Logo
Kesä tunturissa

Laanikelo*

Laanila, Saariselkä
Suksipolku 1
99830 SAARISELKÄ
Size: 80 + 10 m2
Number of beds: 4
Max . number of persons: 6
Internet Access: Yes
Pets allowed: Yes
Washing Machine: Yes
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (14)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Kelomökki Laanilassa 2,8 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone ja wc. Rakennusvuosi 2004. Koko 80+10 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa parivuode
• makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• parvella 2 vuodetta

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• langaton nettiyhteys
• 42" taulu-tv
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka luonnonkivestä
• suksienhuoltotila autotallissa (voiteluteline, mutta ei rautaa)
• pihatakka
• auton lämmityspistoke autotallissa (autotalli ei ole lämmin)

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut sekä langaton netti.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton netti.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus - toinen ja sitä seuraavat

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• Laanikelo on kauniisti sisustettu keloa käyttäen
• Hiihtoladut ja vaellusreitit mökin läheisyydessä

Etäisyydet

• Ladulle noin 160 m
• Rinteisiin noin 4,8 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.8)

Wednesday  25. September 2019, 00.00
Kiva ja rauhallinen mökki, hyvin viihdyttiin. Ainoa miinus leivänpaahtimesta, se ei toiminut.

Sunday  22. September 2019, 00.00
Kohde odotusten mukainen. Hyvin viihdyimme. Kiitos

Monday  26. August 2019, 00.00
Hieno kelomökki, joka oli tilavampi kuin kuvat antoivat ymmärtää. Viikon loma meni mukavasti lasten kanssa retkeillessä ja poroja seuraillessa.

Tuesday  06. August 2019, 00.00
No nyt se parisänky sitten katkesi, sängyn heikkokuntoisuudesta oli jo joku vuonna 2016 kommentoinutkin. Sänkyä oli mannermaisesti tuettu ruuvaamalla keskijalaksi pyöreä halonpätkä joka oli vielä erityisen kummallisesti enempi toisessa päädyssä kuin keskellä. Saunan lauteille nouseminen on hieman vaikeampaa kuin normaaleissa saunoissa, ensimmäisenä askelmana toimiva jakkara on suhteettoman korkea. Samat savuttamiset ja hellan hitaus vaivaa mökkiä vieläkin, mutta ei tuollainen lomaa pilaa. Yksi palovaroittimista oli viallinen. Muutenhan tuo mökki on tosi kiva ja ulkona oleva nuotiojuttu erittäin käyttökelpoinen vaikka makkaroiden paistelussa. // SAARISELÄN KESKUSVARAAMON KOMMENTTI: Parisänky uusittu sekä uusia peittoja/tyynyjä tuotu 08/2019.

Monday  29. July 2019, 00.00
Likaiset, erittäin kuluneet peitot alakerran makuuhuoneessa. Alkoholin hajuinen huoneisto, tyhjiä viinapulloja kaapeissa. --- Keskusvaraamon vastaus: Huoneisto on sittemmin suursiivottu. Ruokailuvälineistöä on uusittu ja lisätty. ---

Thursday  13. June 2019, 00.00
Kaunis ja viihtyisä mökki, sijaintikin on hyvä. Läheltä pääsee reiteille ja koirapuistoon.

Thursday  24. January 2019, 00.00
Laanikelo ihan jees ja rauhallinen. Astiastoon/ruokailuvälineitä 4-6x lisää.pienelläkin väellä loppuu helposti. 4#

Monday  07. January 2019, 00.00
Laanikelo ylitti kaikki odotukset ja toimi mahtavana pesäpaikkana nelihenkiselle perheellemme lomamme aikana.

