Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Kuksatie 8b*

Luttorinne, Saariselkä
Kuksatie 8 B
99830 SAARISELKÄ
Koko: 35 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 5
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (24)
Huoneisto rivitalossa Luttorinteellä 2,1 km Saariselän keskustasta etelään. Keskihuoneisto kolmen asunnon rivitalossa.
Tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna, pesuhuone/wc ja terassi. Saunaosaston lattia remontoitu lokakuussa 2012. Rakennusvuosi 2002. Koko 35 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 vuodetta
• parvella 3 joustinpatjaa

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastinlokero
• sähköliesi
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• pyykinpesukone
• vaatteiden kuivauskaappi
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhteys (tarvittaessa kysy Keskusvaraamon vastaanotosta. 4G-modeemin pantti 40 €)
• tv/dvd
• radio/cd-soitin
• takka
• terassi etelään päin
• auton lämmitys pistoke
• ulkovarasto takapihalla
• grillikatos

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys (nouda modeemi vastaanotosta, pantti 40 €).
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Majoitushintaan sisältyy grillikatoksen itsenäinen käyttö. Asukkaat siivoavat katoksen käytön jälkeen sekä tekevät lumityöt talviaiakaan. Grillikatos on huoneistojen yhteiskäytössä. Huoneiston takkapuita saa käyttää grillikatoksessa.

Etäisyydet

• Ladulle noin 50 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.0)

Tiistai  13. Elokuu 2019, 00.00
Mökki täytti odotukset kohtalaisen hyvin. Viihdymme ja tulemme myös toistekkin. Astiat hyviä, panostaisin paistinpannujen uusimiseen sekä tehokkaampaan hellaan, jonka levyt lämpenivät hitaasti.

Tiistai  09. Huhtikuu 2019, 00.00
Siisti ja toimiva kohde. Varustelu ok tasolla, riittävästi keittiötavaraa, kokkailimme itse. Sauna kovin pieni, mutta ajoi asiansa. Lokaatio hyvä lähellä latuja. Netistä ja Chromecastista plussaa. Voisin tulla toistekin. Ehkä hieman hintava tiloihin nähden, sangen kompaktit neliöt.

Tiistai  23. Lokakuu 2018, 00.00
Tuttu huoneisto - oltiin viidettä kertaa tässä kämpässä, sopiva kahden hengen majoitukseen, tyynyt voisi uusia.

Tiistai  02. Lokakuu 2018, 00.00
Aivan huippupaikka, suosittelen.

Torstai  06. Syyskuu 2018, 00.00
Yritin hoitaa varausta verkossa, mutta ei onnistunut ilm. varaukseni kiireellisyyden vuoksi (alle puolitoista vrk:a ekaan yöpymiseen ) . Laitoin viestin verkkosivun viestiosioon. Siihen ei tullut vastausta vuorokauden kuluessa, joten soitin varaamoon liikeaikaan. Varasin yhden muistamani kohteen puhelimessa, koska valkkaaminen vaihtoehdoista olisi ollut liian aikavaa. Sen jälkeen homma sujui kiitettävästi. loppuun asti. Suurin miinus siitä, että viesteihin vastataan vasta useamman päivän viiveellä!

Keskiviikko  05. Syyskuu 2018, 00.00
Oikein mukava, viihtyisä ja siisti "kämppä" ja hyvin varustettu. Tulen mielelläni vierailemaan uudelleenkin.

Sunnuntai  10. Syyskuu 2017, 00.00
Rauhallisella paikalla. Ulkoilupolut lähtevät läheltä. Asunto siisti, kahdelle mukavasti tilaa. Viihdyimme. Päiväretkeltä tultua porot odotti pihassa.

Maanantai  10. Heinäkuu 2017, 00.00
Mukava, tunnelmallinen asunto, johon oli helppo kotiutua! Kaksi aikuista ja pieni koira mahtui mukavasti, mutta isommalla porukalla oleskelutiloissa tulisi varmaan ahdasta vaikka nukkumaan mahtuisikin. Todella miellyttävä paikka!

