Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Kelokoto*

Laanila, Saariselkä
Laaniojantie 7, Laanila
99830 SAARISELKÄ
Koko: 75 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (15)
Kelomökki Laanilassa 4,1 km Saariselän keskustasta etelään. Laaniojan varrellaa sijaitsevassa mökissä on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, puulämmitteinen sauna, pukuhuone, wc ja terassi.
Samassa rakennuksessa on puulämmitteinen sauna, jonka yhteydessä on suihku. Terassi avautuu Laaniojan suuntaan. Laaniojassa on kastautumispaikka, uimiseen joen leveys ei riitä. Rakennusvuosi 1983. Koko 75 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• tuvassa 2-hengen vuodesohva (leveys 140 cm)

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jenkkijääkaappi, jossa 50 litran pakasteosa
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• hiustenkuivaaja
• tv
• radio/kasetti-/cd-soitin
• luonnonkivi takka
• lasten retkisänky

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous sekä sauna- ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy sauna- ja takkapuut.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• pihapiirissä toinen vuokramökki
• mökeillä yhteinen ranta, tulistelupaikka pihalla sekä puuvarasto

Etäisyydet

• Ladulle noin 1,2 km
• Rinteisiin noin 6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.1)

Perjantai  20. Syyskuu 2019, 00.00
Mökki on sijainniltaan, varustetasoltaan ja tilaratkaisultaan oikein hyvä. Miinusta saa mökin pölyisyys ja hämäryys riippumatta erilaisista, epäilyttävistäkin sähköjohtoviritelmistä. Myös saunan lattialle pitäisi kiireesti tehdä jotain.

Perjantai  28. Joulukuu 2018, 00.00
Vietimme joulun Kelokodossa Saarisellä. Varustetaso mökissä hyvä. Rauhallinen paikka,kaikesta jäi hyvä mieli. Tulemme varmasti uudelleen. Varaamolle kiitos ystävällisestä palvelusta. T. P&M

Maanantai  20. Elokuu 2018, 00.00
Hieno ja mukava paikka, kun kävimme kesä-visiitillä. Harvoin on vuokra-mökissä noin kattavaa ja hyväkuntoista keittiön tarpeiston varustusta ja "ahh" teräviä veitsiä joilla voi ihan laittaa ruokaakin. Voi laittaa sitä ruokaa mitä haluaa, eikä vain sitä mihin on kipot ja kupit. Saariselkä on sopivan lähellä ja alue muuten mukavan rauhallinen ja mökki-henkinen vaikkakin takapihalta löytyy toinen mökki. Talojen sopiva asettelu takaa, ettei sitä naapuria juurikaan huomaa. Sängyissä oli laadukkaan oloiset patjat yms. sekä talon liinavaatteet hotelli-tasoa. Ilmalämpöpumppu tuo helppoutta kesän kuumimpiin hetkiin. Miellyttävä ylläri oli myös se, että kun on tilannut siivouspalvelun niin ei silti edellytetä, että ihan kaikki on lähes kuitenkin tehtävä itse eli hieman standardista laajemmat siivouksen kattavuudet plussaa. Puusauna antoi myös oikein mukavat löylyt, mutta hyinen joki ei meidän koleahkoilla kesäkeleillä oikein kutsunut :-D Kehitysehdotuksena vinkkaisin, että makkareissa olisi kiva olla vielä lisäksi rulla-/pimennysverhot näin kesä-aurinkoon tottumattomalle niin sais nukkua juuri siihen saakka kuin haluaa. Pari vaikka huonompaakin perus-fillaria olisi myös kiva niin ei tarttis aina autolla kylille lähteä...kun on kuitenkin niin lähellä.

Keskiviikko  18. Heinäkuu 2018, 00.00
Hiukan syvempi"pulahdus"paikka laaniojassa ois kiva,saunan jälkeen.kiitos!

Maanantai  12. Helmikuu 2018, 00.00
Hieno kelomökki rauhallisella paikalla.Naapurimökki on lähellä,mutta ei meitä haitannut.Lattia on kylmä,mutta huippuhyvä puusauna ja todella hyvä takka olivat oikein hyvät.Keittiön varustelu yllätti suuruudellaan,harvoin mökeissä on näin hyvät kattila,pannu yms.valikoima,mitä täältä löytyi.Varaamme varmasti uudelleen,jos tulemme Saariselän suuntaan vielä.Kiitos!

Maanantai  01. Tammikuu 2018, 00.00
Mökki oli hyvällä, rauhallisella paikalla. Kaukana laduista mutta ei haitannut koska oli liian kylmää hiihtämiseen. Puulämmitteinen sauna oli hyvä vaikkakin hiukka askeettinen. Mökin lattiajäähdytys toimi erittäin hyvin, mutta kaksilla sukilla + crocseilla tuli toimeen. Talvella kannattaa olla tarkkana autonlämmityksen kanssa. Nyt naapurimökin asukkaan (nähtävästi liian) tehokas sisätilalämmitin poltti yhden pääsulakkeista. Huomioitavaa myös se, että mökin sähkötaulu on yhteinen naapurimökin kanssa.