Thursday  03. January 2019, 00.00
Laanikelo 26.-29.12.2018 Oikein hyvä mökki muuten, mutta lämmin vesi loppui kahtena päivänä kesken kahden lapsiperheen saunoessa. Vieraamme kertoivat, että he tiedostivat mökkikirjan varoitukset ja käyttivät vettä säästäen, mutta siitä huolimatta lämmin vesi siis loppui kesken. Kaksi henkilöä jäi sitä paitsi. Kolmantena päivänä kiiruhtivat husky-retken jälkeen kylpylään välttääkseen ongelman. Varsinkin talviaikaan tämä on iso ongelma. Eikö vettä voisi lämmittää myös päiväaikaan? Vieraamme totesi, että vaikka mieluummin nostettaisiin hintaa, kuin kärsittäisiin lämpimän veden loppumisesta. Muuten tunnelmallisen ja tasokkaan mökin kokemus saa tästä turhaan kolauksen. Saariselän Keskusvaraamon kommentti: Asia hoidetaan pikaisesti. Sampo A 26.-29.12.2018 Mukava ja toimiva mökki neljälle hengelle. Kelotähti A31 29.12.2018-1.1.2019 Tasokas ja viihtyisä asunto neljälle hengelle. Hyvin varusteltu. Tuntui, että haluasi tulla uudestaan.

Sunday  11. November 2018, 00.00
Hyvä kelomökki, rauhallisella alueella, mökki ihanteellinen perheelle ja koirien kanssa liikkuvalle. Hyvät maastot aivan lähellä.

Tuesday  02. October 2018, 00.00
Viikon loma syksyllä Laanikelo-kelohuvilassa. Varaamosta saimme avaimen nopeasti ja kaikki oli mökissä kunnossa ehkä pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. Mm. saunan peflettejä löytyi tasan 2 kappaletta - lisää löytyi toki kaupasta, mutta pieni ja kiusallinen asia. Samoin jokin saippuapurkki oli tyhjä saippuoiden kuuluessa palveluun. Nykyaikaan kuuluisi tietenkin myös bluetooth- tai edes langallinen yhteys äänentoistolaitteessa. Mutta emme antaneet tällaisten marginaaliasioiden häiritä lomaamme. Sää suosi pääosin ja revontulet näkyivät komeasti Kaunispään huipulta. Tätä varten voisi tietenkin olla hyvä idea kehittää paleluita Kaunispäälle, aika harva oli oivaltanut paikan loistavan sijainnin. Muusta paikallisesta tarjonnasta löytyi tietoa kohtuullisen hyvin pienellä kaivamisella. Erityisesti jäi myös mieleen loistava illallinen kylässä. Ensi kerralla meillä on bluetooth-kaiutin mukanamme ja siirrymme fatbike-pyöräilijöiksi.

Monday  24. September 2018, 00.00
Mökki on tehty upeasta kelohirrestä. Tuoksu hieman tervainen, kun astui sisälle. Rauhallinen sijainti mutta autolla helposti saavutettavissa ja kaikki tarpeellinen lähellä. Mökki oli myös siisti ja kaikki toimi mitä mökissä on. Takka tuprautteli savuja sisälle, mikäli luukua aukkoi, joten siinä ei kannata makkaroita paistaa. Viiteen tähteen pitäisi päivittää patjat, liesi ja kokkausvälineet. Patjatkin olivat siistejä mutta niistä huomasi, että niillä oli jo yövytty jo useammankin kerran. Liesi oli induktiolieteen tottuneelle ja siten kärsimättömällekin auttamattoman hidas aamutoimissa.

Wednesday  25. July 2018, 00.00
Mökki oli hieno ja sijaitsi mukavan mäntymetsikön läheisyydessä, ainut miinus oli jätehuollon epäselvyys, mökin vieressä oli roskapöntto joka oli saapuessamme täysi, eikä sitä tyhjennetty olomme aikana vaikka ilmoitimme asiasta. Veimme sitten roskat läheiseen aluejätepisteeseen, en tiedä oliko meillä oikeus käyttää sitä.

Wednesday  04. April 2018, 00.00
Vietimme pääsiäisviikon kohteessa, joka oli oikein toimiva, tilava, siisti ja rauhallisella sijainnilla. Tulemme uudelleen.