Logo
Kesä tunturissa

Hirvasaho B2*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie, Hirvas 8 B 2
99830 SAARISELKÄ
Size: 66 + 40 m2
Number of beds: 8
Max . number of persons: 10
Internet Access: No
Pets allowed: Yes
Washing Machine: Yes
* * *
Customer Feedback
Guest Rating (1-5):
 


Comments (12)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Hirvasaho B1+B2 sijaitsee Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,5 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. Paritalossa on majoitustilat maksimissaan 18 henkilölle. Soveltuu esim. urheilujoukkueille tai suuremmalle perhe-seurueelle. Huoneistojen yhteiskäytössä on ikkunallinen suksienvoiteluhuone, joka on lämmitetty, ilmastoitu ja siellä on voiteluteline. B1-huoneiston kuvaus

Hirvasaho B2 kuvaus

Huoneistossa on tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, 3 makuusoppea, sauna, pesuhuone/wc, wc ja terassi.
Tuvasta käynti terassille. Parvella on pieni oleskelutila ja wc. Sauna remontoitu 2013. Keittiö remontoitu 2007. Rakennettu 1991. Koko 66+40 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• parvella makuuhuone, jossa 2 patjaa
• parvella 3 makuusoppea, joissa 2 runkopatjaa/soppi

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• sähköliesi ja -uuni
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• 46 " taulu-tv, jossa tietokoneliitäntä usb, dvd
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka
• terassi
• auton lämmityspistoke
• lämmin ja ilmastoitu suksienvoiteluhuone yhteiskäytössä Hirvasaho A2, B1, B2 huoneistojen kanssa, suksienvoiteluhuoneen sijainti B2 huoneiston vieressä.

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy lähtösiivous ja takkapuut.
Liinavaatteet ja pyyhkeet tilattavissa lisähintaan.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen, kolmas)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Lisähintaan 2-hengen vuodesohvalle voi majoittua 1-2 lisähenkilöä. Tilaus etukäteen varauksen yhteydessä
Syys- ja talvikaudella lisähenkilön hinta on: 30 €/1-3 vrk, 40 €/4 vrk, 50 €/5 vrk, 60 €/6 vrk jne.
Kesäaikaan lisähenkilö on maksuton.
Huoneistoja B1 ja B2 yhdistänyt väliovi on poistettu 02/2018.

Etäisyydet

• Ladulle noin 250 m
• Rinteisiin noin 2,4 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Feedback (Average 3.7)

Wednesday  25. March 2020, 00.00
Sopivalla etäisyydellä keskustasta. Kohde sopii rentoon lomailuun. Sängyt, sohvat ja pinnat vaativat päivittämistä. Makuutiloja suhteessa paljon verrattuna keittiö- ja saniteettitiloihin. Yläkerran tilat sopivat vain lapsille ja nuorille.

Tuesday  10. March 2020, 00.00
Kiva mökki, hyvä hinta-laatusuhde. Eteistilat hieman vaatimattomat isomman porukan kenkä- ja vaatemäärälle, mutta ei menoa haitannut. Näkymät takapihalla metsämäiset, ei muita mökkejä häiritsemässä:) Kivasti pääsi ladulle eikä matka keskustan rientoihinkaan ollut paha.

Monday  17. February 2020, 00.00
Siisti ja erinomaisesti varustettu. Ihan kelpo paikalla ja ikkunasta hyvä näkymä... katsokaa että ulko ovi menee varmasti lukkoon, vähän jäykkä se

Tuesday  27. August 2019, 00.00
Lemmikkiystävällinen majoitus, josta iso plussa. Vastikään remontoitu oikein hyvä sauna. Riittävästi astioita ja ruuanlaittovälineitä, tosin paistinpannut alkoivat olla käyttöikänsä loppupäässä. Iso hyvä terassi, josta hyvät näkymät luontoon (ei muita mökkejä edessä). Sisustus jäänyt aika lailla menneille vuosikymmenille (näin valitettavasti kyllä erittäin monessa Saariselän vuokrakohteessa) ja mm. sängyt ja sohva alakerrassa pitäisi jo vaihtaa uusiin. Kylpyhuone kaipaisi myös pian uudistamista, samoin valaistus, sillä sisällä oli valoista huolimatta kovin hämärää. Hieno täyspuinen pirtinpöytä ja samaan tyyliin puujakkarat oli todella kivat ja jämäkät istua, sopivat lapin tunnelmaan. Tästä kohteesta saisi todella viihtyisän ja kivan, jos se uudistettaisiin tälle vuosikymmenelle ja lapin teemaan!

Sunday  07. April 2019, 00.00
Tilava asunto ja kaikki toimi moitteettomasti. Etäisyys ladulle ei liian pitkä. Rauhallinen ympäristö.

Monday  25. March 2019, 00.00
Majoitus Riitti meille vaikka porukkaa oli 8+1alle 10. Ei tietysti liikaa tilaa. Mutta lähes 30 vuotta joka vuosi oltu pohjoisessa viikko. Kahdet vanhat pariskunnat ja jälkikasvua perheineen. Nyt jo kolmas sukupolvi mukana. On totuttu toisiimme ja rutiinit hoituu. Ruuanlaittoon olisi saanut olla enemmän tilaa. Majoitus ei ollut luxusta, mutta kaikki oli ehjää ja isoja teekuppeja lukuun ottamatta lautasia ym. oli riittävästi.

Monday  25. February 2019, 00.00
Mukava ja tilava huoneisto hyvällä sijainnilla lähellä keskustaa ja laskettelurinnettä. Erittäin hyvä ja runsas astiasto ruoanlaittoon. Kaikki tarvittava löytyy. Ainut huono puoli oli huonot tyynyt, jotka vaikeuttivat nukkumista. Toinen alakerran makuuhuoneista myös liian pieni, mutta mahtuu juuri ja juuri nukkumaan.

Monday  31. December 2018, 00.00
Jääkaapin toimivuutta kannattaa tarkistaa. Osalla hyllyjä tuotteet jääty.

Wednesday  11. July 2018, 00.00
Viiden yön yli koko Hirvasahon talo toimi erinomaisesti 17 - hengen ja kahden koiran kokoisen joukkomme tukikohtana. Reissujen jälkeen huolto ja lepo onnistui hyvin. Jätteiden lajitteluun tottuneina kuljetimme jätteemme kotipuoleen asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Monday  18. June 2018, 00.00
Mökki ihan loistava ja siisti. Varustelukin riittävä. Olimme todella tyytyväisiä. Ainoa miinus oli epäsiisti piha-alue, jonka siivosimme itse. Paperiroskaa ja tölkkejä. Rappusten edestä löytyi insuliinikynä, jossa oli vielä neulaosa kiinni. Ryhmässämme ollut sairaanhoitaja otti neulan irti ja toimitti neulan riskijätteisiin.

Tuesday  13. February 2018, 00.00
Hyvin toimiva majapaikka, ehkä vähän ahdas seitsemälle aikuiselle. Parven valokytkimet pieni ongelma.

Thursday  25. January 2018, 00.00
REMONTTI TEHTY.KAIKKI PAIKAT KUNNOSSA- ISO PLUSSA SILITYSRAUDAN NOPEASTA TUONNISTA