Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Holiday Club Saariselkä, 1-hengen huone

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Saariseläntie 7
99830 SAARISELKÄ
Koko: 18 m2
Vuodepaikat: 1
Max. henkilömäärä: 1
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (15)

Hotellin kuvaus

Holiday Club Saariselkä on Euroopan pohjoisin kylpylähotelli. Hotellissa on 139 tilavaa ja viihtyisää huonetta.
• 17 x yhden hengen huoneet 80 cm sängyt, 18m2, ei ole remontoitu.
• 105 x 2 hengen superior huoneet, 22 m2. Remontoitu 2017/2018.
Superior-huoneet sopivat mainiosti perhehuoneiksi. Vuodepaikat: 2 x 90 cm vuodetta, lisävuode lisämaksusta vuodesohvasta kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle.
• 2 x Junior suiteja (42-50 m2), ei remontoituja. makuualkovi, olohuone, sauna, takka, olohuoneessa vuodesohva + vuodetuoli, jääkaappi sekä 1 x makuualkovi, olohuone, sauna, olohuoneessa vuodesohva + vuodetuoli, jääkaappi.
• 3 kpl Suiteja (45-50 m2) remontoitu 2017-2018. makuualkovi, olohuone, sauna, takka, olohuoneessa vuodesohva + tuotavissa erillinen lisävuode tarvittaessa, ei jääkaappia
Ravintolapalvelut
Holiday Club Saariselän yhteydessä on kaksi ravintolaa: Rakka ja Revontuli.
Ravintolat Rakka ja Revontuli
Kokouspalvelut
ei kokoustilaa.
Angry Birds Activity Park
Puiston teemana on avaruus ja Lapin tunnelma. Lähtökohtana on fyysinen tekeminen, laitteet eivät liikuta ihmisiä vaan ihmiset laitteita.
Saariselän Angry Birds Activity Park, hinnasto
Saunamaailma ja allasosasto
tarjoavat mielenkiintoisia kohteita kaikenikäisille
• porealtaita
• vesihierontapisteitä
• vastavirran
• vesiliukumäen
• lastenaltaan ja vesileluja
• perinteiset suomalaiset saunat
Holiday Club Saariselän kylpylän hinnasto
Hoidot
Kylpylän hoito-osastolta kasvo-ja vartalohoidot, hieronnat, käsi-ja jalkahoidot.
Holiday Club Saariselän kylpylän hoito-osaston hoidot ja hinnasto

1-hengen huoneen varustus

• vedenkeitin
• osassa huoneita pieni viileä kaappi
• pyyhkeiden kuivauskaappi
• hiustenkuivaaja
• suihku, wc
• suihkusaippua
• TV (TV1, TV2, MTV3, Nelonen ja YLE FEM). Hotellin aulan TV:ssä myös taivaskanavat.
• silitysvälineet
• internet yhteys

Hintaan sisältyy

• Huonehintaan sisältyy aamiainen, kylpytakki sekä allasosaston vapaa käyttö.

Hyvä tietää

• Huoneista on sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja Angry Birds Activity -puistoon sekä kylpylän hoito-osastolle.
• Aamiainen tarjoillaan klo 7-10.
• Kaikki huoneet ovat savuttomia
• Internetin käytöstä:
• sängyt 80 cm
Esimerkiksi kannettavaan liitettävä yhteys toimii hotellitelevisioon liitetyn datakaapelin kautta. Kaikissa huoneissa on myös maksullinen internet yhteys, joka toimii huonetelevision näytöllä ja sitä ohjataan järjestelmään liitetyn langattoman näppäimistön kautta
• Kesäkaudella kylpylä on avoinna klo 15-20:30
• Hotellin väestösuojassa on suksien huoltohuone, varusteena pöytä ja rauta. Lisäksi lukollisia suksiensäilytystelineitä.

Vastaanotto / Check-in

Holiday Club Saariselän vastaanotto, Saariseläntie 7. Avoinna 24 h/vrk paitsi kesäkaudella klo 7-23. Puh. 0306 866 900

Palaute (Keskiarvo 3.5)

Lauantai  25. Elokuu 2018, 00.00
Sopivan "ylellinen" huone ym. viikon erämaamajoituksen (teltta) ja -ruokailun jälkeen. Kylpylä saunoineen oli todella tarrpeen viikon karstojen huuhtomiseen. Siis hyvä paikka lopettaa erämaavaellus. Vastaanoton virkaililija (ivalolainen) oli ystävällinen ja halukas auttamaan.

Torstai  22. Maaliskuu 2018, 00.00
Kaiken kaikkiaan varsin positiivinen kokemus. Erinomainen, monipuolinen aamiainen ja hyvä a la carte ravintola, ystävällinen ja joustava palvelu. Huone ja siivouspalvelu toimi hyvin, ehkä olisi toivonut vielä jonkinlaista minijääkaappia. Kylpyläosastossa ei valittamista, tosin itse olisin kaivannut selkeää yksinkertaista uintikaistaa enemmän kuin viihteellistä vesimaailmaa.

