Logo
Kesä tunturissa

Kuksatie 8c*

Luttorinne, Saariselkä
Kuksatie 8 C
99830 SAARISELKÄ
Size: 35 m2
Number of beds: 4
Max . number of persons: 5
Internet Access: Yes
Pets allowed: Yes
Washing Machine: Yes
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (16)
Huoneisto rivitalossa Luttorinteellä 2,1 km Saariselän keskustasta etelään. Päätyhuoneisto kolme asunnon rivitalossa.
Tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna, pesuhuone/wc ja terassi. Makuuhuoneesta käyni takaterassille. Rakennusvuosi 2002. Koko 35 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa parivuode (160 cm joustinpatja)
• parvella 3 joustinpatjaa

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jenkkijääkaappi + pakastelokero
• sähköuuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• nettiyhteys nettimodeemi (tarvittaessa kysy Keskusvaraamon vastaanotosta. Nettimodeemin pantti 40 €)
• digitaulu tv sekä ylä- että alakerrassa
• dvd
• radio/cd-soitin
• terassi sekä etelän että pohjoisen suuntaan
• auton lämmitys pistoke
• ulkovarasto takapihalla
• grillikatos

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Lemmikkilisä 25 €/lemmikki.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Majoitushintaan sisältyy grillikatoksen itsenäinen käyttö. Asukkaat siivoavat katoksen käytön jälkeen sekä tekevät lumityöt talviaiakaan. Grillikatos on huoneistojen yhteiskäytössä. Huoneiston takkapuita saa käyttää grillikatoksessa.

Etäisyydet

• Ladulle noin 50 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.8)

Monday  23. March 2020, 00.00
Sijainti hyvä. Ilmansuunta hyvä, iltapäiväaurinko+ Varustelutaso riittävä, sauna välttävä Yleisilme viihtyisä

Wednesday  02. October 2019, 00.00
mökki oli erinomainen kahdelle aikuiselle ja yhdelle seltti-koiralle. Viihdyimme tosi hyvin . Kaikki oli erinomaista. Ainut mistä vähän miinusta oli kun saavuimme, siivouuksessa käytettyt pesuaineet liian voimakkan tuoksuisia.

Monday  09. September 2019, 00.00
Oikein ihana ja siisti majoitus rauhallisella paikalla. Pieni kehitysehdotus, että merkattaisiin vähän näkyvämmin tuo talon osoite vaikkapa roskiskatokseen, hämärässä ei tahtonut hahmottaa heti oikeata taloa monen samannäköisen joukosta :)

Tuesday  16. July 2019, 00.00
Aivan ihana pikkunäppärä mökki,juuri sopiva kahdelle hengelle.Vaikka lapsetkin mukaan olis hyvin yläkertaan mahtunut.Keittiössä hieman tilanpuute ruokatavaroille,mutta ei se menoa haitannut.Oikein siisti,ihanasti sisustettu mökki.Tykkäsimme kovasti😊

Friday  21. June 2019, 00.00
Astiat eivät olleet puhtaita kun niitä tarvittiin. Laskutilaa keittiössä ei ollut juurikaan. Naapurissa tehtiin remonttia ja piha oli täynnä telineitä. Hieman tyyris, mutta muuten ihan kiva rivarinpätkä.

Sunday  16. December 2018, 00.00
Hyvä sijainti.

Friday  05. October 2018, 00.00
Parhaat päivänsä nähnyt huoneisto. Keittiö olematon kun laskutilaa ei ole ja kuiva ruuat pitää pöydällä säilyttää. Loma oli kuitenkin muuten hyvä mutta ei oikein hinta laatu kohdannut.

Friday  05. October 2018, 00.00
Muuten hyvä majoitus mutta uunin pienuudesta ja sohvan epäkäytännöllisyydestä sekä parven rappujen jyrkkyydestä putoaa yksi tähti. Pariskunnalle aivan passeli majoitus😊

Tuesday  11. September 2018, 00.00
Kahdelle oikein sopiva. Siisti ja rauhallinen. Terassi tilava ja suunta ilta-aurinkoon. Kalustuksen muutoksilla voisi saada tilaa ja mukavuutta lisää. Sirommat ja esimerkiksi jakkaroita vähemmän. Astioita riittävästi.

Saturday  18. August 2018, 00.00
Siisti huoneisto hyvällä paikalla. Sauna tosi ahdas.

Saturday  21. July 2018, 00.00
Huoneisto, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti. Perussiisti ja hyvällä maulla sisustettu. Takapihan kota viihtyisä ja varmasti syksyllä ja talvella mukava paikka tulistella perheen pienempienkin kanssa. Miinuksina keittiön vähäinen säilytystila ja turvaporttia olisimme portaiden yläpäähän kaivanneet.

Saturday  23. June 2018, 00.00
Mukava siisti asunto. Riittävät tilat kahdelle lapselle ja aikuiselle.

Monday  11. June 2018, 00.00
Loma-asunto oli siisti, hyvällä paikalla ja kahdelle riittävän toimiva. Astianpesukone oli rikki, niin tiskaaminen oli hankalaa pienessä tilassa. Osa kodinkoneista laitettiin kaappiin niin saatiin laskutilaa keittiöön. Imuri tuoksui koiralle. Saariselän Keskusvaraamon kommentti: Astianpesukone uusittu kesällä 2018.

Friday  04. May 2018, 00.00
Ihan hyvä mökki kahdelle. Ladut ovat todella lähellä. Makuuhuoneessa hyvä sänky ja olohuoneessa superpehmeä löhöilysohva. Ilmalämpöpumppu oli mukava. Äänieristys olematon. Uuni ja liesi eivät toimi yhtäaikaa ja muutenkin keittiö melko epäkäytännöllinen olemattoman säilytystilan vuoksi.

Monday  30. April 2018, 00.00
Sijainti erinomainen, Mukava perusmökki, jossa joitakin kummallisuuksia: esimerkiksi takan pelti löytyy yläkerrasta, mitä ei mainittu missään. Meinasimme saada aikaan savutuksen. Sauna oli tosi pieni, ja kiuas lämpesi tosi hitaasti. Sai olla lämpötilavalitsin ihan suurimmalla, jos halusi löylyihin kohtuuajassa. Myös hella lämpeni kummallisesti: jos laitoit uunin päälle, etulevy ei lämmennyt... Jos ajatuksesi on kokkailla vähänkään enemmän, keittiö on vähän liiankin näpsykkä...

Sunday  25. March 2018, 00.00
Mökki oli kyllä viihtyisä ja siistikin, tosin kynnysmatot olivat reilussa koirankarvoissa, piti puhdistaa. Keittotila oli ahdas, kaappitila (leiville yms.) puuttui kokonaan kaikki ruokatarvikkeet piti säilyttää ruokapöydässä. Onneksi meitä oli vain kaksi henkilöä. Liesi ei toiminut kun uuni oli päällä???. Suihkunurkkauksesta puuttui kokonaan hylly/teline pesuaineille. Koska hiihdimme paljonkaipailimme suksien huoltotelinettä/pöytää, missä olisi voinut suksia huoltaa. Sijainti oli hyvä ja rauhallinen jonka jo tunsimme entuudestaan. Hieman tuli tunne ettei tässä mökissä aivan hinta/laatu kohdanneet toisiaan.