Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Luohtimaja A1

Kiilopää, Kakslauttanen
Rajalatu 20
99830 SAARISELKÄ
Koko: 31 + 15 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Luohtimaja on lautarakenteinen 5-huoneiston rivitalo, joka sijaitsee retkeilijöiden suosimassa Kiilopään tunturikeskuksessa. 16 km Saariselän keskustasta etelään. Huoneistojen yhteinen suksienhuoltotila on vieresisessä rakennuksessa (toinen ovi oikealta).

Huoneiston kuvaus

Luohtimaja A1-huoneisto on parkkipaikan puoleinen päätyhuoneisto.
Tupakeittiö, parvi, sauna, suihku/wc ja terassi. Seisomakorkuiselle parvelle helppokulkuiset portaat. Remontoitu 2003. Rakennusvuosi 1991. Koko 31+15 m².
Makuutilat:
• parvella 2 vuodetta
• tuvassa levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• jääkaappi
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• hiustenkuivaaja
• tv
• radio
• valmistakka
• pölynimuri + muut siivousvälineet
• ilmastointilaite
• terassi pääoven yhteydessä
• suksienhuolto tila / kylmä tila, jossa voitelupenkki

Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy säkillinen takkapuita.
Liinavaate- ja pyyhesetti tilattavissa hintaan 12 €/henkilö.
Lähtösiivous tilattavissa hintaan 50 €.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 200 m
• Rinteisiin noin 18,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu- ja ajo-ohje

Avaimet noudetaan huoneiston ulko-oven viereisestä lukitusta avainlaatikosta. Koodin saat varauksen yhteydessä.
Ajo-ohje: Ajetaan Kiilopääntietä n. 5,6 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Rajalatu-nimiselle tielle, jota ajetaan n. 300 metriä. Luohtimajat sijaitsevat tien vasemmalla puolella, osoitteessa Rajalatu 20.

Palaute (Keskiarvo 4.0)

Keskiviikko  18. Syyskuu 2019, 00.00
Tunturit ja reitit lähellä. Oma sauna oli kiva. Lattia keittiöpisteen edestä kulunut. Parvella vähän kuuma ja 65-vuotiaalle jäykkäpolvelle vähän hankala. Kiilopään savusauna hieno kokemus. Hinta pienituloiselle eläkeläiselle vähän liian kova.

Tiistai  18. Kesäkuu 2019, 00.00
Hyvä, mutta aika perusmökki. Kaikki toimi moitteettomasti kyllä, ja oli siistiä. Äänieristystä ei tosin voi sanoa olevan oikeastaan laisinkaan.

Tiistai  18. Kesäkuu 2019, 00.00
Hyvä, mutta aika perusmökki. Kaikki toimi moitteettomasti kyllä, ja oli siistiä. Äänieristystä ei tosin voi sanoa olevan oikeastaan laisinkaan.

Tiistai  24. Huhtikuu 2018, 00.00
Huoneisto oli siisti ja viihtyisä.

Tiistai  26. Syyskuu 2017, 00.00
Hyvä keittiö varustelu. Hyvä sauna ja lasitetulla terassilla mukava vilvoitella. Vaatteille /laukuille hyvin säilytystilaa. Parven vuoteet kovin äänekkäät kylkeä käännettäessä. Havaitut puutteet (astienpesuaine, roskapussit) toimitettiin pyydettäessä. Naapurin äänet kuuluvat hyvin. Paikka erinomainen lähteä Kiilopään vaelluspoluille. Viihdyimme hyvin.

Tiistai  13. Joulukuu 2016, 00.00
Kolmen naisen voimalla olemme tykästyneet Luohtimajaan varsinkin hiihtokaudella. Ladut ovat lähellä, Kiilopää vieressä ja suksibussillakin pääsee. Hinta laatusuhde kohdallaan.

Maanantai  04. Huhtikuu 2016, 00.00
Olimme toisen kerran samassa loma-asunnossa.Huoneisto on toimiva mutta kaipaisi ehkä yhtä nojatuolia.Sohvan tyynyt liukuvat lattialle ja sohvalla hankala istua.Yllätyimme myös pistorasiassa olevaa laitetta joka ilmeisesti joku jyrsijäkarkoitin.Olisi ollut kiva tietää etukäteen jos asunnossa hiiriä. Ladut lähellä huoneistoa mikä hyvä asia.Hinta-laatusuhde huoneistolla sopiva.

Maanantai  20. Huhtikuu 2015, 16.18
Varsin hyvä hinta/laatu suhde ja vastinetta rahalle. Asunto oli siisti ja ehjä. Sisäänkäynti eri puolella kuin muissa asunnoissa, joten lasitetulla terassilla ei ole näkösuojaa ja omaa rauhaa.

Maanantai  13. Huhtikuu 2015, 17.29
Varapattereiden puutteesta oli huomautettu jo aikaisemminkin ja edelleen puuttuivat, mm. palovaroittimesta! Parvelle johtavia portaita mainostettiin helppokulkuisiksi. Niitä voisi parantaa asentamalla seinään myös turvakaide alas tulon helpottamiseksi (huom! kaiteen asennuskorkeus). Muuten siisti ja hyvä perusyksiö.

Maanantai  06. Huhtikuu 2015, 17.47
Hyvä sijainti latujen lähellä.Varustus riittävä meille.Kuivauskaapin sijainti oleskelutilassa vähän häiritsi meitä.Voisin suositella Luohtimajaa ystävilleni ja saatan tulla joskus uudelleen Luohtimajaan lomalle.

Maanantai  30. Maaliskuu 2015, 17.05
Hinta laatusuhde ok, 2 henkeä mahtuu hyvin. Varaparistoja jäimme kaipaan, yhdet paristot kolmelle käyttökohteelle (kello, television kaukosäädin, ilmalämpöpumppu) Rauhallinen sijainti plussaa, savusauna +++

Sunnuntai  29. Maaliskuu 2015, 20.20
We couldn't make sure that 5 actually stand for the highest rate. The place was charming, quiet and comfortable. Everything was really clean, quiet and nice. The house is surrounded by tall beautiful trees, and the ski tracks are so close ! We enjoyed our staying at Luohtimaja even more thant we expected. We definitely recommend that place.

Keskiviikko  21. Maaliskuu 2012, 07.53
Annoin arvion Luohtimajasta jo aikaisemmin. Saariselän latuverkosto kaipaa kiitokset. Oli ilo hiihdellä.

Maanantai  19. Maaliskuu 2012, 21.39
Kodikas lomapaikka, meille kolmelle sopiva. Voisimme majapaikaksi valita jatkossakin kun kulku on Saariselkä-Kiilopää seudulle.Hinta oli sopiva kukkarolle.(Polttoaine tekee ison loven lomabudjettiin)