Lauantai  27. Tammikuu 2018, 00.00
Palvelu toimi moitteettomasti.

Maanantai  27. Maaliskuu 2017, 00.00
Hotelli sijaintinsa puolesta hyvä. Sinne on helppo tulla Bussilla, ladut ja palvelut ovat lähellä. Yleiset tilat, varsinkin kylpylän puku- ja saunatilat kaipaavat pikaista remonttia ja 'päivitystä'. Varsinkin sauna oli huonossa kunnossa. Henkilökunta oli ystävällistä .

Lauantai  18. Helmikuu 2017, 00.00
Hotellille 2 tähteä, kolmannen saa ystävällinen henkilökunta. Remontoidut 1-2 hh huoneet ok vs. hinta. Muutaman yön up grade "superior" huoneeseen oli kokemuksena surkea. Saunatilat ( miinus sauna) ja kph remontoituina ihan ok. Muutoin huone yleisilmeeltään surkea vs hinta joka siitä maksettiin. Vaikka huoneet ja hotellin yleisilme tanakasti jämähtänyt 80 luvun valmistumishetkeen, ei ikäkään haittaa jos yleisilme olisi edes siisti. Likaiset kokolattiamatot , majoittuessa hiekkaa lattialla ja tuoleilla, ei ole saapuessa mieltä nostattava.kokonaisuuden "kruunasi" rikkinäiset seinät ja likainen takan reunus, vaikka se ei ilmeisestikään ole ollut käytössä vuosiin. Hotellin aamiainen välttävä, ilmeisesti ei tarkoitettu elämykseksi vaan puhtaasti polttoaineeksi. 13 päivän vierailun aikana ei mitään vaihtelua. Kylpylä Pukuhuoneista lähtien suttuinen. Altaat ei lapsiystävälliset, liian kovia virtauksia pienille uimaan opetteleville lapsille. Yksi valvoja ehdottomasti liian vähän vaikka vastuu olisikin vanhemmilla. Kaikesta valitettavasti huomaa että palveluissa ja puitteiden ylläpidossa riittänee että toiselta puolenmaapalloa tullaan käymään vain kerran. Ehkä kotimaisiinkin asiakkaisiin ( ja paikallisiinkin lapsiperheisiin) kannattaisi panostaa. Itse varaamon palvelu erinomaista ja varsin joustavaa. Kiitos ja rakentavasti, Yt Harri

Torstai  14. Huhtikuu 2016, 00.00
Kaikki oli ok lukuun ottamatta kuluneista ilmettä.

Perjantai  25. Maaliskuu 2016, 00.00
Kokonaisuutena monilta osin kotikutoista vieraiden majoittamista. Palvelua sai, kun sitä erikseen pyysi esimerkiksi aamiaisella ruoka oli usein loppu. Toki sitä sai kun pyysi. Olisi hyvä, mikäli aamiainen hieman vaihtelisi viikon aikana. Vastaanottotiski oli usein miehittämätön samon suksien huoltohuone. Huoneen vesipannu oli homeessa ja vaarallinen. Kylpyhuonessa hanat vuotivat lattialle ja wc-istuin pahasti vinossa. Hinta- ja laatu eivät siis olleet ihan kohdillaan. Hiihdon kannalta hotellin paikka on hyvä.

Tiistai  01. Maaliskuu 2016, 00.00
A

Sunnuntai  14. Helmikuu 2016, 00.00
Wifi heikko, tv:n kanavia vähän. Siisti puhdas huone. Hyvä aamiainen. Minibaarin puute.

Keskiviikko  21. Tammikuu 2015, 13.05
Ok huone, ikä näkyy hotellissa, mutta kelpaa , leppoisa tunnelma, kylpylän käyttömahdollisuus hyvä homma.

Keskiviikko  20. Elokuu 2014, 07.26
Voisin suositella

Keskiviikko  20. Elokuu 2014, 07.25
Voisin suositella

Tiistai  22. Huhtikuu 2014, 10.31
Lämpimästi suosittelen! Holiday Club Saariselkä on oiva valinta murtsika hiihtäjälle. Hiljainen huone ja muutenkin leppoisan rauhallinen ilmapiiri. Monipuolinen ja riittoisa aamiainen, loistava sijainti ja vaikka en uinnista juuri välitä niin hierovat vesiputoukset ja lämpimät porealtaat teki hyvää koko päivän hiihtämisen jälkeen. Iloinen, ystävällinen ja reipas henkilökunta!

Maanantai  18. Maaliskuu 2013, 14.28
Asiallinen ja hyvä siisti huone, hotellissa ystävällinen ja miellyttävä palvelu. Aamiaispalvelut erinomaiset. Myönteinen kokemukseni Saariselän alueesta 30 vuoden ajalta!

Tiistai  16. Elokuu 2011, 17.10
Huone oli yhden hengen huoneeksi todella tilava. Positiivinen yllätys. Ainakin minun huoneeseen ei kuulunut meteliä mistään, liekö syynä huoneen kaukainen sijainti etupihaan ja vastaanottoon nähden. Huone oli siistissä kunnossa ja puhdas.