Tiistai  07. Helmikuu 2017, 00.00
Asunto oli siisti ja viihtyisä ja sijainti rauhallinen. Sisällä katosta kuitenkin tippui vettä, eikä asian eteen tehty mitään. Esimerkiksi sänky ja sänkyvaatteet kastuivat iltayön aikana vettä tippuviksi. Siinä oli hieman hankala sitten nukkua. Muuten mukava mökki. Saariselän keskusvaraamon kautta tehdyt varaukset, liittyen lisäpalveluihin, aiheuttivat turhaa, kohtuutonta lisäharmia lomallemme. Laskuja palveluista laitettiin sinne tänne ja vielä senkin jälkeen, kun lasku oli jo maksettu. Keskusvaraamon sivut tulisi myös päivittää selkeämmiksi. Lähetin laskusekaannuksesta sähköpostia ja en saanut koskaan minkäänlaista vastausta.

Maanantai  26. Syyskuu 2016, 00.00
Sijainti rauhallinen, mutta lähellä kaikkea; tuntureita, keskustaa, reittejä. Mökin varustelu oikein hyvä. Kiitos!

Maanantai  15. Elokuu 2016, 00.00
Asunto oli siisti, soveltuu hyvin kahden aikuisen majoittumiseen. Tyynyt ja patjat olisi aika uusia. Pyykinpesukoneen sijainti on käytön kannalta hankala, mutta tilat nähden ymmärrettävä. Asiakaspalvelu keskusvaraamolla iloista.

Tiistai  03. Toukokuu 2016, 00.00
Hyvällä paikalla, helppo lähteä hiihtämään.

Maanantai  25. Huhtikuu 2016, 00.00
Hyvällä paikalla, asiallinen kahdelle, hinta laatusuhde kohdallaan.

Tiistai  21. Huhtikuu 2015, 07.28
Näpsäkkä pieni rauhallinen rivari. Lämminvesivaraaja saisi olla jatkuvalla sähköllä. Yhtenä iltana ei riittänyt lämminvesi 3.lle kylpijälle, kun ensin laitettiin saunavasta lämpimään veteen pehmiämään. Parveke kiva, kun on auringon puolelle ja lyhyt matka joka paikkaan.

Maanantai  06. Huhtikuu 2015, 18.06
Mokki ihan asiallinen 3 hengelle. Wlan emme saanet toimimaan, vaatii kai jonkinlaisen salasana. Sitä ei meille annettu eikä löydettykän asiapapereist.

Tiistai  31. Maaliskuu 2015, 16.39
Valoisa siisti huoneisto.Sijainti hyvä.Ladut lähellä. Kotona kokkaaville puutteelliset mahdollisuudet. kaksilevyinen tosi hidas liesi ja olemattomat säilytys-ja työtilat, paitsi jääkaappi tarpeeksi tilava.

Tiistai  24. Maaliskuu 2015, 16.24
Ensi tuttavuus meille, mutta erinomainen sijainti ja toimiva kämppä. Innokkaalle kokkaajalle hieman vähän tilaa, mutta selvittiin. Voi olla, että palataan joskus. Terveiset kotkasta.

Perjantai  14. Kesäkuu 2013, 21.55
Tykätty on ja jo viitenä kesänä oltu tässä samassa paikassa....

Perjantai  14. Kesäkuu 2013, 21.55
Hyvä paikka meille, kun on koiratkin mukana...

Maanantai  25. Maaliskuu 2013, 16.09
Suht. toimiva ja asiallinen. Lattialämmitys epätasainen, kuumia ja viileitä kohtia. Huonosti säylytystilaa ei kylmä-ruoka-aineille. Saunassa ei ollut viemäröinti ja kallitukset vääriä, joten vesi jäi seisomaan lattialle!.

Tiistai  26. Heinäkuu 2011, 17.15
Mökissä jyrkät portaat parvelle, ei mielestäni sovellu lapsille eikä huonojalkaisille aikuisillekaan. Ruokapöytä aivan liian pieni, keittiövarustus ja - tilat ei käytännölliset. Soveltuu kahden hengen lomailuun. Suosittelisin mökin omistajaa tarkistamaan pesutilojen lattiakaivoon johtavat kallistukset, vesi valuu muualle kuin kaivoon.

Tiistai  21. Kesäkuu 2011, 08.11
Muuten toimi hyvin, mutta 5 henkilölle hiukan niukat ruokailutilat.

Tiistai  14. Kesäkuu 2011, 19.20
Viihtyisä, kaikki tarvittava löytyy. Isona plussana,kun koirat voivat tulla sinne. Hyvä ja rauhallinen sijainti. TULEMME UUDELLEEN!

Maanantai  28. Helmikuu 2011, 16.50
Kompakti huoneisto, vaikka eteistila oli melko pieni. Pikkulusikoita olisin kaivannut lisää :)