Lauantai  09. Syyskuu 2017, 00.00
Aivan loistava sijainti. Mukava mökki, hyvät löylyt tarjoava sauna ja ihana puro, jossa pulahtaa. Hyvin mahtui neljä aikuista.

Torstai  20. Huhtikuu 2017, 00.00
Kotoisa mökki rauhallisella paikalla, vieressä korkeammalla kohdalla oleva toinen mökki ei häirinnyt meitä. Peseytymistila pieni (saunan nurkassa) ja olisi ollut vielä parempi jos ladut olisivat lähempänä. Plussaa: pehmeät patjat ja tyynyt, keittiön varustelu ja takka.

Sunnuntai  25. Syyskuu 2016, 00.00
Mökki oli rauhallisella paikalla, joka sopi meille. Paikka Laaniojan rannalla oli viihtyisä. Puulämmitteinen sauna antoi mukavat löylyt, joista piti nauttia lähes joka ilta. Vaikka pihapiirin toiseen mökkiinkin tuli asukkaat, ei se häirinnyt. Vuodevaatteet olivat hyvät ja vaatekaapeissa oli runsaasti hyviä hengareita, jotka yleensä puuttuvat. Olohuoneen sohva ja nojatuolit olivat mukavat istua. Astioita oli runsaasti ja ne olivat laadukkaita . Harvoin näiltä mökeiltä löytyy myös näin hyvä kattilavalikoima, sekä usetita HYVIÄ paistinpannuja. Teimme lähes joka päivä ruuan itse, joten arvostamme näitä asioita. Takka loi tunnelmaa ja sen sai helposti syttymään hyvillä puilla. Tulipaikka pihalla oli myös oivallinen. Toivottavasti saamme toisenkin kerran vuokrattua tämän mökin.

Tiistai  13. Syyskuu 2016, 00.00
Rauhallisella paikalla sijaitseva kelomökki/huvila. Kaikki perusmukavuudet, siisti ja kaikinpuolin ok.

Maanantai  21. Maaliskuu 2016, 00.00
Mökki rauhallisella paikalla ja omalla autolla kulkevalle kohtuullisen lähellä keskustaa. Perinteinen kelomökki, jossa hyvä takka, miellyttävä puulämmitteinen sauna ja ehdottomasti alimittainen wc-tila. Viikon kohokohtia oli hyvien takka- ja saunapuiden pieniminen Fiskarsin tehokkaalla kirveellä. Kulku mökille sisään rakennuksen päädyn kautta epämääräistä kapeaa väylää pitkin varsin hankalaa, mutta siihenkin liukasteluun kyllä tottui. Mökin huollosta vastaava henkilö (Petteri) ilahdutti ystävällisyydellään ja palvelualttiudellaan. Mökki kaipaa pientä päivittämistä esim. loppuunkäytettyjen terassin kynnysmattojen ja rikkinäisen ruokailuvälinelokerikon osalta. Helposti saavutettava auton lämmityspiste pitäisi myös järjestää talvimatkailijoille. Viikko meni Kelokodossa asustellessa ja Saariselän upeissa maisemissa hiihdellessä mukavasti. Lapin mökkejä varsin paljon "kolunneena" matkailijana arvioisin kokonaisuutena 850 euroa viikosta kuitenkin hieman ylihintaiseksi.

Maanantai  06. Huhtikuu 2015, 19.38
Kyllä suosittelisin. Viihtyisä pieni hyvävarusteinen mökki, hyvä sauna. Sijainti hyvä, ei aivan keskustassa, mutta lähellä palveluja kuitenkin.

Tiistai  06. Elokuu 2013, 16.36
Ihan kiva mökki hyvällä paikalla .Keittiön varustus yllätti positiivisesti.Ainakaan kesäaikaan ei olisi kiva ,jos viereinen ylämökki olisi samaan aikaan asutettu.Asiasta voinee sopia omistajan kanssa ?

Torstai  23. Helmikuu 2012, 19.43
Toimiva tilava kelomökki neljälle perinteistä mökkeilyä ja rauhaa haluavalle.

Tiistai  29. Maaliskuu 2011, 19.25
Kelokoto on hiukan syrjässä,auto välttämätön jos haluaa liikkua.Haemme Lapin luontoa ja hiljaisuutta,teemme osittain ruokaa aina itse,emme bailaa eikä käydä baareissa,siis Kelokoto ihanteellinen ,sauna ja takka,hyvät sängyt ja muu varustus.Lyhyt matka laduille käyttäen autoa siirtymiseen.Siis melkein täydellinen.