Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Hirvasaho B2*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie, Hirvas 8 B 2
99830 SAARISELKÄ
Koko: 66 + 40 m2
Vuodepaikat: 8
Max. henkilömäärä: 10
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (19)
Hirvasaho B1+B2 sijaitsee Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,5 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. Paritalossa on majoitustilat maksimissaan 18 henkilölle. Soveltuu esim. urheilujoukkueille tai suuremmalle perhe-seurueelle. Huoneistojen yhteiskäytössä on ikkunallinen suksienvoiteluhuone, joka on lämmitetty, ilmastoitu ja siellä on voiteluteline. B1-huoneiston kuvaus

Hirvasaho B2 kuvaus

Huoneistossa on tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, 3 makuusoppea, sauna, pesuhuone/wc, wc ja terassi.
Tuvasta käynti terassille. Parvella on pieni oleskelutila ja wc. Sauna remontoitu 2013. Keittiö remontoitu 2007. Rakennettu 1991. Koko 66+40 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 vuodetta/huone
• parvella makuuhuone, jossa 2 patjaa
• parvella 3 makuusoppea, joissa 2 runkopatjaa/soppi

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• sähköliesi ja -uuni
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• 46 " taulu-tv, jossa tietokoneliitäntä usb, dvd
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka
• terassi
• auton lämmityspistoke
• suksienvoiteluhuone (huoneistojen B2 ja B1 yhteiskäytössä)

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy lähtösiivous ja takkapuut.
Liinavaatteet ja pyyhkeet tilattavissa lisähintaan.
Kesäaikaan
Hintaan ei sisälly lisäpalveluita.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.

Lemmikkilisä
• 40 € / lemmikki / varaus (ensimmäinen)
• 25 € / lemmikki / varaus (toinen, kolmas)

Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Lisähintaan 2-hengen vuodesohvalle voi majoittua 1-2 lisähenkilöä. Tilaus etukäteen varauksen yhteydessä
Syys- ja talvikaudella lisähenkilön hinta on: 30 €/1-3 vrk, 40 €/4 vrk, 50 €/5 vrk, 60 €/6 vrk jne.
Kesäaikaan lisähenkilö on maksuton.
Huoneistoja B1 ja B2 yhdistänyt väliovi on poistettu 02/2018.

Etäisyydet

• Ladulle noin 250 m
• Rinteisiin noin 2,4 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.7)

Tiistai  27. Elokuu 2019, 00.00
Lemmikkiystävällinen majoitus, josta iso plussa. Vastikään remontoitu oikein hyvä sauna. Riittävästi astioita ja ruuanlaittovälineitä, tosin paistinpannut alkoivat olla käyttöikänsä loppupäässä. Iso hyvä terassi, josta hyvät näkymät luontoon (ei muita mökkejä edessä). Sisustus jäänyt aika lailla menneille vuosikymmenille (näin valitettavasti kyllä erittäin monessa Saariselän vuokrakohteessa) ja mm. sängyt ja sohva alakerrassa pitäisi jo vaihtaa uusiin. Kylpyhuone kaipaisi myös pian uudistamista, samoin valaistus, sillä sisällä oli valoista huolimatta kovin hämärää. Hieno täyspuinen pirtinpöytä ja samaan tyyliin puujakkarat oli todella kivat ja jämäkät istua, sopivat lapin tunnelmaan. Tästä kohteesta saisi todella viihtyisän ja kivan, jos se uudistettaisiin tälle vuosikymmenelle ja lapin teemaan!

Sunnuntai  07. Huhtikuu 2019, 00.00
Tilava asunto ja kaikki toimi moitteettomasti. Etäisyys ladulle ei liian pitkä. Rauhallinen ympäristö.

Maanantai  25. Maaliskuu 2019, 00.00
Majoitus Riitti meille vaikka porukkaa oli 8+1alle 10. Ei tietysti liikaa tilaa. Mutta lähes 30 vuotta joka vuosi oltu pohjoisessa viikko. Kahdet vanhat pariskunnat ja jälkikasvua perheineen. Nyt jo kolmas sukupolvi mukana. On totuttu toisiimme ja rutiinit hoituu. Ruuanlaittoon olisi saanut olla enemmän tilaa. Majoitus ei ollut luxusta, mutta kaikki oli ehjää ja isoja teekuppeja lukuun ottamatta lautasia ym. oli riittävästi.

Maanantai  25. Helmikuu 2019, 00.00
Mukava ja tilava huoneisto hyvällä sijainnilla lähellä keskustaa ja laskettelurinnettä. Erittäin hyvä ja runsas astiasto ruoanlaittoon. Kaikki tarvittava löytyy. Ainut huono puoli oli huonot tyynyt, jotka vaikeuttivat nukkumista. Toinen alakerran makuuhuoneista myös liian pieni, mutta mahtuu juuri ja juuri nukkumaan.

Maanantai  31. Joulukuu 2018, 00.00
Jääkaapin toimivuutta kannattaa tarkistaa. Osalla hyllyjä tuotteet jääty.

Keskiviikko  11. Heinäkuu 2018, 00.00
Viiden yön yli koko Hirvasahon talo toimi erinomaisesti 17 - hengen ja kahden koiran kokoisen joukkomme tukikohtana. Reissujen jälkeen huolto ja lepo onnistui hyvin. Jätteiden lajitteluun tottuneina kuljetimme jätteemme kotipuoleen asianmukaisiin keräyspisteisiin.

