Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Luohtimaja A2

Kiilopää, Kakslauttanen
Rajalatu 20
99830 SAARISELKÄ
Koko: 31 + 15 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: Ei ole
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (15)
Luohtimaja on lautarakenteinen 5-huoneiston rivitalo, joka sijaitsee retkeilijöiden suosimassa Kiilopään tunturikeskuksessa. 16 km Saariselän keskustasta etelään. Huoneistojen yhteinen suksienhuoltotila on vieresisessä rakennuksessa (toinen ovi oikealta).

Huoneiston kuvaus

Luohtimaja A2 on toinen huoneisto parkkipaikalta suunnalta.
Tupakeittiö, parvi, sauna, suihku/wc ja terassi. Seisomakorkuiselle parvelle helppokulkuiset portaat. Remontoitu 2003. Rakennusvuosi 1991. Koko 31+15 m².
Makuutilat:
• parvella 2 vuodetta
• tuvassa levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• jääkaappi
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• hiustenkuivaaja
• tv
• radio
• valmistakka
• pölynimuri + muut siivousvälineet
• terassi
• suksienhuoltotila / kylmä tila, jossa voitelupenkki

Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy säkillinen takkapuita.
Liinavaate- ja pyyhesetti tilattavissa hintaan 12 €/henkilö.
Lähtösiivous tilattavissa hintaan 50 €.
Lemmikkilisä 25 €/lemmikki.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 200 m
• Rinteisiin noin 18,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu- ja ajo-ohje

Avaimet noudetaan huoneiston ulko-oven viereisestä lukitusta avainlaatikosta. Koodin saat varauksen yhteydessä.
Ajo-ohje: Ajetaan Kiilopääntietä n. 5,6 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Rajalatu-nimiselle tielle, jota ajetaan n. 300 metriä. Luohtimajat sijaitsevat tien vasemmalla puolella, osoitteessa Rajalatu 20.

Palaute (Keskiarvo 3.1)

Keskiviikko  19. Kesäkuu 2019, 00.00
Oikein mukava mökki rauhallisella paikalla ja kuitenkin lähellä aktiviteettejä.

Maanantai  09. Huhtikuu 2018, 00.00
Sohvatyynyt kovasti kuluneet, verhot vanhat, mukeissa kulumia, pesuhuoneessa ei ollut käsisaippuaa, tilat toimivat, hyvät sängyt, takka hyvä. Nettiyhteyttä jäi kaipaamaan.

Tiistai  08. Elokuu 2017, 00.00
Perusasunto. KAIKKI tarpeellinen löytyi ja oli SIISTIÄ! Uudet sohvatyynyt ja parempi äänieristys parantaisi arvosanaa!

Keskiviikko  19. Heinäkuu 2017, 00.00
Huoneisto,jossa yövyimme, oli sellaista perusluokkaa, niin myös hinta. Kuitenkin toivoisin, että peruselementit olisivat kunnossa, kuten varustus, josta oli maininta kohteen tiedossa. Ihan pikkujuttu vaan, mutta jos luvataan, että tiskiaine on, niin se ON. Jos kesän kaikkiin majoituskohteisiimme, olisimme ostaneet sen fairy pullon...........ja jättäneet lähteissämme sinne...........Ei ole iso juttu katsoa, että sellainen tuote on kaapissa. Muuten kaikki ok.

Tiistai  02. Toukokuu 2017, 00.00
Majoituspaikka on sopiva kahdelle henkilölle ja mukavasti reittien lähellä. Luohtimajat ovat kyllä päivittämisen tarpeessa, pinnat ovat kuluneet ja hankalat pitää puhtaana. Katto vuotaa terassilla.

Keskiviikko  26. Huhtikuu 2017, 00.00
Huoneisto oli siisti. Sohva elämänsä ehtoossa ja todella huono istua. Astioita rajallisesti ja esim, kahvimukit rikkinäisiä/pinttyneitä (osa) Hyvä sijainti autoilijalle. Rauhallinen paikka mutta äänieristys naapuriin heikko.

Maanantai  03. Huhtikuu 2017, 00.00
Hyvä majoite kahdelle henkilölle.Siisti ja kaikki tarpeellinen löytyy.Äänieristys saisi olla parempi.Naapurihuoneiston puhe ja TV:n ja radion ääni kuuluu selvästi.Ladut lähellä ja huolto toimii.Majoitteen kiuas vaihdettiin koksa siinä ei kaikki vastukset toimíneet. Hinta -laatusuhde kohdallaan.Kolmannen kerran olimme näisssä huoneistoissa.

Maanantai  27. Maaliskuu 2017, 00.00
Ikä näkyy; mm. saunan kiuas tehoton, muutakin pientä harmia mutta muuten ihan toimiva perusmökki. Keittiövarustus poikkeuksellisen hyvä.

Torstai  16. Maaliskuu 2017, 00.00
Hinta-laatu -suhde erittäin hyvä. Siisti, viihtyisä ja toimiva huoneisto. Ainoa huono puoli melko huonot äänieristeet. Huoneistoon voisi lisätä muutamia seinäkoukkuja eteiseen ja kylppäriin, jotta voisi ripustella vaatteita ym.

Maanantai  07. Marraskuu 2016, 00.00
Tuttu asunto, kaikki ok kuten meille sopiva, koirallekin ! Ja tietenkin hinta !

Maanantai  12. Syyskuu 2016, 00.00
Hyvä sijainti, toimiva majoitus. Huoneistojen välinen äänieristys ei ole kovin hyvä.

Sunnuntai  21. Elokuu 2016, 00.00
Siisti kämppä, ihan ok.

Maanantai  20. Kesäkuu 2016, 00.00
Hyvä sijainti, siisti ja viihtyisä mökki. Hyvä hinta-laatusuhde. Imurin voisi päivittää, ei meinaa saada puhdasta jälkeä.

Tiistai  03. Toukokuu 2016, 00.00
Kohtuullisen hyvä asunto 2-3 hengelle. Mukavasti erämaan tuntua, koska lähellä ei ole laskettelukeskusta. Asunto ehkä kaipaisi sisältä pientä päivitystä, sillä keittiössä ja pesutiloissa pinnat ovat kuluneet ja pinttyneet. Puhtaanapito on hankalaa. Ja ehdottomasti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että siivousvälineet ovat kunnossa mm pölyimureihin tyhjiä pusseja, sekä puhtaat lattianpesuvälineet.

Maanantai  12. Joulukuu 2011, 14.00
Mukava asunto rauhallisella paikalla. Suihkunurkkauksesta puuttui suihkuverho, joka olisi ollut tarpeellinen, koska WC samassa tilassa. Saunan poistoilman hormista puuttui poistoilmaventtiili. Venttiilin puuttumisen takia saunaa ei saanut kunnolla lämpimäksi vaan lämpö karkasi hormiin. Parvella kaksi kunnon runkopatjasänkyä, joissa paksut petauspatjat, uudet ja hyvät. Myös neljä täkkiä sekä tyynyt uudenveroiset ja puhtaat. Varastossa kunnon kahden suksen voiteluteline (Puuru). Varaston yleisvalo itselleni liian himmeä suksien voiteluun, käytin otsalamppua. Tulemme varmastikin uudelleen. Kiitos omistajalle ja keskusvaraaton ihanalle työntekijälle, joka mahdollisti viime hetken huoneiston vaihdon tarpeittemme mukaisesti. Hyvää Joulua!