Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Kuukkeli Apartment 24

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Honkapolku 8
99830 SAARISELKÄ
Koko: 54 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (10)
Huoneisto 2-kerroksisessa rivitalossa Saariselän keskustassa. Rinnetalon yläkerran huoneiston sisäänkäynti on katutasossa.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc, wc ja parveke. Rakennusvuosi 2003. Koko 54 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• tuvassa levitettävä vuodesohva (140 x 190 cm)

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhteys
• 40" tv
• radio/cd-soitin
• takka
• suksienhuoltotila, 1 huoltoteline
• pieni ulkovarasto takkapuille
• auton lämmityspistoke
• parveke
• koneellinen huoneistokohtainen ilmastointi

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 60 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 13 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.4)

Keskiviikko  27. Maaliskuu 2019, 00.00
Keskeinen sijainti. Vikailmoituksiin reagoitiin nopeasti mm. viemäri tukossa. Iso mökki, ihan hyvä. Jotain pientä uusittavaa olisi keittiöön; mm. kaksi paistinpannua, jotka molemmat paistokelvottomia.

Maanantai  19. Syyskuu 2016, 00.00
Epäsiisti. Allergia kiusasi koko loman. Seinät pitäisi ehdottomasti imuroida. Jos pyyhkäisit sormella vaakapaneloinnin uraa, niin paksu pölytyyny oli sormen nokassa heti. Keittiön astiasto aivan mitätön ja puutteellinen. Astianpesukoneen aterimien pesukori oli pohjasta rikki niin, että lusikat, haarukat ja veitset putosivat läpi ja estivät alapesuvarren pyörimisen!! Pesutulos pyöreä nolla. Enpä tule toiste siihen läävään.

Tiistai  22. Huhtikuu 2014, 16.29
Tässä nyt lyhyt palaute, mutta suosittelisin varauksella. Vierailen Saariselällä työni puolesta 1-2 kertaa vuodessa ja huoneistot ovat erittäin tuttuja. Huoneistojen sijainti on hyvä, ne ovat kivan mallisia pohja-alalta, mutta kaipaavat jo uusintaa mm. kahvinkeittimissä, astioissa ja perustavaroissa. Olen jo noin 7 vuotta noissa huoneistoissa vieraillut, vuokrannut niitä lähes aina useampia (sekä minulle että alihankkijoilleni)ja kokemusta siis löytyy. Harmittaa kun nykyään siivoojat varastavat lähes kaikki kuivamuonat, mitä turistit sinne jättävät. Olen kiinnittänyt viimeisen kahden vuoden aikana tilanteeseen huomiota erityisen paljon ja kaikki tuntuvat kelpaavan oli kysymyksessä sitten mitkä elintarvikkeet tahansa, ja nyt siis puhun kuivamuonista, mausteista, suodatinpusseista ym. En tiedä onko tavaroiden poisvieminen Kuukkelikaupan bisnesidea (eikös sen omistaja omista myös huoneistot) ja näin saadaan ihmiset ostamaan lisää tavaraa, vai onko siivoojat vaan niin nälkäisiä, että ovat nähdeet paremmaksi elää turistien jättämillä jämillä kuin ostamalla itse ruokaansa. Se, että jokainen uusi asukas ostaa aina kaikki perustarvikkeet mökkiin, tulee tietenkin kalliiksi (koska muutenkin hinnat Kuukkelikaupassa todella kovat) ja on myös todella ikävää. Tällä kertaa mökistä löytyi vain suolaa ja mausteena tilli, loput oli taas kadonneet. Ja tiedän varmuudella että tavaraa lähtee siivoojien mukana, koska olen ostanut niihin mm. mausteita ja minun jälkeeni samaan huoneistoon on tullut tuttujani ja kaikki jättämäni mausteet ja kuivamuonat, suodatinpussit ym. oli viety. Näistä syistä johtuen vältän koko Kuukkeli kauppaa ja ostan mahdollisimman paljon tavaraa muualta. Huoneistot eivät myöskään nykyään ole edes hyvin siivottuja kun sinne menee. Puita ei ole tuotu valmiiksi puukoppaan, (kuten oli ennen) ja roskia löytyy aika paljon mattojen alta, sohvan takaa ja vessat on pesty ns. sinne päin. Siis kaksi asiaa. Muiden asiakkaiden jättämät kuivamuonat, mausteet, suodatinpussit ym. varastetaan ja jätetään vain ne mitä ei enää siivoojan kotona tai mahdollisesti Kuukkelin keittiössä tarvita. Siivous hoidetaan huonosti ja vaikka olen mies, niin minulla on kämpässäni selkeästi puhtaampaa kuin huoneistoissa nykyään siivouksen jälkeen. Mielestäni asiaan pitäisi puuttua mikäli meinaatte asiakkaat säilyttää. Työni puolesta mökit ja majoitukset ympäri Suomea ovat melko tuttuja ja näihin asioihin olen nykyään Saariselällä Kuukkeli huoneistoissa ollut pettynyt. T: Ville Vehmas / Finland Events ville.vehmas@finlandevents.fi

