Logo
Majoitus Saariselällä talvella

Luohtimaja A1*

Kiilopää, Kakslauttanen
Rajalatu 20 A 1
99830 SAARISELKÄ
Koko: 31 + 15 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (10)
Luohtimaja on lautarakenteinen 5-huoneiston rivitalo, joka sijaitsee retkeilijöiden suosimassa Kiilopään tunturikeskuksessa, 16 km Saariselän keskustasta etelään. Huoneistojen yhteinen suksienhuoltotila on vieresisessä rakennuksessa (toinen ovi oikealta).

Huoneiston kuvaus

Luohtimaja A1-huoneisto on parkkipaikan puoleinen päätyhuoneisto.
Tupakeittiö, parvi, sauna, suihku/wc ja terassi. Seisomakorkuiselle parvelle helppokulkuiset portaat. Remontoitu 2021. Rakennusvuosi 1991. Koko 31+15 m².
Makuutilat:
• parvi: 2 vuodetta
• tupa levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• jääkaappi
• pakastinarkku
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• tv
• radio
• vaatteiden kuivauskaappi
• hiustenkuivaaja
• ilmastointilaite
• valmistakka
• autonlämmityspistoke
• suksienhuolto tila / kylmä tila, jossa voitelupenkki

Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy lähtösiivous ja säkillinen takkapuita.
Liinavaate- ja pyyhesetti tilattavissa hintaan 18 €/henkilö.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 200 m
• Rinteisiin noin 18,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu- ja ajo-ohje

Avaimet noudetaan huoneiston ulko-oven viereisestä lukitusta avainlaatikosta. Koodin saat varauksen yhteydessä.
Ajo-ohje: Ajetaan Kiilopääntietä n. 5,6 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Rajalatu-nimiselle tielle, jota ajetaan n. 300 metriä. Luohtimajat sijaitsevat tien vasemmalla puolella, osoitteessa Rajalatu 20.

Palaute (Keskiarvo 4.3)

Lauantai  15. Tammikuu 2022, 00.00
Lomailimme vkon 52/21. Erittäin siisti huoneisto. Keittiö ilmeisesti uusittu vasta astioita myöten. Yläkerran parivuode todella hyvä (uusi?), siistit vuodevaatteet. Olohuoneen lattia viileä terassin puolelta, kun pakkasta n -20°C ja terassin sisäovi oli vaikea sulkea, jotain vikaa. Ilmalämpöpumpulle tulisi olla selkeät ohjeet ja yleensä ohjeet näkyville. Olivat nyt arkkupöydän sisällä. Äänieristys huono: naapurihuoneistossa koira jätettiin päiviksi yksin ja se haukkui aika pitkään. Ei tosin häirinnyt meitä. Suosittelen.

Maanantai  02. Elokuu 2021, 00.00
Hieno majoitus hienoissa maisemissa

Lauantai  17. Heinäkuu 2021, 00.00
Hyvä ja siisti paikka

Sunnuntai  28. Maaliskuu 2021, 00.00
Majan sijainti on hyvä. Sukset jalkaan oven edessä ja matkaan! Sauna on riittävän hyvä. Pistorasioita on riittävästi. Meidän osaltamme majan sopivuutta olisivat parantaneet ainakin seuraavat asiat: Yläkerran portaan kunnon kaiteet. Nykyiset eivät taida olla turvallisuusmääräysten mukaiset. Yläkerran lämpötilan hallintaa varten kaipasimme selkeitä ilmalämpöpumpun käyttö-ohjeita. Nyt siellä oli aluksi liian kuuma., 27 astetta. Käyttöohjekansio saisi olla paremmassa järjestyksessä. Mikroaaltouunia varten voisi olla kunnollinen nesteiden esim. puuron kuumennusastia. Keittonurkkaus on ahdas ja epäkäytännöllinen. Meitä se ei haitannut, koska hankimme takeaway-annoksia, jotka kuumensimme mikrossa. Pysäköintialue on ahdas varsinkin korkeiden lumivallien aikana.

Maanantai  16. Maaliskuu 2020, 00.00
Lämminhenkinen ja viihtyisä majapaikka retkeilijöille. Erinomainen sijainti lähellä latuja/reittejä ja eräkeskusta (savusauna!) Pinnat jo paikoin kulahtaneet, mutta kaikki oleellinen löytyy ja toimii. Sopii hyvin kahdelle, varsinkin talvisaikaan, kun tavaraa on mukana enemmän. Parvella voisi nojatuolin tilalla olla kaappi/hylly/lipasto vaatteille yms. Terassi lisää mukavasti oleskelutilaa kesäkautena, nyt sinne ei juuri ollut asiaa, vaikkei näkymä ollutkaan lumikasan peittämä. Ohjekansio vaatii päivityksen. Hyvä hinta-laatusuhde.

Tiistai  21. Tammikuu 2020, 00.00
Olipa mukava taas tulla majoittumaan Luohtimajaan ja kokemaan tammikuun pakkaset. Huoneisto oli siisti ja kynttelikössä kotoisasti valot tullessamme. Edellisen käyntimme jälkeen oli tehty uudistuksia mm. sohva ja nojatuolit. Uusien järjestelyjen jälkeen kahdelle yöpyjälle oikein sopiva. Viikko 3 oli mainio hiihtoviikko. Lunta n. 80 cm, hyvät ladut ja pakkasta sopivasti. Olemme suositelleet Luohtimajaa tutuille ja tuntemattomille! Hinta/laatusuhde on kohdillaan.

Keskiviikko  18. Syyskuu 2019, 00.00
Tunturit ja reitit lähellä. Oma sauna oli kiva. Lattia keittiöpisteen edestä kulunut. Parvella vähän kuuma ja 65-vuotiaalle jäykkäpolvelle vähän hankala. Kiilopään savusauna hieno kokemus. Hinta pienituloiselle eläkeläiselle vähän liian kova.

Tiistai  18. Kesäkuu 2019, 00.00
Hyvä, mutta aika perusmökki. Kaikki toimi moitteettomasti kyllä, ja oli siistiä. Äänieristystä ei tosin voi sanoa olevan oikeastaan laisinkaan.

Tiistai  18. Kesäkuu 2019, 00.00
Hyvä, mutta aika perusmökki. Kaikki toimi moitteettomasti kyllä, ja oli siistiä. Äänieristystä ei tosin voi sanoa olevan oikeastaan laisinkaan.

Tiistai  24. Huhtikuu 2018, 00.00
Huoneisto oli siisti ja viihtyisä.