Logo
Majoitus Saariselällä talvella

Kuksatie 8b*

Luttorinne, Saariselkä
Kuksatie 8 B
99830 SAARISELKÄ
Koko: 35 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 5
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Huoneisto rivitalossa Luttorinteellä 2,1 km Saariselän keskustasta etelään. Keskihuoneisto kolmen asunnon rivitalossa. Tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna, pesuhuone/wc ja terassi etelään päin. Saunaosaston lattia remontoitu lokakuussa 2012. Rakennusvuosi 2002. Koko 35 m².
Makuutilat:
• makuuhuone: 2 vuodetta
• parvi: 3 joustinpatjaa

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi (pakastinlokero)
• sähköliesi
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• langaton internet (tarvittaessa kysy Keskusvaraamon vastaanotosta. 4G-modeemin pantti 40 €)
• tv
• dvd-soitin
• cd-soitin
• radio
• pyykinpesukone
• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• takka
• auton lämmitys pistoke
• ulkovarasto takapihalla
• grillikatos

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Majoitushintaan sisältyy grillikatoksen itsenäinen käyttö. Asukkaat siivoavat katoksen käytön jälkeen sekä tekevät lumityöt talviaiakaan. Grillikatos on huoneistojen yhteiskäytössä. Huoneiston takkapuita saa käyttää grillikatoksessa.

Etäisyydet

• Ladulle noin 50 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2. Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä ovikoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautuslaatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.9)

Maanantai  13. Joulukuu 2021, 00.00
Pakkasella tuntui kovaa vetoa ikkunoista sekä ulkoseinien lattiatasosta. Makuuhuoneen ulkoseinällä ilmeisesti pakkasen puolella. Ahdas oleskelutila, joka sopii vain korkeintaa kolmelle henkilölle.

Maanantai  03. Toukokuu 2021, 00.00
Suihkun viemäri ei vetänyt, mutta se korjattiin heti seuraavana päivänä. Samoin saimme mikrokuvun pyydettäessä. Sohva ei pysynyt paikallaan, vaan vieri aina alas. Sänky oli hyvä, samoin pehmeät matot makuuhuoneessa. Sauna on hyvä, sekä pesukone, jossa saa pestä hikiset vaatteet hiihdon jälkeen. Kiitos vuokrasta, hinta oli edullinen.

Maanantai  26. Huhtikuu 2021, 00.00
Asiallinen majoitus loistavalla sijainnilla. Sopiva meidän tarpeisiimme. Tulemme uudelleen.

Maanantai  29. Maaliskuu 2021, 00.00
Kotoisa siisti mökki. Kahden ihmisen viikoksi ostetut ruuat ja ruuantekotarpeet mahtuivat hyvin jääkaappiin/ säilytystiloihin. Kattilat, paistinpannu ja uunivuoka hyviä ja muutenkin ruuantekovälineet hyvät. Kota hyvin varusteltu ja tunnelmallinen. Äänieristys ei paras mahdollinen. Kokonaiskuva kirkkaasti plussan puolella

Maanantai  30. Marraskuu 2020, 00.00
Mökki oli siisti ja viihtyisä. Keittiössä oli kaappitilaa aivan minimaalisesti. Yhtään tilaa ei jäänyt ruoille, joita ei laiteta jääkaappiin. Auttaisi varmaan, jos vähissä kaapeissa olisi ollut vähän vähemmän astioita. Astianpesukone ei toiminut ja oli kuulemma aiemminkin ollut moneen kertaan rikki. Rauhallinen sijainti, eikä mitään meteliä kuulunut naapuristakaan, vaikka tämä on rivitalon keskimmäinen asunto. Sauna pieni, mutta hyvä. --- Saariselän Keskusvaraamon vastaus: Huoneistoon on uusittu 6/20 Smart-TV ja astianpesukoneeseen on tehty takuuhuolto 12/20. ---