Maanantai  18. Kesäkuu 2018, 00.00
Mökki ihan loistava ja siisti. Varustelukin riittävä. Olimme todella tyytyväisiä. Ainoa miinus oli epäsiisti piha-alue, jonka siivosimme itse. Paperiroskaa ja tölkkejä. Rappusten edestä löytyi insuliinikynä, jossa oli vielä neulaosa kiinni. Ryhmässämme ollut sairaanhoitaja otti neulan irti ja toimitti neulan riskijätteisiin.

Tiistai  13. Helmikuu 2018, 00.00
Hyvin toimiva majapaikka, ehkä vähän ahdas seitsemälle aikuiselle. Parven valokytkimet pieni ongelma.

Torstai  25. Tammikuu 2018, 00.00
REMONTTI TEHTY.KAIKKI PAIKAT KUNNOSSA- ISO PLUSSA SILITYSRAUDAN NOPEASTA TUONNISTA

Tiistai  19. Syyskuu 2017, 00.00
Yleistasoltaan 3 tähteä. Soveltui kuitenkin hyvin käyttöön, sama majoitus ollut käytössä jo aiemminkin joten vastasi täysin odotuksia.

Lauantai  15. Huhtikuu 2017, 00.00
Sopiva kämppä meidän porukalle ( 4 aikuista ). Mutta entisten asukkaitten tavarat ois saannu siivota pois, niitä oli turhan paljon, kun säilytystilaa ei ollut kovin runsaasti

Sunnuntai  17. Heinäkuu 2016, 00.00
Hyvä mökki meidän porukalle . Kuusi aikuista sopi hyvin. 2 wc iso plussa. Oma iso teranssi.

Tiistai  28. Huhtikuu 2015, 20.40
Mukava ja tilava paikka oleskelutiloineen ja aurinkoterasseineen neljälle itselliselle aikuiselle. Ongelmana kuitenkin säilytystilojen puute toisessa alakerran makuuhuoneessa ja kaappitilan puute ruokatavaroille (joita ei voi panna jääkaappiin).

Maanantai  16. Maaliskuu 2015, 16.57
Plussaa: Siisti, lämmin, riittävän tilava yhdeksälle hengelle, lähellä hiihtolatuja, rinteitä ja keskustaa. Hinta kohtuullinen. Televisiossa erittäin hyvä kuvan laatu. Myös hieman miinusta: Keittiön pohjaratkaisu on huono, voiko sitä korjata mitenkään seuraavassa remontissa. Laskutilaa lieden ympärille, astiat lähelle keittiötä. Pyykinpesukoneen sähköpistoke pitää siirtää lähemmäksi konetta tai koneen virtajohtoa pitää jatkaa, näin vältytään koneen siirtelyltä pesujen yhteydessä. Viereisen huoneiston melu kantautui läpi huoneistojen välisestä ovesta. Portaiden ja terassin puhdistukseen kovettuneesta lumesta pitäisi olla teräslapio tai jokin puhdistusrauta, kohta vaarallinen siitä läpi kuljettaessa. * Kaikenkaikkiaan suositeltava kohde lomanviettoon.

Torstai  22. Elokuu 2013, 20.23
Huoneisto oli paljon isompi ja tilavampi kuin kuvista käsitti. Terassi ja olohuone varsinkin mahtavat, 2 vessaa plussaa ja vau mikä tv :) ! Sijainti loistava ja rauhallinen. Miinuksena ilmeni, että saapuessamme huoneistossa saunaremontti kesken. Se keskeytettiin oleskelumme ajaksi kyllä ja siirtyivät seinän taakse naapurihuoneistoon, mutta saunasta jäi puuttumaan listoja ja mm. turvakaiteet kaikki (!). Saunan portaatkin saapuivat vasta illalla. En voi käsittää...Tätä uusi sauna kyllä oli oikein hieno ja moderni, mutta vielä "uuden pinnoitteen käryinenkin". Keittiö oli maailman epäkäytännöillisin ja vaikka meitä oli vain 4, niin näinkin pienelle porukalle oli aika hankala tehdä ruokaa kun laskutilaa ei ollut ja astiat yms. sijaitsivat eri kaapeissa ympäri alakertaa. Pesuhuoneessa pesukoneen johto niin lyhyt, että kone tulee nostaa oven eteen aina kun pyykkää ja vessaan kulku jäi aika kapoisaksi näin ollen. Jokaikinen kaapin hela/kahva puoliksi irti ja niitä yritimme kiristellä. Jäi positiivinen fiilis kyllä loppupeleistä juuri tuon mahtavan neliömäärän+sijainnin+terassin ansiosta, mutta en kyllä suosittelisi sellaiselle joka etsii "tiptop" olevaa majoitusta. Yksi seurueestamme sanoi että ensi kerralla valitsee toisen kohteen, itse tulisin uudelleen.

Keskiviikko  13. Helmikuu 2013, 19.08
Toimiva ja tilava huoneisto. Sopii mainiosti isommallekkin porukalle. Tosin pientä huoltoa vaativa mm. ulkooven kukko ja keittiöökaappien vetimet löysällä.

Maanantai  24. Syyskuu 2012, 20.07
Ok

Maanantai  09. Heinäkuu 2012, 18.49
Kaikilta osiltaan mukava, asiallinen ja toimiva huoneisto, lähellä palveluja hyvällä paikalla ja uimapaikkakin vieressä. Iso hieno terassi takana, jossa mukava rentoutua saunomisen jälkeen, sekä muutoinkin. Voin hyvillä mielin suositella tutuille ja vähän tuntemattomillekin kyseistä huoneistoa. Majoittuu mukavasti suurempikin porukka.

Maanantai  19. Maaliskuu 2012, 17.42
Asiallinen maja, jossa isompikin porukka mahtui ja viihtyi. Pienoinen miinus (maastohiihtäjälle) oli suksienhuoltilan kolkkous.