulos olisi hieman parempaa. Kaapin ovet likaiset. Sängyssä muruja. Yleisilme suttuinen. Maustekaapin ovi ei mennyt kiinni. Tuoli risa. Vetääkö korvausilmaa takan kautta. Haisi savulle. Kun ikkuna oli auki ongelma poistui. Saippua ja laudeliinat puuttuivat. Lukosta ruuvi irti. Muuten hyvä. I

Perjantai  05. Huhtikuu 2019, 00.00
Tiettyjä astioita esim. kattiloita oli niukasti, kahvinkeitin aiemmista majoituksista tuttua Prego-laatua (=hankala käyttää ja kahvi kylmää), siivous ei ollut aivan täydellistä, esim. sängyn alle oli jäänyt paperiroskaa ym. Muuten majoitus täytti hyvin odotukset.

Maanantai  01. Huhtikuu 2019, 00.00
Kaipaa sohvan imurointia, keittiön kaikkien rasvojen siivoamista pinnoilta ja lattioäilta. Hyvä loma-asunto muuten!

Torstai  13. Joulukuu 2018, 00.00
Kämppä oli hyvin siivottu eikä nenään tullut ylimääräisiä tuoksuja ja suihkuunkin pystyi menenmään niin, ettei tarvinnut kylppäriä kuurata puhtaaksi, kuten joskus on joutunut tekemään. Varustetaso riitti meille mainiosti.

Maanantai  13. Elokuu 2018, 00.00
Riktigt bra

Tiistai  13. Maaliskuu 2018, 00.00
Siksi kolmonen, koska koko huoneiston yleisilme vaatisi kohennusta. - Yleissiisteys huonohko, villakoiria aika lailla esim. sängyn alla, sängyn pääty irti, palovaroittimet: makuuhuoneessa vain ruuvit ja muovinkappale katossa ja tupa-keittiön varoittimessa ei patteria lainkaan, astiasto melko puutteellinen. Seinällä voisi olla kello. Takan vetämään saaminen vaati taituruutta.

Keskiviikko  17. Tammikuu 2018, 00.00
5.-12.1.2018. Lunta paljon ja pakkasta 8-17 astetta. Hyvää oli: Paikka rauhallinen ja lähellä keskustaa. Huoneet hyväkuntoiset. Pihassa tilava parkkipaikka ja lumityöt hyvin hoidettu. Sauna ja pesutila asialliset. Kalustus ja tilat kahdelle hyvin riittävät. Jotain huomautettavaakin oli: Astiastostoa ei ollut täydennetty rikkoutuneiden tilalle: lautasia vain viisi, kahvikalustossa lohkeamia jne.. Kahvinkeitin kylläkin toimiva, mutta heikkolaatuinen, kunnon kahvia ei sillä synny. Takkapuita saatiin erikseen pyytämällä, tosin niin märkiä, ettei niistä makkaranpaistohiillosta syntynyt. Siivous oli aika kevyesti hoidettu: roskia takan ympärillä, alkovissa villakoiria. Lakanoissa ja patjoissa veritahroja. Pienistä puutteista huolimatta hyvä loma. Erityiskiitos varaamon ystävällisestä ja joustavasta palvelusta

Maanantai  04. Joulukuu 2017, 00.00
Tilat riittävät kolmelle, sillä sopu tilaa antaa. Tosin kalustusjärjestys tosin vähensi joustavaa ja mukavaa oleilua asunnolla. Saunan lauteet on mitoitettu lapselle tai pienelle ihmiselle ja kiukaaseen kannattaisi laittaa muutama kivi lisää saunomisen mukavoittamiseksi. Puurokattiloita oli riittävästi, mutta kauha ja kunnollinen paistinlasta puuttui (sensijaan vessapaperia on sangen runsaasti).

Maanantai  08. Toukokuu 2017, 00.00
mukava paikka. lyhyt matka laduille kauppaan ym.

Tiistai  18. Huhtikuu 2017, 00.00
Majoituimme 1.-8.4. Luulampi E2:ssa, joka oli kolmelle hengelle juuri sopiva viikoksi. Siellä kaikki toimi hyvin ja huoneisto oli mielestämme viihtyisä. Moittia voimme ainoastaan siivouksen tasoa. Saattaa olla. että huoneisto oli edellisten asukkaiden lähdettyä imuroitu tai sitten edes sitä ei oltu tehty; niin paljon pölyä ja jopa pientä roskaa oli lattioilla. Esim. keittiökaappien ovet voisi pyyhkäistä edellisten asukkaiden lähdettyä. Ne olivat tartuntakahvojen kohdalta likaiset ja rasvaiset. Toinen havaittu epäkohta oli selvästi likainen peite parisängyssä. mutta onneksi sieltä löytyi puhtaampi varapeite kaapista, jonka otimme käyttöön.

Sunnuntai  31. Heinäkuu 2016, 00.00
Huoneistossa oli kaikki tarvittava ja paikka muutenkin viihtyisä.

Maanantai  25. Heinäkuu 2016, 00.00
Kolmatta kertaa samassa kämpässä majoituttiin, kaikki toimi hyvin.

Maanantai  07. Joulukuu 2015, 00.00
Majoituskohteen varustelu oli kohtalainen, kalustus aika vaatimaton ja yksi ruokapöydän tuoli korjaamisen tarpeessa. Mikrosta puuttui lasilautanen. huoneiston siivous on tehty kevyellä kädellä, aika pölyistä oli. Yleisellä tasolla Saariselän palveluvarustus tuntuu heikentyneen. Toinen päivittäistavara kauppa on sulkenut ovensa ja Kuukkelin palvelu on mitä on. Miksi latuja oli tehty vähän? Vaika valaistut lenkin oli ajettu koneella, muualla oli vain hiihtämällä tehdyt ladut. Lumen määrä olisi kyllä riittävä muidenkin latujen tekoon. Murtsikan ystävänä se olisi minusta selvä panostamisen paikka.

Tiistai  10. Joulukuu 2013, 19.13
Ruokaa laittaville lomailijoille keittoastioita saisi olla enemmän.

Tiistai  23. Heinäkuu 2013, 16.45
Mukava mökki,kaikilla mukavuuksilla keskellä kylää...kannattaa vuokrata...

Sunnuntai  07. Heinäkuu 2013, 10.39
Ihan ok

Maanantai  09. Huhtikuu 2012, 20.08
Täysin tyytyväinen

Tiistai  03. Huhtikuu 2012, 17.09
Viihtyisä asunto ja sopivan matkan päässä pubista.

Maanantai  02. Huhtikuu 2012, 19.26
Sijainti hyvä, keskustassa. Kämppä erittäin hyvä ja viihtyisä.

Keskiviikko  07. Joulukuu 2011, 14.30
Huoneisto oli tosi mukava,naisena toivoisi henkareita pikkuisen enenmmän ja vaatteille tilaa myös pikku alkoviin, esim. seinällä olevilla hyllyillä. Saariselkä on ihana paikka :)

Keskiviikko  07. Joulukuu 2011, 14.30
Huoneisto oli tosi mukava,naisena toivoisi henkareita pikkuisen enenmmän ja vaatteille tilaa myös pikku alkoviin, esim. seinällä olevilla hyllyillä. Saariselkä on ihana paikka :)