Maanantai  25. Marraskuu 2013, 19.42
Hyvä sauna, matot olisi vaihto kunnossa,hyvin kaappi tilaa mutta kun ei henkareita mitä niillä kaapilla tekee! Juomalaseja heikosti! Toisen makuuhuoneen tietokone vain tiellä! Siivoustaso kohtalainen! Hyvä sjainti

Tiistai  17. Syyskuu 2013, 16.52
Siisti vaikkakaan ei aivan uusi huoneisto. Toisessa makuuhuoneessa turhan vähän vaatekaappitilaa, toisessa liikaakin. Asunnossa oleva PC oli mykkä. Jos huoneistossa oli käytettävissä wlan, niin missään ei kerrottu salasanaa. Sijainti keskeisellä paikalla ja silti rauhallinen. Voin suositella.

Maanantai  12. Elokuu 2013, 19.25
hieno ja rauhallinen paikka,palvelut aivan vieressä ja kämpät siistissä kunnossa =)

Torstai  19. Heinäkuu 2012, 14.39
Asunnon varustelu oli oikeanlainen ja perheelleemme sopiva. Siinä ei ole mitään valittamista. Sen sijaan en voi ymmärtää, miten osa asukkaista tarkoituksella rikkoo paikkoja. Ihmettelen, mitä on päässä vialla, kun tiskikoneen aterinkorin pohjaan askarrellaan isoja reikiä. Asunnosta kuitenkin tykkäsin, ja varmaan tulen sinne uudelleen.

Maanantai  02. Huhtikuu 2012, 19.01
Siivouksessa oli hieman puutteita. Ainakin keittiön lieden taustaseinällä oli ruokaroiskeita. Sähkölaitteissa oli myös puutteita ja osa sellaisia jotka voivat olla jopa vaarallisia. Yksi makuhuoneen pistorasia oli irti seinästä ja roikui johtojen varassa. Valaisin puuttui kylpyhuoneen peilikaapista ja yksi valaisin roikkui johtojen varassa, koska kiinnitys peilikaappiin oli pettänyt. Löylyhuoneessa ei ollut lämpömittaria joten saunan lämmittäminen oli hieman vaikeaa, kun läpötilasta ei ollut varmuutta. Ulkovarston ovi ei lukkiutunut. Muuten tilat olivat käyttöömme sopivat ja sijainti oli hyvä. Huoneiston ääneneristys oli heikohko koska naapurihuoneiston jokaöiset juhlat kuuluivat varsin häiritsevästi toiseen makuuhuoneista.

Keskiviikko  30. Maaliskuu 2011, 18.21
Siivousta voisi parantaa, varsinkin kun oli tilattu allergisille erityisen perusteellinen siivous. Useita lamppuja palaneena, laitoimme niistä lapun pöydälle, ilm. kukaan ei ollut viitsinyt huomauttaa asiasta, lähes kaikki lamput olivat palaneina jo joulukussa samassa asunnossa ollessamme. Palovaroitin puuttuu toisesta makuuhuoneesta. Miksi WC-paperin täyttö tehty niin vaikeaksi? Plussaa hyvä sijainti ja hyvät asiastot. TV tulisi pitää asennettuna kanaville, nyt oli kaikki johdot kiskottu irti ja mikäli porukassamme ei olisi ollut kaksi innokasta ja teknisesti taitavaa "asentajaa", ei olohuoneen TV:stä olisi näkynyt mitään koko viikolla. Huoneistoon pitäisi laittaa selkeät ohjeet TV:n ja digiboxin käytöstä ja ehdoton kielto mennä räpelöimään kanavat sekaisin. Kaikesta huolimatta ja epäkohtiin puuttuen olemme valmiit tulemaan uudelleenkin esim. kyseiseen huoneistoon. Olemme majoittuneet muussakin Kuukkeli-huoneistossa ja siellä oli vastaavia puutoksia. Seuraavalla kerralla, mikäli sinne tulemme, ilmoitan asioista heti huoneistoon saavuttuamme. Hyvää kevään jatkoa ja liukkaita latuja toivottaen Jyväskylän "nipottava" seurue, Anna-Maija Tonteri ja matkakumppanit.

Tiistai  14. Joulukuu 2010, 16.37
On se kumma,kun tätäkään ei ole saatu Suomen kielelle. Vai onko niin, että kotomaamme asukkaat ovat teille Saariselän yrittäjille pelkkää rupusakkia.