Maanantai  23. Maaliskuu 2020, 00.00
Kuksatie 8 c liian pieni majoitus 4.lle henkilölle. Jääkaappiin ei mahdu neljän henkilön ruoat kuin yhden päivän ajaksi. Keittiö huono, koska liesi ja uuni eivät toimi yhtäaikaa. Hankala laittaa ruokaa. Kattilat ruoanlaittoon sopimattomia, ohutpohjaisia. Yläkerran majoitustila ei ole majoitukseen sopiva, katto liian matalalla, ei voi kävellä. Yläkerran sänkyjen jalat irtoavat niitä nostettaessa. Yläkertaan johtavat portaat liian jyrkät ja esim. hätätilanteessa sieltä ei voi pelastautua. Vaarallista nukkua yläkerrassa. TV.n seinäteline rikki, TV.n asentoa ei saa sopivaksi katsojiin nähden. Nämä kaikki tiedot puuttuivat majoituskuvauksesta. Majoituskuvaukseen lisättävä: sopii kahdelle henkilölle, keittiövarusteet puuttellisia, omat kattilat suotavia, liesi ja uuni eivät toimi yhtäaikaa. Asunnon hinnoittelu korkea em. puutteisiin nähden. Jos puutteita ei korjata, sopivampi hinta ko. majoituksesta on 350 euroa/viikko.

Tiistai  17. Maaliskuu 2020, 00.00
Majapaikka on lähellä hiihtolatuja molempiin suuntiin sekä Kaunispäälle, että Kiilopäälle. Kuivauskaappi ja sauna olivat hyviä. Sänky oli myös hyvä. Keittiö on hieman ahdas, ei ole säilytystiloja. Siisteystaso voisi olla parempi. Biojätteille ei ole paikkaa, jouduimme ottamaan biojätteet kotiin viemisiksi.

Sunnuntai  09. Helmikuu 2020, 00.00
Kämppä on mukava ja viihtyisä. Takka on aivan upea ja halkoja lämmitykseen mukavasti. Pidin myös keittokatoksesta. Parvella on viihtyisä pieni kirjasto. Saunassakin löytyy. Mökki on hyvin varustettu ja astioita, kasareita ja pannuja riittävästi. Äänieristyksessä on toivomisen varaa. Ihmetytti myös, että saunaa lämmitettäessä alakerran makuuhuone kylmenee. Parven portaat ovat turhan jyrkät. Mökin yhteydet sekä keskustaan että metsäladuille ja poluille ovat hyvät.

Tiistai  13. Elokuu 2019, 00.00
Mökki täytti odotukset kohtalaisen hyvin. Viihdymme ja tulemme myös toistekkin. Astiat hyviä, panostaisin paistinpannujen uusimiseen sekä tehokkaampaan hellaan, jonka levyt lämpenivät hitaasti.

Tiistai  09. Huhtikuu 2019, 00.00
Siisti ja toimiva kohde. Varustelu ok tasolla, riittävästi keittiötavaraa, kokkailimme itse. Sauna kovin pieni, mutta ajoi asiansa. Lokaatio hyvä lähellä latuja. Netistä ja Chromecastista plussaa. Voisin tulla toistekin. Ehkä hieman hintava tiloihin nähden, sangen kompaktit neliöt.

Tiistai  23. Lokakuu 2018, 00.00
Tuttu huoneisto - oltiin viidettä kertaa tässä kämpässä, sopiva kahden hengen majoitukseen, tyynyt voisi uusia.

Tiistai  02. Lokakuu 2018, 00.00
Aivan huippupaikka, suosittelen.

Torstai  06. Syyskuu 2018, 00.00
Yritin hoitaa varausta verkossa, mutta ei onnistunut ilm. varaukseni kiireellisyyden vuoksi (alle puolitoista vrk:a ekaan yöpymiseen ) . Laitoin viestin verkkosivun viestiosioon. Siihen ei tullut vastausta vuorokauden kuluessa, joten soitin varaamoon liikeaikaan. Varasin yhden muistamani kohteen puhelimessa, koska valkkaaminen vaihtoehdoista olisi ollut liian aikavaa. Sen jälkeen homma sujui kiitettävästi. loppuun asti. Suurin miinus siitä, että viesteihin vastataan vasta useamman päivän viiveellä!

Keskiviikko  05. Syyskuu 2018, 00.00
Oikein mukava, viihtyisä ja siisti "kämppä" ja hyvin varustettu. Tulen mielelläni vierailemaan uudelleenkin.