Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Kuksatie 7b

Luttorinne, Saariselkä
Kuksatie 7 B
99830 SAARISELKÄ
Koko: 50 + 20 m2
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (9)
Hirsirakenteinen paritalohuoneisto Luttorinteellä 2,1 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, makuuhuone, parvi, sauna, pesuhuone, wc ja terassi. Huoneistossa on koneellinen ilmastointi sekä katto- ja lattialämmitys. Rakennusvuosi 2000. Koko 50+20 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa parivuode
• parvella 5 patjaa

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• kahvinkeitin
• mikroaaltouuni
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• tv
• vhs-videot
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• Terassi on eteläseinustalla metsikköön päin

Etäisyydet

• Laanilaan 2 km
• Ladulle noin 50 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.1)

Tiistai  27. Maaliskuu 2018, 00.00
Hyvin toimi neljälle aikuiselle. Kivat, siistit tilat. Erityistä kiitosta seurueemme antoi astiastolle. Pyysimme huoltomieheltä mikrokupua, jonka saimmekin pian. Lähetin jo sunnuntaina erikseen sähköpostilla selvityksen pyykinpesukoneen häiriöstä / vikatilasta. Tässä tuo teksti varmuuden vuoksi vielä uudelleen. Majoituimme viime viikolla (17.-24.3.) Saariselällä osoitteessa Kuksatie 7B. Huoneistossa olevassa pesukoneessa oli seuravanlainen vika- häiriö: noin 3,5 tunnin pesemisen, linkousten ja huuhteluiden jälkeen ohjelma jatkoi yhä uudelleen huuhteluita ja linkoukseen pakottamisen jälkeenkin alkoi ottaa uudelleen vettä. Tämän jälkeen pakotimme veden poiston ja keskeytimme ohjelman. Jos teidän kautta voi antaa palautetta laduista, niin sellainen kehitysehdotus tuli mieleemme, että alamäissä ladun leveyttä olisi hyvä säätää suuremmaksi. Näin tehdään aika monessa paikassa, jossa olemme käyneet hiihtämässä ja uskoisin, että yleensä latukoneet sen mahdollistavat. Tämä tekee mäkien laskemisen varmemmaksi ja miellyttävämmäksi. Meillä oli onnistunut loma. Kiitos! ---SAARISELÄN KESKUSVARAAMON VASTAUS--- Huoneistoon on hankittu uusi pyykinpesukone 04/2018

Tiistai  06. Maaliskuu 2018, 00.00
Perustason siisti ja hyväkuntoinen mökki. Keittiöstä löytyi kaikki tarvittava monipuoliseenkin kokkailuun. Astianpesuaineet, vessapaperit yms kaikki tarpeellinen löytyi talon puolesta. Saunan kiuas hyytyi yhdellä lämmityskerralla, mutta huolto hoiti sen heti seuraavana aamuna jämptisti kuntoon. Yläkerran parvella oli viisi patjaa, kaikki kolme muksua sai nukkua samassa tilassa ja useampikin olisi tilan puolesta mahtunut. Kaikki toimi odotetusti ja sujuvasti, majoittuisin uudestaan. Majoitushintaan kuului siivous ja lakanasetit pyyhkeineen. Varastossa oli pari pulkkaa, mutta niitä ei tarvittu, koska Saariselän pulkkamäessä oli niitä kaikille tarjolla. Mökin sijaitsi kätevästi hiihtämisen näkökulmasta. Valoladut 200m päässä ja latuja risteää läheltä moneen suuntaan. Piha aurattiin säännöllisesti, sähkötolppa oli autolle kätevässä paikassa. Rauhallinen ympäristö. Terassin puolelle avautuu avara metsämaisema, ei muita rakennuksia, teitä tai reittejä näköpiirissä.

Perjantai  21. Heinäkuu 2017, 00.00
Toimiva huoneisto hyvällä sijainnilla.

Perjantai  13. Toukokuu 2016, 00.00
Kämppä oli siisti ja sieltä löytyi kaikki tarvittava,sekä sijainti on sopivan matkan päässä kylän hulinoista.

Perjantai  06. Toukokuu 2016, 00.00
Hyvällä paikalla oleva huoneisto, tilaa riittävästi pienemmälle porukalle. Muutaman jutun voisi päivittää: pari rikkinäistä uunivuokaa ja nuhruiset nojatuolit. Varustus muuten hyvä. Huoneisto hyvin siivottu (paitsi pakastelokero).

Keskiviikko  18. Syyskuu 2013, 09.00
Kuksatie 7 B on mitä esitteessä luvataan ja lähellä kaikkia palveluja saarisellällä Olimme tyytyväisiä mökkiin ja saariselkään paikkana tulemme uudelleen. Mökki toimiva neljällä aikuisella ja kahdella lapsella mutta ei isommalle porukalle.

Lauantai  27. Lokakuu 2012, 09.53
Asiallinen kämppä. Ei über hyvä mutta ei toisaalta mitään moitittavaakaan. Astiasto oli keskivertoa parempi. Se, että keittiössä oli varattu yksi kaappi kokonaan vierailijan käyttöön, oli erinomainen juttu ja jota ei ole aiemmin tullut vastaan.

Torstai  19. Huhtikuu 2012, 20.43
Hyvä ja siisti mökki sopivan matkan päässä keskuksesta. Rauhallinen paikka ja ladut lähtee vierestä, tästä plussat! Miinuksena mainittakoon että lapsiperhettä ajatellen tavarat oli sijoitettu turhan matalalle... Kokonaisuutena todella positiivinen kokemus!

Tiistai  02. Elokuu 2011, 18.15
Kodikas, riittävän tilava ja kaikki perustarpeet omaava paritalopuolikas. Rauhallinen takaterassi, johon ilta-aurinko paistaa. Mökki oli perussiisti, mutta näin kesäaikaan, kun mökkiläisen on itse lähtiessään siivottava, lipsauksia sattuu. Kun menimme mökkiin, mm. WC:n pytty oli pesemättä. Aika yäk!Mökin tyynyt olivat ikävän likaiset ja muttuiseksi menneet. Olisi aika ostaa uudet. DVD soitin puuttuu, jos joku haluaisi rankkassateen aikana katsoa vaikka jotain elokuvaa.Pölyimurin pussi oli aivan täynnä. Siivouskomerossa oli vain tyhjä pahvilaatikko, jossa oli joskus ollut vaihtopusseja. Aika merkittävä juttu, kun halutaan siivota mökkiä seuraavalle matkailijalle.