Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Luulampi E1

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 E 1
99830 SAARISELKÄ
Koko: 77 m2
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (15)
Huoneisto Saariselän keskustassa. Alakerran päätyhuoneisto 2-kerroksisessa luhtirivitalossa.
Tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc ja wc. Pesuhuoneessa 2 suihkua. Rakennusvuosi 1999. Koko 77,5 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• 1 makuuhuone, jossa 2 vuodetta vierekkäin

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• tv/dvd/cd-soitin
• radio
• Mittakivi-takka
• auton lämmityspistoke
• yhteinen suksienhuoltotila Outapailakka-taloyhtiön kanssa

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.0)

Maanantai  15. Huhtikuu 2019, 00.00
Siisti, tarvittavat ja riittävät keittiövarusteet. Ainoa miinus, saunan yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on lattian kaato ikävästi hoidettu, koska vesi kerääntyy suihkujen puolelta wc:n puolelle. Huoneiston sijainti on erittäin hyvä. Kiitos mukavasta huoneistosta.

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Hyvä tilava asunto. Raikas ilma. Varaston oven lukko hieman reistaili. Hyvä astiasto. Hieno hiihtoloma ja kelit suosi.

Keskiviikko  05. Joulukuu 2018, 00.00
Yleisesti ottaen kaikki OK! Ainoastaan toivoisimme suihkuihin termostaattisekottimet! Lämpötilan säätö kylmän ja kuuman välillä oli vaikeaa! Pestessä välillä ahteri tönäsi kylmälle tai kuumalle! Yhteistyöterveisin Keijo

Maanantai  24. Syyskuu 2018, 00.00
Asunto siisti ja hyvin varusteltu. Muistaakseni 3. kerta samassa huoneistossa. Muutamia ”puutteita”: etuoven puinen tralli notkuu todella pahasti. Raskaamman alla sattaa katketa. Petauspatjat elävät ihan omaa elämäänsä eli eivät pysy paikoillaan vaan liukuvat alta pois. Roskikseen toivoisimme lajittelua ja riittävän hyvät merkinnät roska-astioihin, että lukutaitoiset ymmärtävät! 😝 Takan vetämisessä oli ongelmia, mutta riittävän pienillä puilla sekin onnistui. Yleisarvosana hyvä ja varmasti tulemme uudelleen. Erityiskiitos uusista tauluista!

Torstai  07. Joulukuu 2017, 00.00
Siainti hyvä, hiihtämään pääsee pihalta, kauppa ja ravintolat lähellä! Sängyt valmiiksi pedattu! Huoneisto siisti ja hyvin varusteltu! Ainoastaan saunan kiuas lämpeni huonosti! Onkohan jonkin vaiheen vastus palanut poikki?

Maanantai  26. Syyskuu 2016, 00.00
Ikäisekseen erittäin siisti ja hyväkuntoinen huoneisto. Sisustus ilmeisesti uusittu äskettäin. Kaikkea löytyi tarvittava määrä, niin oheistuotteita (esim wc-paperi, pefletit ym) kuin ruoanvalmistusvälineitäkin. Tosin ison kattilan kansi on hävinnyt teille tietymättömille. Huoneiston sijainti erittäin hyvä, kaikki kävelymatkan päässä.

Keskiviikko  24. Elokuu 2016, 00.00
Great stay an Good Service as usual. Always nice people at the booking office when I call from Norway and ask for help. Say hello to MRS Siiviko. Regards Ulf Larsen, Krikenes, Norway.

Tiistai  12. Huhtikuu 2016, 00.00
Hyvä huoneisto kuudelle sohvakalustot vasta uusittu riittävästi astiota kaikki tarpeellinen talon puolesta suosittelen muillekin lapin käviölle.

Maanantai  04. Huhtikuu 2016, 00.00
tämäkin huoneisto oli siistissä kunnossa ja hyvällä paikalla ainoa miinus yläkerran taso liukas monoilla se on kaikissa alueen taloissa sama juttu 3 henkilölle toimiva huoneisto

Tiistai  10. Maaliskuu 2015, 17.16
Toimiva ja siisti huoneisto lähellä kaikkia palveluita ja tietenkin erinomaisia latuja!

Maanantai  14. Huhtikuu 2014, 17.55
Hyvä ja tilava kämppä kolmella makuuhuoneella, joissa hyvät vuoteet. Ladut ja palvelut lähellä. Hyvä sauna, mutta suihkutila kahdelle hieman ahdas. Kokonaisuudessaan ihan OK.

Tiistai  24. Syyskuu 2013, 10.23
meidän käyttöön ihan sopiva ainoa korjattava asia olisi tuulikaapin ja wc ovien aukemissuunta sillä wc voi jäädä jumiin jos tuulikaapin ovi on auki palaamme ensi syksynä taas sinne kultamaille vko 38

Maanantai  04. Maaliskuu 2013, 21.06
Huoneisto vastasi 100-prosenttisesti odotuksiamme majoituksen suhteen: uudet sohvat, iso ruokapöytä, jätti-tv, keittiö- ja puhdistus-ja pesuaineita ja välineitä yllin kyllin. Kaikki siistiä ja puhdasta. Asukkaiden jättämiä käyttökelpoisia ruokatarvikkeita "kaapit pullollaan". Asunnon sijainti ei tästä parane. Suuntaamme Saariselän maisemiin viimeistään syyskuussa.

Tiistai  27. Syyskuu 2011, 08.16
Majoitus vastasi odotuksiamme ja toimi hyvin meidän tarpeisiin. Pari kommenttia on kuitenkin paikallaan. Toivoisin, että aiemmat lomailijat eivät jättäisi mitään elintarvikkeita jääkaappiin eikä muihinkaan kaappeihin, vaikka kyseessä olisi ns. kuivia elintarvikkeita tai avattuaja ketsuppi ja sinappi purkkeja. Nyt yksi kaappi oli puolillaan näitä, eikä kukaan voi tietää kuinka vanhoja ne ovat. Tarvikkeet ovat jätetty varmasti hyvää ajatellen, mutta 100:n vastaavanlaisen Lapin matkan kokemuksella voin sanoa, että tällainen syysteemi ei toimi, vaan tarvikkeet lisääntyvät jokaisen käyttäjän jäljiltä. Toinen kommentti koskee kulmasohvaa. Se on varmastikin jo hintansa tienannut ja olisi aika vaihtaa. Jouset ovat täysin kuoleentuneet ja tulevat kohta päällysteistä läpi. Nämä kaksi edellä mainittua asiaa eivät meidän lomaamme haitanneet, mutta kannattanee huomioida jatkossa

Maanantai  19. Syyskuu 2011, 16.26
Muuten hyvä ja toimiva, mutta keittiösyvennys ahdas ruokapöydän kanssa.